Infiniti

Vineri, 30 Iunie 2023 | Industrie

Renașterea Infiniti: 4 modele noi până în 2027, inclusiv un rival pentru Tesla Model S

Potrivit celor mai recente informații, Infiniti are planuri mari. Până în 2027, marca niponă intenționează să lanseze 4 noi modele, inclusiv un rival electric pentru Tesla Model S.
Vineri, 23 Iunie 2023 | Industrie

Infiniti are un logo nou: design 3D și iluminare de fundal

Infiniti se reinventează. Constructorul japonez de automobile își schimbă logo-ul, iar reprezentanțele vor avea un nou design interior.
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 | Modele noi

Infiniti lansează în America o vopsea care își schimbă nuanța în funcție de lumină

Clienții americani care doresc să achiziționeze un Infiniti Q50 Red Sport 400, pot bifa o nuanță exterioară deosebită. Denumită Negru Opal Metallic, aceasta își schimbă nuanța în funcție de lumină.
Duminica, 18 August 2019 | Modele noi

Prima imagine teaser cu viitorul Infiniti QX55: rivalul lui BMW X4 va ajunge pe piață în prima parte a anului viitor

Infiniti a publicat prima imagine teaser cu viitorul QX55. SUV-ul coupe va concura cu Mercedes-Benz GLC Coupe și BMW X4 și va fi disponibil începând cu prima parte a anului viitor.
Vineri, 16 August 2019 | Masini electrice si hibride

Infiniti Q60 Project Black S ar putea primi o versiune de serie: sistemul hibrid de propulsie asemănător cu cel din Formula 1 dezvoltă 568 CP

Oficialii Infiniti au anunțat că au finalizat dezvoltarea sistemului hibrid de propulsie care a debutat în 2017 pe conceptul Q60 Project Black S. Reprezentanții companiei menționează că până la finalul anului vor anunța dacă prototipul hibrid va primi și o versiune de serie.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Masini electrice si hibride

Nissan vrea să lanseze primul model electric de la Infiniti în cel mult 3 ani: producție programată în China

Brandul Infiniti al celor de la Nissan va lansa primul model electric în cel mult 3 ani, iar producția va avea loc în China. Viitorul model va fi un sedan de performanță bazat pe conceptul Qs Inspiration.
Miercuri, 03 Aprilie 2019 | Concepte

Primul teaser cu viitorul concept Infiniti Qs Inspiration: prototipul anunță un viitor sedan de performanță

Infiniti a publicat prima imagine teaser cu viitorul Qs Inspiration. Conceptul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Shanghai și anunță un viitor sedan de performanță cu sistem de propulsie electrificat.
Marti, 12 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Infiniti vrea să se reinventeze cu o gamă de electrice: “Credem că piața va fi foarte deschisă la calitatea mașinilor electrice din Japonia”

Viitoarea gamă de mașini electrice, bazată pe conceptul QX Inspiration, este o oportunitate de “reinventare” a brandului Infiniti, consideră designerul-șef al constructorului.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Concepte

Noi imagini oficiale cu Infiniti QX Inspiration: conceptul prefigurează lansarea unui crossover electric

Infiniti a prezentat prototipul QX Inspiration în cadrul Salonului Auto de la Detroit și a publicat noi imagini oficiale. Conceptul japonezilor prefigurează lansarea unui crossover electric.
Sambata, 05 Ianuarie 2019 | Concepte

Infiniti QX Inspiration: conceptul unui crossover electric va fi prezentat pe 14 ianuarie, la Detroit

Infiniti va prezenta conceptul QX Inspiration la Salonul Auto de la Detroit, pe data de 14 ianuarie. Prototipul unui crossover electric reprezintă punctul de pornire în “viitorul electrificat al brandului”.
Sambata, 15 Decembrie 2018 | Concepte

Infiniti pregătește lansarea unui crossover 100% electric: conceptul va fi dezvăluit în ianuarie, la Detroit

Infiniti pregătește lansarea primului său crossover 100% electric, însă, mai întâi, vom vedea conceptul la Salonul Auto de la Detroit, din luna ianuarie 2019.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Infiniti Project Black S vine la Paris cu și mai multă putere: conceptul hibrid cu tehnologii inspirate din Formula 1 dezvoltă 571 CP

Infiniti aduce la Paris o versiune îmbunătățită a conceptului Project Black S. Prototipul niponilor integrează un motor V6 biturbo de 3.0 litri și unități pentru recuperarea energiei inspirate de cele din Formula 1. În total, sistemul hibrid produce 571 CP.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 24 August 2018 | Concepte

Infiniti Protoype 10: noul concept japonez indică direcția de design a viitoarelor modele electrice de la Infiniti

Infiniti a prezentat oficial Prototype 10, noul său concept electric ce va constitui sursă de inspirație pentru viitoarele modele electrice ale companiei. Infiniti a anunțat că toate modelele lansate după 2021 vor fi electrice sau echipate cu range-extender.
Vineri, 17 August 2018 | Concepte

Nou teaser cu viitorul concept Infiniti: Prototype 10 va fi dezvăluit pe 23 august la Pebble Beach

Infiniti a publicat o nouă imagine teaser cu prototipul ce va fi dezvăluit în curând la Concursul de Eleganță de la Pebble Beach. Prezentarea va avea loc pe data de 23 august.
Miercuri, 15 August 2018 | Concepte

Imagini teaser cu viitorul concept pregătit de Infiniti: prototipul debutează la Pebble Beach și anunță viitoarea direcție de design a modelelor electrice

Infiniti a publicat imagini teaser noi cu prototipul pe care îl vom vedea în cadrul Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Proiectul a fost coordonat de Karim Habib, iar Infiniti a angrenat echipele de design din Japonia, Marea Britanie și SUA.
Vineri, 10 August 2018 | Concepte

Infiniti va prezenta un nou concept la Pebble Beach: direcție de design pentru viitoare modele electrice și hibride după 2021

Infiniti a publicat un teaser al unui concept ce va fi prezentat cu ocazia Concursului de Eleganță de la Pebble Beach. Noul concept Infiniti indică viziunea constructorului privind viitoarele modele electrice după anul 2021.
Marti, 24 Aprilie 2018 | Masini electrice si hibride

Infiniti va dezvolta o platformă nouă pentru vehicule electrice: proiectul are la bază conceptul Q Inspiration

Infiniti a anunțat că lucrează la dezvoltarea unei noi platforme pentru viitoarele sale modele electrice. Japonezii susțin că prototipul Infiniti Q Inspiration va sta la baza proiectului.
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Industrie

Japonezii atacă China: Infiniti vrea să construiască 5 modele noi în 5 ani pe cea mai mare piață auto din lume

Infiniti a anunțat că vrea să construiască 5 modele noi în următorii 5 cinci ani în China, cea mai mare piață auto din lume. Primul dintre ele va fi SUV-ul QX50.
Marti, 03 Aprilie 2018 | Industrie

Infiniti vrea să ajungă în topul producătorilor premium: japonezii mizează pe mașinile electrice și tehnologiile autonome

Nissan speră ca brandul său Infiniti să devină unul dintre cei mai importanți producători premium, odată cu schimbările din industria auto care deschid noi oportunități privind dezvoltarea mașinilor electrice și a tehnologiilor autonome.
Joi, 21 Decembrie 2017 | Concepte

Infiniti aduce un concept nou la Detroit: prototipul anunță o nouă direcție de design

Infiniti pregătește un concept pentru Salonul Auto de la Detroit. Niponii spun că viitorul prototip anunță o nouă filozofie de design.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru