Feedback

Statele Unite

Duminica, 02 Noiembrie 2014
Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite după ce l-a depăşit pe circuit pe coechipierul său, Nico Rosberg. Aflat la a cincea victorie consecutivă, britanicul şi-a sporit avansul în fruntea clasamentului la 24 de puncte.
Marti, 13 Octombrie

Formula 1: Ferrari, dispusă să sacrifice şansele la titlu prin introducerea unui update major pentru motor

Ferrari analizează posibilitatea de a introduce un update major pentru motor în Statele Unite, chiar dacă şansele la titlu ale lui Sebastian vettel ar urma să fie afectate de o penalizare pe grila de start.
Miercuri, 23 Septembrie

Formula 1: Poveştile Formulei 1: Cum s-a extins calendarul Marelui Circ în întreaga lume?

Cursele de Formula 1 s-au desfăşurat iniţial doar în Europa, însă au cucerit treptat America de Sud, Africa, America de Nord, Asia şi Australia pentru a se extinde în întreaga lume.
Duminica, 06 Septembrie

Formula 1: Renault amână îmbunătăţirea motorului pentru Statele Unite. Red Bull ar putea refuza utilizarea acestuia

Renault va introduce un motor îmbunătăţit abia la Marele Premiu al Statelor Unite, cu o etapă mai târziu decât anunţase iniţial. Red Bull ar putea refuza utilizarea acestuia pentru a evita noi penalizări pe grilă.
Luni, 03 Noiembrie 2014

Formula 1: Mercedes: "Rosberg a pierdut pentru că a avut prea multă grijă de pneuri"

Mercedes consideră că Nico Rosberg a adoptat o strategie prea conservatoare pentru pneuri în Statele Unite şi că acesta este motivul pentru care a ratat victoria la Austin în favoarea coechipierului său, Lewis Hamilton.
Luni, 03 Noiembrie 2014

Formula 1: Alonso, îngrijorat că Ferrari poate pierde locul patru la constructori în favoarea McLaren

Fernando Alonso este îngrijorat că Ferrari poate rata inclusiv ocuparea locului patru în clasamentul constructorilor pe fondul revenirii puternice a celor de la McLaren din ultimele curse.
Luni, 03 Noiembrie 2014

Formula 1: Vergne pierde locul nouă, iar Perez va fi penalizat cu şapte poziţii pe grila din Brazilia

Jean-Eric Vergne a fost penalizat cu cinci secunde în clasamentul cursei de la Austin şi a pierdut astfel locul nouă în favoarea lui Pastor Maldonado. La rândul său, Sergio Perez va fi penalizat cu şapte poziţii pe grila de start din Brazilia pentru incidentul cu Adrian Sutil din primul tur.
Duminica, 02 Noiembrie 2014

Formula 1: Rosberg vrea să lase eşecurile trecutului în urmă şi se gândeşte doar la ultimele trei curse

Nico Rosberg nu este îngrijorat că a câştigat doar două dintre cele opt curse în care a plecat din pole position în acest an şi insistă că se gândeşte doar la ultimele trei runde ale sezonului.
Duminica, 02 Noiembrie 2014

Formula 1: Hamilton acuză probleme la frâne după pierderea pole position-ului la Austin

Lewis Hamilton susţine că o temperatură prea scăzută a frânelor l-a defavorizat în lupta cu Nico Rosberg pentru pole position în Statele Unite şi se teme că problemele vor continua şi în cursă.
Sambata, 01 Noiembrie 2014

Formula 1: Rosberg l-a învins pe Hamilton în lupta pentru pole position de la Austin

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Statelor Unite din faţa coechipierului său de la Mercedes, Lewis Hamilton, şi a rivalilor de la Williams.
Sambata, 01 Noiembrie 2014

Formula 1: Statele Unite, antrenamente 3: Dominaţia Mercedes continuă

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au ocupat primele două poziţii şi în ultima sesiune de antrenamente libere din Statele Unite, în timp ce Williams s-a evidenţiat ca principala rivală.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru