Feedback

Statele Unite

Duminica, 25 Octombrie 2015
Lewis Hamilton a obţinut victoria la Austin într-una dintre cele mai spectaculoase curse ale sezonului şi a devenit matematic campion mondial cu trei etape înainte de finalul sezonului, în timp ce Nico Rosberg şi Sebastian Vettel au completat podiumul.
Duminica, 23 Octombrie 2016

Formula 1: Hamilton redescoperă reţeta succesului şi câştigă în SUA. Rosberg şi Ricciardo completează podiumul

Lewis Hamilton a obţinut victoria în cursa de la Austin şi a redus la 26 de puncte avansul lui Nico Rosberg, care a terminat pe locul doi în faţa lui Daniel Ricciardo. Max Vertappen şi Kimi Raikkonen au abandonat.
Sambata, 22 Octombrie 2016

Formula 1: Hamilton câştigă prima luptă cu Rosberg şi va pleca din pole position în Statele Unite. Red Bull învinge Ferrari

Lewis Hamilton a stabilit pole position-ul pentru cursa de la Austin în faţa coechipierului său Nico Rosberg, în timp ce Red Bull a monopolizat a doua linie a grilei de start în detrimentul Scuderiei Ferrari.
Joi, 20 Octombrie 2016

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Statelor Unite: va scăpa Hamilton de ghinioane?

Lewis Hamilton are nevoie de o victorie în Statele Unite pentru a rămâne în cursa pentru titlul mondial cu Nico Rosberg.
Marti, 18 Octombrie 2016

Formula 1: Hamilton nu se mai gândeşte la titlu: "Voi lupta pentru fiecare victorie şi vedem ce se întâmplă"

Lewis Hamilton afirmă că va lupta pentru victorie în fiecare dintre cele patru curse care au mai rămas din acest sezon, astfel că nu se mai gândeşte neapărat la titlul mondial.
Luni, 26 Octombrie 2015

Formula 1: Hamilton şi Rosberg se acuză reciproc pentru incidentul din primul viraj de la Austin

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au intrat într-un schimb dur de replici cu privire la vinovatul pentru incidentul din primul tur al curse de la Austin, care i-a adus britanicului al treilea titlu mondial.
Duminica, 25 Octombrie 2015

Formula 1: Rosberg va pleca din pole position la Austin. Ultima parte a calificărilor, anulată!

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Statelor Unite din faţa lui Lewis Hamilton şi Daniel Ricciardo, conform rezultatelor din a doua parte a calificărilor, întrucât ultima parte a fost anulată din cauza ploii puternice.
Sambata, 24 Octombrie 2015

Formula 1: Statele Unite, antrenamente 3: Hamilton, cel mai rapid pe ploaie. Calificările, amânate pentru duminică

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere de la Austin, care s-a desfăşurat pe o ploaie puternică. Calificăril aufost amânate pentru duminică, ora 16:00, ora României.
Sambata, 24 Octombrie 2015

Formula 1: A doua sesiune de antrenamente de la Austin, anulată. Calificările ar putea fi reprogramate

A doua sesiune de antrenamente din Statele Unite a fost anulată din cauza fulgerelor care au însoţit o furtună puternică. Vremea potrivnică ar putea forţa o reprogramare a calificărilor de sâmbătă.
Vineri, 23 Octombrie 2015

Formula 1: Statele Unite, antrenamente 1: Rosberg, cel mai rapid pe ploaie

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Austin, în care piloţii au folosit doar pneuri de ploaie sau intermediare.
Vineri, 23 Octombrie 2015

Formula 1: Ferrari anulează şansele la titlu ale lui Vettel: penalizare de 10 poziţii pentru schimbarea motorului

Speranţele lui Sebastian Vettel la titlul mondial s-au năruit înainte de cursa din Statele Unite. La fel ca şi Kimi Raikkonen, germanul va fi retrogradat cu 10 poziţii pe grila de start pentru schimbarea motorului.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru