Feedback

Ferrari

Miercuri, 19 Iulie

Formula 1: Misiune imposibilă pentru McLaren: Mercedes și Ferrari nu vor să furnizeze motoare pentru britanici

McLaren intenționează să renunțe la parteneriatul cu Honda, însă rivalii de la Ferrari și Mercedes au refuzat deja să furnizeze motoare pentru echipa britanică.
Miercuri, 12 Iulie

Formula 1: Ipoteză de neconceput: McLaren ar putea utiliza motoare Ferrari în sezonul 2018

McLaren ar putea utiliza motoare Ferrari începând din sezonul următor, în timp ce înțelegerea dintre Sauber și Honda a eșuat, astfel că japonezii riscă să rămână fără echipe.
Marti, 04 Iulie

Formula 1: Vettel scapă de penalizare după incidentul de la Baku: "Nu am avut intenția să-l pun pe Hamilton într-o situație periculoasă"

FIA a decis să nu ia nicio măsură împotriva lui Sebastian Vettel după incidentul din Azerbaidjan, întrucât germanul și-a cerut scuze în public și a insistat că nu a intenționat să-l pună pe Lewis Hamilton într-o situație periculoasă.
Marti, 27 Iunie

Formula 1: Vettel, la un pas de descalificare pentru incidentul de la Baku? Germanul este aproape să fie suspendat pentru o cursă

Sebastian Vettel a fost aproape să fie descalificat din cursa de la Baku după ce l-a lovit intenționat pe Lewis Hamilton sub Safety Car. Germanul a acumulat deja 9 puncte de penalizare și riscă să fie suspendat pentru o cursă.
Duminica, 11 Iunie

Formula 1: Hamilton a câștigat cursa de la Montreal. Vettel, doar locul 4 după un start ratat

Lewis Hamilton a obținut victoria în Canada și a redus la numai 12 puncte diferența care îl separă de Sebastian Vettel, după ce germanul a ratat startul și a terminat doar pe locul 4.
Miercuri, 31 Mai

Formula 1: Raikkonen sugerează că Ferrari a impus ordine de echipă la Monaco: "Avem anumite roluri și știm asta cu toții"

Kimi Raikkonen a lăsat să se înțeleagă că Sebastian Vettel a fost favorizat în cursa de la Monaco prin strategia opririi la boxe, însă germanul neagă orice ordin de echipă.
Duminica, 28 Mai

Formula 1: Vettel a câștigat cursa de la Monaco! Raikkonen și Ricciardo au completat podiumul

Sebastian Vettel a obținut victoria la Monaco după ce l-a depășit pe Kimi Raikkonen în urma singurei intrări la boxe, în timp ce Daniel Ricciardo a completat podiumul după ce a trecut tot la boxe de Valtteri Bottas și Max Verstappen.
Joi, 25 Mai

Formula 1: Dominație Ferrari în Principat: Vettel și Hamilton, cei mai rapizi în antrenamentele de la Monaco

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în antrenamentele de joi de la Monaco, însă Ferrari oferă indicii că are cel mai performant monopost pe străzile din Principat.
Miercuri, 24 Mai

Formula 1: Avancronică F1 Monaco: Șansa Red Bull să învingă Mercedes și Ferrari

Circuitul de la Monaco reprezintă ocazia perfectă pentru ca Red Bull să lupte de la egal la egal cu Ferrari și Mercedes în ceea ce se anunță a fi o cursă echilibrată prin străzile din Principat.
Miercuri, 17 Mai

Formula 1: Bottas admite că l-a ajutat pe Hamilton să câștige cursa din Spania prin blocarea lui Vettel

Valtteri Bottas a recunoscut că a avut rolul de a-l bloca pe Sebastian Vettel în cursa de la Barcelona pentru a-l ajuta pe coechipierul său Lewis Hamilton să obțină victoria.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru