Feedback

Ferrari

Marti, 28 Februarie

Formula 1: Teste Barcelona: Hamilton, cel mai rapid în prima zi. Raikkonen a propulsat Ferrari pe primul loc în a doua zi

Mercedes a început în forță prima sesiune de teste de la Barcelona după ce Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima zi, însă Ferrari a revenit marți și a ocupat prima poziție prin Kimi Raikkonen.
Vineri, 24 Februarie

Formula 1: Ferrari prezintă noul monopost pentru 2017: elemente comune cu Mercedes

Ferrari a dezvăluit vineri noul monopost pentru sezonul 2017, care include o aripă în formă de T deasupra carcasei pentru motor, la fel ca în cazul rivalilor de la Mercedes.
Vineri, 10 Februarie

Formula 1: Vettel, protagonistul unui accident în testele cu pneuri de ploaie pentru 2017 (video)

Ferrari a fost nevoită să abandoneze sesiunea de teste pentru pneuri de ploaie din cauza unui accident suferit de Sebastian Vettel.
Marti, 31 Ianuarie

Formula 1: Ferrari inovează în sezonul 2017: Scuderia lucrează la îmbunătăţiri radicale pentru motor şi dezvoltă un piston cu imprimante 3D

Ferrari pregăteşte îmbunătăţiri semnificative pentru performanta motorului înaintea sezonului 2017, care includ utilizarea imprimantelor 3D pentru realizarea designului pistoanelor.
Luni, 23 Ianuarie

Formula 1: Ferrari ar putea rămâne fără bonusul istoric de aproape 100 de milioane de dolari pe sezon

Noul proprietar al Formulei 1 vrea o distribuire mai corectă a veniturilor, ceea ce ar putea priva Ferrari de bonusul istoric de circa 90 de milioane de dolari pe sezon.
Miercuri, 04 Ianuarie

Formula 1: Are Mercedes motive de îngrijorare? Ferrari pregăteşte îmbunătăţiri majore la motor pentru sezonul 2017

Ferrari va introduce câteva noutăţi importante la unitatea de propulsie a monopostului pentru sezonul 2017, care ar putea fi integral roşu după renunţarea la zonele albe.
Marti, 03 Ianuarie

Formula 1: Controverse înainte de sezonul 2017: Ferrari contestă suspensiile pregătite de Mercedes şi Red Bull

Ferrari suspectează că suspensiile pe care Mercedes şi Red Bull intenţionează să le folosească în sezonul 2017 nu sunt regulamentare, iar FIA a confirmat deja partial că acestea sunt ilegale.
Marti, 20 Decembrie 2016

Formula 1: Ferrari: "Vettel va rămâne la echipă dacă va fi mai calm şi mai puţin agitat"

Sergio Marchionne avertizează că Sebastian Vettel va rămâne la Ferrari după 2017 doar dacă va renunţa la conflictele personale şi va pilota cu mai mult calm.
Miercuri, 07 Decembrie 2016

Formula 1: Ferrari îşi recunoaşte slăbiciunile: "Avem deficit major la aerodinamică, nu facem promisiuni pentru 2017"

Ferrari admite că aerodinamica reprezintă principalul punct slab al echipei, însă evită să facă pronosticuri cu privire la performanţele pe care le poate obţine anul viitor.
Duminica, 27 Noiembrie 2016

Formula 1: Final electrizant de sezon în Formula 1: Hamilton a câștigat în Abu Dhabi, dar Rosberg este noul campion mondial!

Lewis Hamilton a obținut victoria în ultima cursa a sezonului, însă Nico Rosberg și-a asigurat titlul mondial după ce a ocupat locul doi în fața lui Sebastian Vettel, care pe finalul cursei a lăsat senzația că ar putea câștiga.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru