Feedback

Japonia

Duminica, 27 Septembrie 2015
Lewis Hamilton a obţinut victoria în Japonia după ce l-a depăşit la start pe Nico Rosberg, care a reuşit să revină pe locul doi în faţa lui Sebastian Vettel după ce iniţial retrogradase pe locul patru.
Duminica, 08 Octombrie 2017

Formula 1: Hamilton a câștigat la Suzuka și are un avans de 59 de puncte după abandonul lui Vettel. Verstappen și Ricciardo, pe podium

Lewis Hamilton a câștigat cursa de la Suzuka și și-a consolidat avansul în clasamentul general la 59 de puncte după ce Sebastian Vettel a abadonat din motive tehnice. Max Verstappen și Daniel Ricciardo au completat podiumul.
Vineri, 06 Octombrie 2017

Formula 1: Antrenamente Suzuka: Vettel, cel mai rapid în prima sesiune. Hamilton, cel mai bun timp pe ploaie

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Japonia, în timp ce Lewis Hamilton a fostcel mai rapid pe ploaie în a doua sesiune.
Joi, 05 Octombrie 2017

Formula 1: Avancronică F1 Japonia: Hamilton și Vettel se confruntă cu problemele propriilor echipe înaintea cursei de la Suzuka

Lewis Hamilton este circumspect în privința noului pachet aerodinamic dezvoltat de Mercedes, în timp ce Sebastian Vettel admite că defecțiunea tehnică la motor din Malaysia planează încă asupra Scuderiei Ferrari.
Duminica, 09 Octombrie 2016

Formula 1: Rosberg câștigat la Suzuka, Hamilton salvează locul 3 după un start ratat. Mercedes devine din nou campioana constructorilor

Nico Rosberg a câștigat Marele Premiu al Japoniei și și-a extins avansul în clasament după ce Lewis Hamilton a ratat startul și a reușit să revină doar până pe locul 3. Mercedes a devenit matematic campioana constructorilor.
Sambata, 08 Octombrie 2016

Formula 1: Rosberg îl învinge pe Hamilton în lupta pentru pole din Japonia. Vettel, doar locul 7

Nico Rosberg a obținut pole position-ul la Suzuka în fața lui Lewis Hamilton pentru numai 0.013 secunde, în timp ce Sebastian Vettel va pleca doar de pe locul 7 după ce a primit o penalizare de 3 poziții.
Vineri, 07 Octombrie 2016

Formula 1: Rosberg şi Hamilton, cei mai rapizi în atrenamentele din Japonia. Ferrari a învins Red Bull

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au stabilit cei mai buni timp în antrenamentele din Japonia, în timp ce Ferrari a surclasat Red Bull.
Joi, 06 Octombrie 2016

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Japoniei: Hamilton şi Rosberg, în plin război al declaraţiilor înaintea cursei de la Suzuka

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg aspiră amândoi la o victorie în Marele Premiu al Japoniei, iar lupta pentru titlul mondial devine din ce în ce mai tensionată după ultimele evenimente din tabăra celor de la Mercedes.
Marti, 29 Septembrie 2015

Formula 1: Mercedes: "Rosberg a avut mai puţină putere din partea motorului la startul cursei de la Suzuka"

Mercedes a dezvăluit că Nico Rosberg a fost depăşit la startul Marelui Premiu al Japoniei din cauza faptului că a avut mai puţină putere din partea motorului decât coechipierul său, Lewis Hamilton.
Luni, 28 Septembrie 2015

Formula 1: Alonso, "ruşinat şi frustrat" de motorul de "GP2" de pe monopostul McLaren

Fernando Alonso a intrat într-un conflict cu Ron Dennis după comentariile negative făcute la adresa motorului Honda în timpul cursei de la Suzuka, când a afirmat prin radio că este "ruşinat şi frustrat" de performanţele de "GP2" ale unităţii de propulsie.
Luni, 28 Septembrie 2015

Formula 1: Vettel: "O greşeală de strategie m-a costat locul doi"

Sebastian Vettel a admis că ar fi putut obţine locul doi la Suzuka dacă ar fi efectuat mai devreme a doua intrare la boxe. În schimb, Kimi Raikkonen a câştigat o poziţie datorită unei strategii mai bune.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru