Audi R8 facelift, anticipat de un teaser: sportiva va avea grila mai lată și prize de aer modificate

de Daniel Popescu
Marti, 23.10.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a publicat un teaser care anticipează prezentarea lui R8 facelift, iar sportiva va beneficia de o grilă mai lată și modificări la prizele de aer.

Cu ocazia Salonului Auto de la Paris, Audi a prezentat modelul de curse R8 LMS GT3, care își va face debutul în prima parte a anului viitor.

Până atunci, constructorul german pregătește un facelift pentru versiunea de stradă R8 și a publicat pe rețeaua de socializare Twitter un teaser intrigant care oferă câteva detalii interesante.

Astfel, imaginea scoate în evidență că partea frontală a sportivei va beneficia de o grilă mai lată, care este poziționată mai jos decât în cazul versiunii actuale. De asemenea, se observă o serie de schimbări la designul prizelor de aer, în timp ce logo-ul este prezent în același loc ca și până acum. De altfel, aceste schimbări sunt vizibile și pe modelul de curse R8 LMS GT3.

Teaserul este însoțit de mesajul "Performanța există în detalii", însă Audi nu a menționat încă data prezentării lui R8 facelift.

Nu este clar ce schimbări vor fi aplicate pentru partea din spate sau la interior, iar din punct de vedere tehnic se speculează că R8 facelift ar putea împrumuta motorul V10 de 5.2 litri și 640 de cai putere disponibil pe Lamborghini Huracan Performante.

Chiar dacă facelift-ul nu a fost încă prezentat oficial, presa internațională a relatat o serie de amănunte despre viitoarea generație a sportivei, care ar urma să apară în cursul anului 2022. Astfel, se anticipează că supercarul va fi disponibil atunci doar în versiune electrică și că va avea tracțiune integrală și aproximativ 1.000 de cai putere.

Via Caradisiac

Comentarii (1)

  • unu altu
    Parca renuntau la R8 ... ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru