Feedback

Ferrari

Miercuri, 04 Ianuarie

Formula 1: Are Mercedes motive de îngrijorare? Ferrari pregăteşte îmbunătăţiri majore la motor pentru sezonul 2017

Ferrari va introduce câteva noutăţi importante la unitatea de propulsie a monopostului pentru sezonul 2017, care ar putea fi integral roşu după renunţarea la zonele albe.
Marti, 03 Ianuarie

Formula 1: Controverse înainte de sezonul 2017: Ferrari contestă suspensiile pregătite de Mercedes şi Red Bull

Ferrari suspectează că suspensiile pe care Mercedes şi Red Bull intenţionează să le folosească în sezonul 2017 nu sunt regulamentare, iar FIA a confirmat deja partial că acestea sunt ilegale.
Marti, 20 Decembrie 2016

Formula 1: Ferrari: "Vettel va rămâne la echipă dacă va fi mai calm şi mai puţin agitat"

Sergio Marchionne avertizează că Sebastian Vettel va rămâne la Ferrari după 2017 doar dacă va renunţa la conflictele personale şi va pilota cu mai mult calm.
Miercuri, 07 Decembrie 2016

Formula 1: Ferrari îşi recunoaşte slăbiciunile: "Avem deficit major la aerodinamică, nu facem promisiuni pentru 2017"

Ferrari admite că aerodinamica reprezintă principalul punct slab al echipei, însă evită să facă pronosticuri cu privire la performanţele pe care le poate obţine anul viitor.
Duminica, 27 Noiembrie 2016

Formula 1: Final electrizant de sezon în Formula 1: Hamilton a câștigat în Abu Dhabi, dar Rosberg este noul campion mondial!

Lewis Hamilton a obținut victoria în ultima cursa a sezonului, însă Nico Rosberg și-a asigurat titlul mondial după ce a ocupat locul doi în fața lui Sebastian Vettel, care pe finalul cursei a lăsat senzația că ar putea câștiga.
Luni, 14 Noiembrie 2016

Formula 1: Alonso îl acuză pe Vettel pentru duelul de la Interlagos: "Data viitoare intru în el"

Fernando Alonso consideră că Sebastian Vettel a fost lipsit de sportivitate în duelul din cursa din Brazilia şi îl avertizează pe german că data viitoare va intra în el.
Marti, 08 Noiembrie 2016

Formula 1: Ferrari s-a resemnat cu eşecul din acest sezon: "Sperăm să fim din nou competitivi în 2017"

Ferrari se gândeşte deja la sezonul următor fără să-şi impună însă obiective concrete. Preşedintele Sergio Marchionne se limitează să spună că speră ca Scuderia să fie din nou competitivă în 2017.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016

Formula 1: Vettel, de nerecunoscut pentru Red Bull: "S-a schimbat, nu se comportă aşa când concura pentru noi"

Christian Horner susţine că Sebastian Vettel s-a schimbat după plecarea de la Red Bull, pe baza comentariilor radio făcute în timpul cursei din Mexic.
Marti, 01 Noiembrie 2016

Formula 1: Vettel riscă să fie suspendat din curse: FIA anchetează limbajul vulgar al germanului din timpul cursei din Mexic

FIA a declanşat o anchetă cu privire la limmbajul folosit de Sebastian Vettel în Mexic. Dacă va fi găsit vinovat de încălcarea regulamentului, germanul riscă o mustrare, o amendă sau chiar o suspendare din curse.
Luni, 31 Octombrie 2016

Formula 1: Vettel, criticat dur de Verstappen pentru comentariile din timpul cursei din Mexic: "Este un tip foartre frustrat!"

Max Verstappen consideră că Sebastian Vettel este frustrat după replicile dure pe care le-a avut prin radio în timpul cursei din Mexic.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru