Feedback

Subaru

Miercuri, 26 Iulie | General

Sub 7 minute pe Nurburgring: un Subaru WRX STI de 600 CP dă de pământ cu AMG GT-R și Aventador LP750 SV

Un Subaru WRX STI pregătit de Time Attack a reușit să dea peste cap topul celor mai rapide mașini care au alergat pe Nurburgring. Niponul a parcurs Iadul Verde în mai puțin de 7 minute.
Vineri, 23 Iunie | Masini electrice si hibride

Subaru merge în ritm cu piața: japonezii lansează primul model electric al mărcii în 2021

Subaru nu renunță și are în plan dezvoltarea unui model electric. Debutul său este programat pentru 2021, iar până atunci ne vom delecta cu o gamă largă de hibride.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Modele noi

Toyota pregătește un facelift pentru GT86: modificări la suspensie, motor și estetică

GT86, modelul sport al mărcii Toyota, se pregătește de un facelift. Restilizarea nu îi va aduce motoare turbo, dar coupe-ul nipon va avea o suspensie nouă, modificări estetice și câteva schimbări la propulsor.
Joi, 02 Aprilie 2015 | Concepte

Subaru STI Performance Concept ne arată ipoteza unei variante mai performante a lui BRZ

Subaru a prezentat la Salonul Auto de la New York o variantă mai performantă a lui BRZ. El se numeşte STI Performance Concept şi nu va ajunge în producţie în această formă.
Joi, 19 Februarie 2015 | General

Subaru aniversează producţia a 15 milioane de motoare boxer

Japonezii de la Subaru celebrează producţia cumulată a 15 milioane de motoare boxer din 1966 până în prezent. De la momentul lansării primului motor boxer de la Subaru au trecut 49 de ani.
Vineri, 06 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Subaru Outback facelift și Levorg se lansează luna viitoare și în Europa

Subaru va expune în cadrul Salonului Auto de la Geneva două premiere europene. Este vorba despre vârful de gamă Subaru Outback facelift și despre noul model Levorg. Vor exista și câteva modificări pentru Forester.
Luni, 27 Octombrie 2014 | Modele noi

Subaru Forester STI - primul teaser care anunţă un crossover de peste 300 de cai putere

Subaru a publicat prima iamgine de tip teaser a noii generaţii Subaru STI. Crossover-ul va fi disponibil alături de 310 cai putere.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | General

Car of the Year 2015: 31 de candidaţi se luptă pentru prestigiosul titlu

Organizatorii concursului Car of the Year au prezentat candidaţii ediţiei 2015. Câştigătorul va fi anunţat anul viitor, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Marti, 08 Iulie 2014 | Modele noi

Subaru a confirmat a doua generaţie a modelului sportiv BRZ, dezvoltat alături de Toyota

Subaru BRZ va continua să fie prezent în gama constructorului nipon şi după ce actuala generaţie va ieşi din showroom-uri. Subaru lucrează deja, tot împreună cu Toyota, la un urmaş pentru BRZ.
Marti, 20 Mai 2014 | Industrie

Colaborare istorică în Japonia: Honda, Nissan, Toyota, Subaru, Mitsubishi, Mazda şi Suzuki vor dezvolta împreună motoare

Toţi producătorii mari de automobile din Japonia au semnat un parteneriat prin care vor dezvolta noi tehnologii pentru motoarele cu combustie internă, menite să le aducă un avantaj în faţa rivalilor din Europa şi SUA.
Miercuri, 09 Aprilie 2014 | Siguranta

Toyota anunţă un nou recall global: 6.4 milioane de maşini vor fi chemate în service pentru reparaţii

Toyota va opera o rechemare majoră în service pentru 6.4 milioane de maşini. Constructorul japonez va repara cinci potenţiale defecte care pot să apară la 27 de modele din portofoliul său. În Europa, aproximativ 700.000 de unităţi ar putea fi chemate în service.
Miercuri, 05 Martie 2014 | GENEVA 2014

GENEVA 2014 LIVE: Toate standurile mărcilor japoneze

Toyota, Honda, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Suzuki şi Subaru au magnetizat publicul către standurile producătorilor japonezi.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Subaru Viziv 2 Concept ne arată direcţia estetică a viitoarelor SUV-uri ale japonezilor

Subaru a prezentat la Geneva conceptul Viziv 2. Modelul cu patru locuri şi cinci uşi ne arată viitorul estetic al gamei de SUV-uri de la Subaru.
Vineri, 21 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Subaru Viziv, primul teaser al conceptului care prefigurează viitoarele modele ale mărcii

Subaru a prezentat un teaser al conceptului Viziv, ajuns la a treia versiune, pe care-l va aduce în standul său de la Salonul Auto de la Geneva. Conceptul prefigurează aspectul viitoarelor modele ale mărcii.
Vineri, 07 Februarie 2014 | Modele noi

Subaru Legacy - noua generaţie revine oficial în zona premium

Subaru a dezvăluit astăzi, în cadrul salonului de la Chicago, noua generaţie a sedanului de clasă medie Legacy. Modelul reaprinde lupta cu trioul german în zona premium.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Ianuarie 2014 | Modele noi

Subaru WRX STI - imagini oficiale cu noul sedan de performanţă

Subaru s-a folosit de ediţia de anul acesta a Salonului de la Detroit pentru a dezvălui noua generaţie WRX STI. Modelul japonez dispune de 305 cai putere şi de celebrul sistem de tracţiune integrală Symmetrical All Wheel Drive.
Joi, 09 Ianuarie 2014 | Modele noi

Subaru WRX STI: primele imagini ale noii generaţii

Primele imagini oficiale ale noii generaţii a lui Subaru WRX STI au fost publicate pe internet înaintea dezvăluirii de la Salonul Auto de la Detroit.
Sambata, 04 Ianuarie 2014 | Modele noi

Noul Subaru WRX STI sosește la Salonul Auto de la Detroit

Subaru a anunțat că va prezenta noul model WRX STI la Salonul Auto de la Detroit, primul salon auto important din acest an.
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 | Modele noi

Subaru Levorg, conceptul care indică un nou break în gama japonezilor

Subaru a prezentat conceptul Levorg la Salonul Auto de la Tokyo. Acesta prefigurează un nou model în gama Subaru, care va fi încadrat între Impreza şi Legacy, urmând să fie lansat în 2014.
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 | Concepte

Subaru Crossover 7 Concept debutează ca potenţial înlocuitor pentru eşecul Tribeca

Subaru a dezvăluit astăzi, în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, conceptul Crossover 7, văzut ca un înlocuitor al vechiului Tribeca.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru