Volkswagen Motorsport

Luni, 25 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Motorsportul în noua eră: Volkswagen anunță că viitoarele modele de competiție vor fi electrice

Volkswagen a anunțat planurile diviziei de motorsport: nemții vor renunța complet la modelele cu motoare cu combustie internă și vor dezvolta exclusiv mașini electrice de competiție.
Luni, 08 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Record doborât: prototipul electric Volkswagen ID R a stabilit un nou timp de referință al traseului de la Goodwood

Volkswagen ID R a stabilit un nou record all-time la Goodwood. Prototipul electric dezvoltat de nemți a avut nevoie de 39.9 secunde pentru a parcurge traseul de pe domeniul Lordului March.
Joi, 28 Martie 2019 | Motorsport

Volkswagen pregătește o nouă provocare pentru prototipul electric ID R: nemții vor să stabilească un timp de referință pe "Drumul către Rai"

Volkswagen vrea să stabilească un timp de referință pe "Drumul către Rai" din China. Nemții vor miza pe serviciile prototipul electric ID R și pe experiența pilotului Romain Dumas. Drumul măsoară 11 kilometri și include 99 de viraje.
Joi, 29 Martie 2012 | General

Volkswagen l-a angajat pe Jost Capito, omul din spatele lui Ford Focus RS

Volkswagen a anunţat astăzi că divizia sa de performanţă va fi condusă de Jost Capito, omul care a condus departamentele de performanţă american şi european ale Ford.

Tag-uri similare

BMW, Porsche, Raliul Dakar, Ford Focus RS, Ford Focus ST, Ford Fiesta ST, Volkswagen Motorsport, Ford RS, Ford SVT, Porsche Carrera Cup
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru