Rusia

Joi, 16 Octombrie 2014

Formula 1: Controverse la Caterham pe tema retragerii suspecte din cursă de la Soci a lui Kobayashi

Kamui Kobayashi susţine că echipa i-a cerut să retragă monopostul la boxe în timpul cursei de la Soci pentru că nu are suficiente componente de rezervă pentru ultimele etape. Echipa spune însă că a luat decizia pentru că frânele japonezului erau supraîncălzite.
Luni, 13 Octombrie 2014

Formula 1: Rosberg, dezamăgit de eroarea din primul viraj al cursei de la Soci

Nico Rosberg a admis că este dezamăgit de eroarea comisă în timpul duelului cu Lewis Hamilton din startul cursei din Rusia, în urma căreia a pierdut orice şansă la victorie.
Sambata, 11 Octombrie 2014

Formula 1: Bottas nu crede că ar fi obţinut pole position-ul la Soci

Valtteri Bottas consideră că a pierdut cel mult o poziţie pe grila de start după greşeala comisă în ultimul viraj al turului de calificări. Pilotul echipei Williams va pleca de pe locul trei în cursa de duminică.
Sambata, 11 Octombrie 2014

Formula 1: Hamilton, pole position la Soci! Rosberg şi Bottas, la un pas să-l învingă pe britanic

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Rusiei după ce Nico Rosberg şi Valtteri Bottas au comis greşeli în ultimele viraje şi au ratat ocazia de a-l învinge pe pilotul echipei Mercedes.
Sambata, 11 Octombrie 2014

Formula 1: Rusia, antrenamente 3: Hamilton rămâne cel mai rapid

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp şi în ultima sesiune de antrenamente libere de la Soci. Nico Rosberg şi Valtteri Bottas au ocupat următoarele două poziţii.
Vineri, 10 Octombrie 2014

Formula 1: Red Bull anticipează un weekend dificil în Rusia

Sebastian Vettel şi Daniel Ricciardo anticipează că nu vor obţine performanţe majore pentru Red Bull Racing în Marele Premiu al Rusiei de la sfârşitul acestei săptămâni.
Vineri, 10 Octombrie 2014

Formula 1: Rusia, antrenamente 2: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit timpul de referinţă în a doua sesiune de antrenamente de la Soci, în care Kevin Magnussen şi Fernando Alonso au ocupat următoarele două poziţii.
Vineri, 10 Octombrie 2014

Formula 1: Marussia concurează doar cu Chilton în Rusia, din respect pentru Bianchi

Marussia a anunţat că Max Chilton va fi singurul pilot al echipei în Marele Premiu al Rusiei, întrucât a decis să nu-l folosească pe pilotul de rezervă Alexander Rossi din respect pentru Jules Bianchi.
Vineri, 10 Octombrie 2014

Formula 1: Rusia, antrenamente 1: Rosberg, cel mai rapid la debutul pe circuitul de la Soci

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de pe circuitul de la Soci şi i-a devansat pe Lewis Hamilton şi pe Jenson Button.
Joi, 09 Octombrie 2014

Formula 1: Alexander Rossi îl va înlocui pe Bianchi la Marussia în cursa din Rusia

Pilotul de rezervă Alexander Rossi va concura pentru Marussia în Marele Premiu al Rusiei în locul lui Jules Bianchi, care a suferit un grav accident în cursa de la Suzuka.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru