Feedback

Statele Unite

Duminica, 02 Noiembrie 2014
Lewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite după ce l-a depăşit pe circuit pe coechipierul său, Nico Rosberg. Aflat la a cincea victorie consecutivă, britanicul şi-a sporit avansul în fruntea clasamentului la 24 de puncte.
Luni, 03 Noiembrie 2014

Formula 1: Mercedes: "Rosberg a pierdut pentru că a avut prea multă grijă de pneuri"

Mercedes consideră că Nico Rosberg a adoptat o strategie prea conservatoare pentru pneuri în Statele Unite şi că acesta este motivul pentru care a ratat victoria la Austin în favoarea coechipierului său, Lewis Hamilton.
Luni, 03 Noiembrie 2014

Formula 1: Alonso, îngrijorat că Ferrari poate pierde locul patru la constructori în favoarea McLaren

Fernando Alonso este îngrijorat că Ferrari poate rata inclusiv ocuparea locului patru în clasamentul constructorilor pe fondul revenirii puternice a celor de la McLaren din ultimele curse.
Luni, 03 Noiembrie 2014

Formula 1: Vergne pierde locul nouă, iar Perez va fi penalizat cu şapte poziţii pe grila din Brazilia

Jean-Eric Vergne a fost penalizat cu cinci secunde în clasamentul cursei de la Austin şi a pierdut astfel locul nouă în favoarea lui Pastor Maldonado. La rândul său, Sergio Perez va fi penalizat cu şapte poziţii pe grila de start din Brazilia pentru incidentul cu Adrian Sutil din primul tur.
Duminica, 02 Noiembrie 2014

Formula 1: Rosberg vrea să lase eşecurile trecutului în urmă şi se gândeşte doar la ultimele trei curse

Nico Rosberg nu este îngrijorat că a câştigat doar două dintre cele opt curse în care a plecat din pole position în acest an şi insistă că se gândeşte doar la ultimele trei runde ale sezonului.
Duminica, 02 Noiembrie 2014

Formula 1: Hamilton acuză probleme la frâne după pierderea pole position-ului la Austin

Lewis Hamilton susţine că o temperatură prea scăzută a frânelor l-a defavorizat în lupta cu Nico Rosberg pentru pole position în Statele Unite şi se teme că problemele vor continua şi în cursă.
Sambata, 01 Noiembrie 2014

Formula 1: Rosberg l-a învins pe Hamilton în lupta pentru pole position de la Austin

Nico Rosberg va pleca din pole position în Marele Premiu al Statelor Unite din faţa coechipierului său de la Mercedes, Lewis Hamilton, şi a rivalilor de la Williams.
Sambata, 01 Noiembrie 2014

Formula 1: Statele Unite, antrenamente 3: Dominaţia Mercedes continuă

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au ocupat primele două poziţii şi în ultima sesiune de antrenamente libere din Statele Unite, în timp ce Williams s-a evidenţiat ca principala rivală.
Sambata, 01 Noiembrie 2014

Formula 1: Posibil boicot în cursa de la Austin din partea Force India, Lotus şi Sauber, negat de echipe

Force India şi Lotus au negat informaţiile potrivit cărora intenţionează să boicoteze Marele Premiu al Statelor Unite împreună cu Sauber din cauza problemelor financiare.
Sambata, 01 Noiembrie 2014

Formula 1: Statele Unite, antrenamente 2: Hamilton îl învinge la limită pe Rosberg

Lewis Hamilton a fost cu trei miimi de secundă mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere de la Austin, în timp ce locul trei i-a revenit lui Fernando Alonso.
Vineri, 31 Octombrie 2014

Formula 1: Statele Unite, antrenamente 1: Hamilton, cel mai bun timp

Lewis Hamilton a stabilit timpul de referinţă în prima sesiune de antrenamente din Statele Unite şi a fost urmat de Nico Rosberg şi Jenson Button.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru