Renault Zoe va oferi în acest weekend curse gratuite cu Uber în București

de Sebastian Toma
Vineri, 05.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault va sărbători Ziua Internațională a Mediului oferind curse gratuite cu modelul electric Zoe în București. Pentru a apela la acestea, utilizatorii trebuie să descarce o variantă dedicată a aplicației Uber.

Renault Zoe, subcompacta electrică proaspăt lansată în România, va face un turneu de promovare în București cu ocazia Zilei Internaționale a Mediului. Compania franceză a semnat un parteneriat cu Uber, aplicația de ride-sharing, prin care va oferi curse gratuite în București în perioada 5-6 iunie cu modelul Zoe. Respectivele curse sunt accesibile folosind codul promoțional "UBERZOE2015" în intervalul orar 11:00-17:00 și au o durată maximă de 20 de minute.

Test drive Renault Zoe

Tot ce trebuie să facă utilizatorii pentru a apela la un Uber cu Renault Zoe este să apeze pe butonul marcat "ZOE" pentru a comanda o cursă cu acesta. Dacă vehiculul este în zona în care se află utilizatorul și este disponibil, șoferul său va accepta cursa și va ridica utilizatorul din locul în care se află, la fel ca la orice cursă Uber.

Modelul electric Renault Zoe a fost lansat oficial în România. Preţuri de la 20.900 de euro plus chiria lunară a bateriei

Urmareste Automarket
"Compania Uber este foarte entuziasmată de acest parteneriat pentru că oferă o oportunitate de a arăta cum platforma Uber face parte din soluțiile moderne ecologice.
Sărbătorim împreună cu Renault ZOE Ziua Internațională a Mediului oferind curse gratuite în mașini electrice - astfel, locuitorii orașului București vor putea comanda o cursă sigură, cu zero emisii"
, a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Via Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru