WEC

Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | Motorsport

Mick Schumacher va pilota pentru Alpine în Campionatul Mondial de Anduranță în 2024

Mick Schumacher va pilota în Campionatul Mondial de Anduranță în sezonul 2024. Fostul pilot de Formula 1 va face parte din cadrul echipei Alpine.
Vineri, 14 Iulie 2023 | Motorsport

Noul Lamborghini SC63, mașina cu care italienii vor concura la Le Mans în 2024

Lamborghini a dezvăluit oficial mult așteptatul prototip de anduranță cu care va concura în WEC și la Le Mans începând din sezonul viitor. Noua mașină de concurs se numește SC63 și este construită sub egida regulamentului LMDh, categoria regină din cadrul curselor de anduranță.
Duminica, 30 Octombrie 2022 | Concepte

OFICIAL: Ferrari 499P este mașina cu care italienii vor concura în WEC

După o așteptare destul de lungă, Ferrari a dezvăluit weekendul acesta noua sa mașină de competiție pentru cursele de anduranță din cadrul WEC (World Endurance Championship), așa-numitul 499P.
Miercuri, 18 Mai 2022 | Motorsport

Lamborghini va concura la Le Mans din 2024 cu un prototip electrificat

Lamborghini a anunțat, oficial, că va concura în Campionatul Mondial de Anduranță (WEC) începând din 2024. Cu această ocazie, constructorul italian ne-a oferit o imagine teaser cu viitoarea sa mașină de curse, care va avea un propulsor hibrid și va fi construit conform regulamentului LMDh.
Joi, 07 Octombrie 2021 | Motorsport

Alpine rămâne în cursele de anduranță. Francezii vor concura la categoria LMDh din 2024

Constructorul francez de automobile, alături de partenerul Signatech, a anunțat că va continua în cursele de anduranță. Mai mult, din 2024, Alpine va concura în categoria LMDh (una dintre cele categorii ale clasei Hypercar).
Joi, 19 Martie 2020 | Motorsport

Cursa de 24 de ore de la Le Mans, amânată pentru luna septembrie: datele celorlalte etape vor fi anunțate ulterior

Cursa de 24 de ore de la Le Mans programată în luna iunie a fost amânată pentru luna septembrie din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Datele celorlalte etape din Campionatul Mondial de Anduranță vor fi anunțate ulterior.
Joi, 20 Februarie 2020 | Industrie

Aston Martin a amânat debutul hypercar-ului Valkyrie în Campionatul Mondial de Anduranță și la Le Mans: britanicii se concentrează pe întoarcerea în Formula 1

Aston Martin a anunțat că hypercar-ul Valkyrie nu va mai debuta în Campionatul Mondial de Anduranță în august 2020 și nici nu va lua parte la cursa de 24 de ore de la Le Mans din 2021. Constructorul spune că se concentrează pe revenirea în Formula 1 ca echipă de uzină.
Duminica, 16 Iunie 2019 | Industrie

Hypercar-ul Valkyrie va lua startul în Campionatul Mondial de Anduranță: Aston Martin vrea să obțină și victoria la Le Mans în 2021

Aston Martin a anunțat că hypercar-ul Valkyrie va lua startul în Campionatul Mondial de Anduranță în sezonul 2020-2021. În plus, britanicii aspiră la o victorie în 2021 în celebra cursă de 24 de ore de la Le Mans.
Sambata, 01 Aprilie 2017 | Motorsport

Porsche regretă ieșirea Audi din Le Mans, dar confirmă discuțiile pentru revenirea Peugeot: "Am avut o întâlnire, a fost una pozitivă"

Sezonul 2017 din Mondialul de Anduranță, care va culmina în iunie cu Cursa de 24 de ore de la Le Mans, a rămas cu Porsche și Toyota în categoria-regină LMP1. Totuși, Porsche anunță startul discuțiilor cu Peugeot pentru revenirea francezilor în cursele de anduranță.
Vineri, 31 Martie 2017 | Motorsport

Confruntarea titanilor în Campionatul Mondial de Anduranță: Porsche și Toyota își ascut armele pentru a câștiga Cursa de 24 de ore de la Le Mans

Porsche și Toyota au prezentat vineri prototipurile cu care vor lupta în Campionatul Mondial de Anduranța, iar ambii constructori își propun să câștige Cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Marti, 10 Mai 2016 | Reportaj

6 ore la Spa. De ce ar trebui să mergi cel puțin o dată în viață pe unul dintre cele mai frumoase circuite din Europa

Circuitul de la Spa Francorchamps este locul perfect în care trebuie să-ți începi cariera de spectator al curselor auto. Am fost acolo la cursa de 6 ore din cadrul Campionatul Mondial de Anduranță și-ți povestim cum s-a văzut totul de pe Eau Rouge.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Formula 1

Button sugerează că se va retrage din F1. Britanicul ar putea concura la Le Mans

Jenson Button a oferit primele indicaţii că urmează să se retragă din Formula 1 la sfârşitul anului. Presa britanică afirmă că pilotul McLaren se va refugia în Campionatul Mondial de Anduranţă pentru a concura la Le Mans.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 27 Martie 2015 | Motorsport

Careul de aşi pentru Le Mans 2015: prototipurile cu care Porsche, Audi, Toyota şi Nissan vor lupta pentru victorie

Porsche 919 Hybrid, Toyota TS040 Hybrid, Audi R18 e-tron quattro şi Nissan GT-R LM Nismo sunt cele patru prototipuri de referinţă care vor lupta pentru victorie în Cursa de 24 de ore de la Le Mans din 13-14 iunie.
Luni, 02 Februarie 2015 | Motorsport

Nissan GT-R LM Nismo inovează în Le Mans: motor frontal şi tracţiune faţă

Nissan a publicat primele imagini şi detalii tehnice despre prototipul GT-R LM Nismo cu care va concura în sezonul 2015 în Campionatul Mondial de Anduranţă şi, implicit, în Cursa de 24 de ore de la Le Mans. Prototipul iese în evidenţă prin motorul amplasat frontal şi tracţiunea faţă.
Vineri, 11 Aprilie 2014 | Motorsport

O echipă românească s-a înscris la clasa de prototipuri LMP1 din Campionatul Mondial de Anduranţă

O echipă numită Lotus este înscrisă sub licenţă românească pe lista provizorie a participanţilor la Cursa de 6 ore de la Silverstone, prima etapă a Camnpionatului Mondial de Anduranţă. Echipa este înscrisă la clasa LMP1 şi deţinută de Colin Kolles, germanul de origine română creditat cu şanse să concureze în Formula 1 din 2015.

Tag-uri similare

Campionatul Mondial de Anduranta, Colin Kolles, WEC, Cursa de 6 ore de la Silverstone
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru