Feedback

Rusia

Duminica, 11 Octombrie 2015
Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Rusiei după ce a profitat de abandonul suferit de Nico Rosberg din motive tehnice, în timp ce Sergio Perez a obţinut primul podium din acest sezon.
Duminica, 01 Mai 2016

Formula 1: Careul de aşi: Rosberg obţine în Rusia a patra victorie consecutivă! Hamilton şi Raikkonen pe podium, Vettel a abandonat în primul tur

Nico Rosberg a obţinut o victorie uşoară în cursă din Rusia, în care Lewis Hamilton a obţinut un nesperat loc doi după ce a plecat de pe 10. Sebastian Vettel a abandonat în primul tur după ce a fost lovit de două ori din spate de Daniil Kvyat.
Sambata, 30 Aprilie 2016

Formula 1: Noroc german: Rosberg, pole position în Rusia! Hamilton, locul 10 după defecţiuni la motor, Vettel a fost penalizat cu 5 poziţii pe grilă

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Rusiei după ce nu a avut niciun rival în calificări: Lewis Hamilton nu a luat startul în Q3 din cauza unei defecţiuni la motor, iar Sebastian Vettel a fost penalizat cu 5 poziţii pe grilă.
Vineri, 29 Aprilie 2016

Formula 1: Antrenamente clasice în Rusia: Mercedes domină, Ferrari are probleme de fiabilitate

Nico Rosberg și Lewis Hamilton și-au împărțit "victoriile" în antrenamentele din Rusia, în care Sebastian Vettel a avut o defecțiune la sistemul electric al monopostului Ferrari.
Joi, 28 Aprilie 2016

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Rusiei: Ferrari încearcă să oprească dominaţia lui Rosberg

Ferrari pregăteşte update-uri majore pentru monopost cu scopul de a opri dominaţia lui Nico Rosberg, care a câştigat primele trei curse din acest sezon.
Miercuri, 27 Aprilie 2016

Formula 1: Asalt pentru prima victorie: Ferrari introduce o nouă aripă faţă în Rusia, pe lângă noutăţile pentru motor

Ferrari va introduce o aripă faţă de specificaţie nouă în Marele Premiu al Rusiei, pe lângă noutăţile pregătite pentru motor, în speranţa că va fi capabilă să lupte pentru victorie.
Vineri, 22 Aprilie 2016

Formula 1: Un plus de putere: Ferrari pregăteşte un update pentru motor în Rusia

Ferrari analizează oportunitatea de a introduce un update pentru motor cu ocazia etapei din Rusia pentru a reduce diferenţa care o separă de Mercedes.
Luni, 12 Octombrie 2015

Formula 1: Button estimează deficitul de viteză al McLaren la 45 km/h

Jenson Button consideră că McLaren are un deficit de viteză de 45 km/h pe liniile drepte şi crede că ar fi putut lupta în frunte dacă avea un monopost competitiv.
Luni, 12 Octombrie 2015

Formula 1: Vettel laudă decizia Ferrari de a nu impune ordine de echipă în Rusia

Sebastian Vettel consideră că Ferrari a luat decizia potrivită când nu a impus ordine de echipă în duelul său cu Kimi Raikkonen din debutul Marelui Premiu al Rusiei.
Luni, 12 Octombrie 2015

Formula 1: Raikkonen se consideră nevinovat: "Acroşajul cu Bottas, un incident obişnuit de cursă"

Kimi Raikkonen consideră că nu este vinovat de producerea incidentului în urma căruia Valtteri Bottas a abandonat, însă pilotul echipei Williams îl contrazice.
Duminica, 11 Octombrie 2015

Formula 1: Raikkonen, penalizat pentru coliziunea cu Bottas. Mercedes devine campioană la constructori

Kimi Raikkonen a fost penalizat cu 30 de secunde în clasamentul cursei din Rusia şi a coborât pe locul opt, decizie în urma căreia Mercedes a cucerit matematic titlul constructorilor.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru