Feedback

Ferrari

Miercuri, 19 Aprilie

Formula 1: Bottas încheie testele din Bahrain pe primul loc. Numeroase defecțiuni tehnice pentru Ferrari

Valtteri Bottas a fost cel mai rapid în ultima zi de teste din Bahrian, în timp ce programul lui Sebastian Vettel a fost bulversat de o serie de probleme tehnice.
Duminica, 16 Aprilie

Formula 1: Vettel a câștigat cursa din Bahrain și a devenit liderul clasamentului! Hamilton și Bottas au completat podiumul

Sebastian Vettel a câștigat cursa din Bahrain după ce l-a depășit la start pe Lewis Hamilton și a avut opriri la boxe mai eficiente. Pilotul Mercedes a încercat un asalt în finalul cursei, însă acesta nu a avut succes.
Joi, 13 Aprilie

Formula 1: Avancronică F1 Bahrain: un nou duel între Hamilton și Vettel

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel mizează pe o victorie în deșertul din Bahrain pentru a se desprinde în fruntea clasamentului general.
Marti, 11 Aprilie

Formula 1: Hamilton anticipează cel mai echilibrat sezon din cariera sa: "Sunt nerăbdător să lupt pentru titlu cu Vettel și alți rivali"

Lewis Hamilton consideră că sezonul 2017 are potențialul să devină cel mai echilibrat din cariera sa, însă Sebastian Vettel nu este convins de acest lucru.
Luni, 10 Aprilie

Formula 1: Raikkonen, nevoit să explice lipsa de formă: "Părea ocupat cu alte treburi în cursa din China"

Rezultatele modeste obținute de Kimi Raikkonen în primele două curse au determinat șefii Scuderiei Ferrari să inițieze o discuție pe această temă.
Duminica, 09 Aprilie

Formula 1: Hamilton, victorie fără emoție în China! Vettel și Verstappen au completat podiumul

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Chinei în fața lui Sebastian Vettel și Max Verstappen într-o cursă animată în special în prima parte după startul pe pneuri intermediare.
Sambata, 08 Aprilie

Formula 1: Hamilton, pole position în China! Vettel și Bottas, despărțiți de numai 0.001 secunde în lupta pentru locul doi

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Chinei, în timp ce Sebastian Vettel l-a învins pe Valtteri Bottas în lupta pentru locul doi pentru numai 0.001 secunde.
Joi, 06 Aprilie

Formula 1: Avancronică F1 China: Care va fi replica lui Hamilton după victoria de debut a lui Vettel?

Lewis Hamilton vrea să-și ia revanșa în fața lui Sebastian Vettel în Marele Premiu al Chinei, în timp ce McLaren se zbate să introducă update-uri care să remedieze parțial problemele startului de sezon.
Duminica, 26 Martie

Formula 1: Vettel a câștigat cursa din Australia și a obținut prima victorie a Scuderiei Ferrari după un an și jumătate

Sebastian Vettel a câștigat cursa de la Melbourne după ce l-a depășit pe Lewis Hamilton în urma unei strategii mai bune la unica oprire la boxe. Podiumul a fost completat de Valtteri Bottas.
Sambata, 25 Martie

Formula 1: Hamilton, pole position în Australia! Vettel îl învinge pe Bottas în lupta pentru locul doi

Lewis Hamilton va pleca din pole position în Australia, în timp ce Sebastian Vettel a reușit să se infiltreze pe locul doi între cei doi piloți Mercedes.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru