Mini Paceman facelift: imagini şi informaţii oficiale

de Sebastian Toma
Miercuri, 23.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Englezii de la Mini au restilizat şi fratele de platformă la lui Countryman, modelul Paceman. Modificările aplicate de facelift sunt la fel de subtile ca în cazul lui Countryman.

Esential 6 CP în plus a primit motorul 1.6 Turbo al lui Paceman Cooper S.
MINI Paceman, versiunea cu trei uşi a SUV-ului britanic, a primit o restilizare discretă. Modificările estetice aplicate implică o grilă faţă modificată, blocuri optice cu lumini de zi cu LED-uri, proiectoare de ceaţă cu LED-uri şi jante din aliaj cu un design nou. La fel ca la Countryman, toate versiunile cu tracţiune integrală primesc un scut de caroserie în standard, iar gama de culori include trei nuanţe noi: Jungle Green, Midnight Grey şi Starlight Blue, toate fiind metalizate. Habitaclul lui Paceman primeşte aceleaşi modificări ca în cazul lui Countryman, implicând câteva ornamente cromate noi, antifonare suplimentară şi noul sistem de infotainment Mini Connected.

Mini Disco: cea mai mică şi mai rapidă discotecă din lume a fost "creată" în România

Motorizările lui Paceman respectă acum normele Euro 6, iar versiunea Cooper S se mândreşte cu 6 CP în plus, totalizând 190 CP.

În urma actualizării, motorizarea de 1.6 litri este la doar 2 CP diferenţă de unitatea 2.0 turbo a noului Mini Cooper S, cu toate că aceasta beneficiază de un cuplu motor superior, de 300 Nm. Cuplul maxim rămâne la 240 Nm, cu un salt de 20 Nm în regim de overboost, aplicabil pentru scurte perioade de timp, doar când funcţia Sport este activată şi pedala de acceleraţie este apăsată hotărât.

Partea frontală a lui Mini Paceman nu se deosebeşte de cea a lui Countryman.

Urmareste Automarket
La fel ca în cazul lui Countryman, lista de opţionale este acum mai lungă şi include elemente precum plafon panoramic din sticlă, sistem audio Harman Kardon şi oferă acces la gama de accesorii John Cooper Works.
Sistemul multimedia permite rularea unor aplicaţii de streaming audio, cum ar fi Deezer, Stitcher, Aupeo!, Audible şi TuneIN pentru a asculta muzica preferată a şoferului. Acestea funcţionează cu ajutorul conexiunii la internet a unui smartphone.

Via Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru