Ford Puma

Miercuri, 13 Martie | General

Dacia, brand-ul cu cei mai mulți clienți fideli în Germania

Conform unui nou studiu, Dacia este brand-ul auto cu cei mai mulți clienți fideli pe piața din Germania. Procentul clienților fideli mărcii de la Mioveni din această țară este mai mare cu 20% față de media industriei auto.
Miercuri, 07 Februarie | Modele noi

Am văzut pe viu noul Ford Puma: 5 lucruri pe care trebuie să le știi

Acesta este Ford Puma facelift, modelul produs la Craiova, care a devenit un best-seller european. Interiorul a fost modernizat, iar Puma primește multe tehnologii, menite să simplifice lucrurile pentru șofer.
Luni, 08 Ianuarie | Economic

Ford Puma, cea mai bine vândută mașină în Marea Britanie, în 2023

Ford Puma este oficial cea mai bine vândută mașină pe piața din Marea Britanie, în 2023. Modelul produs exclusiv la Craiova a fost vândut în aproape 50.000 de exemplare.
Miercuri, 08 Noiembrie 2023 | Industrie

Ford Puma, un hit în Marea Britanie: acolo merge 30% din producția de la Craiova

Ford Puma este foarte apreciat în Marea Britanie, fiind cel mai vândut automobil din Regat. Peste 30% din producția de la Craiova ajunge în această piață.
Luni, 27 Martie 2023 | Mediu

Dacia Spring, cea mai eficientă mașină electrică din Europa la testele GreenNCAP

Potrivit noilor teste GreenNCAP, Dacia Spring este cea mai eficientă mașină electrică din Europa pe perioada de producție și de utilizare. Mai mult, același test relevă că Ford Puma este mașina cea mai prietenoasă cu mediul la nivel european în clasamentul mașinilor cu motoare termice.
Marti, 10 Mai 2022 | Economic

Ford Puma a depășit Dacia Duster ca vânzări în Europa, în primele luni

Ford Puma, modelul produs la Craiova, a reușit să depășească, în premieră, Dacia Duster la numărul de vânzări în Europa, în acest an. De la începutul anului, Ford Puma s-a vândut în peste 38.000 de unități, iar Dacia Duster s-a vândut în peste 34.000 de exemplare. Cele două mașini se află pe locurile 2 și 3 în segmentul SUV-urilor mici.
Vineri, 17 Decembrie 2021 | Intern

Ford a produs 1 milion de vehicule la Craiova

Ford a produs 1 milion de vehicule la uzina de la Craiova, reper atins la 12 ani după ce a fabricat primul său vehicul în România. Momentul a fost marcat cu un videoclip unde vedeta a fost modelul de competiție M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1.
Vineri, 30 Iulie 2021 | Industrie

Puma, cel mai bine vândut model Ford din Europa în primele 6 luni

Puma a fost cel mai căutat model Ford din Europa, în prima jumătate din 2021, SUV-ul depășind la vânzări pe Fiesta sau Focus.
Joi, 08 Iulie 2021 | Intern

Ford Puma a fost transformat în mașină de raliu: prototipul va participa în WRC din 2022

Modelul Ford Puma produs la Craiova a fost transformat în mașină de raliu și va concura în Campionatul Mondial WRC începând cu sezonul 2022. Prototipul utilizează un sistem de propulsie plug-in hybrid format dintr-un motor pe benzină de 1.6 litri și un motor electric cu 136 CP.
Marti, 13 Aprilie 2021 | Intern

Puma, cel mai bine vândut model Ford în primul trimestru în România

Ford România anunță că Puma a fost cel mai bine vândut model al companiei, în primul trimestru din 2021.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Intern

Prețuri Ford Puma ST în România: SUV-ul de performanță pornește de la peste 29.000 de euro

Ford Puma ST poate fi comandat și pe piața din România, SUV-ul gamei Ford Performance fiind disponibil începând de la 29.250 de euro. Modelul produs la uzina din Craiova este echipat cu un motor de 1.5 litri cu 200 CP și 320 Nm.
Duminica, 25 Octombrie 2020 | Economic

Ford Puma, al treilea cel mai vândut model Ford în Europa: peste 42.000 de unități în perioada iulie-septembrie

Ford Puma, SUV-ul produs la uzina de la Craiova, este al treilea cel mai vândut model al mărcii, cu peste 42.000 de unități în perioada iulie-septembrie. Puma este la numai 4.000 de unități în spatele liderului Fiesta.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 16 Octombrie 2020 | Intern

Recall pentru versiunile micro-hibrid de pe Ford Puma: conexiunile electrice ale acumulatorului de 48 de volți nu sunt strânse bine

Ford a anunțat un recall pentru versiunile micro-hibrid ale SUV-ului Puma, cauzat de posibilitatea ca unele conexiuni electrice ale bateriei de 48 de volți să nu fie strânse bine. În România sunt afectate 13 unități.
Joi, 24 Septembrie 2020 | Modele noi

Noul Ford Puma ST este aici: primul model Ford Performance produs în România are motor EcoBoost de 1.5 litri ce dezvoltă 200 CP și o cutie manuală cu 6 trepte

Ford a prezentat oficial noul Puma ST, primul model Ford Performance produs în România, dar și în Europa. Ford Puma ST beneficiază de un motor EcoBoost de 1.5 litri ce dezvoltă 200 de cai putere, o cutie manuală cu 6 trepte și are nevoie de 6.7 secunde pentru repriza 0-100 km/h.
Joi, 02 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Renault Zoe, cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna mai: Ford Puma, locul patru în topul mașinilor hibride fără încărcare la priză

Renault Zoe a fost cea mai vândută mașină electrică în Europa în luna mai, în timp ce Ford Puma a ajuns pe locul patru în topul hibrizilor fără încărcare la priză.
Luni, 29 Iunie 2020 | Intern

Ford livrează o flotă de 100 de unități Puma în România: mașinile au fost cumpărate de proprietarului brandului QFort

Ford a anunțat că va livra în acest an o flotă de 100 de unități Puma pentru compania locală Casa Noastră, care deține brandul de ferestre QFort.
Vineri, 29 Mai 2020 | Modele noi

Video. Prototipurile viitorului Ford Puma ST, surprinse pe Nurburgring: versiunea de performanță a SUV-ului produs la Craiova debutează în acest an

Prototipurile viitorului Ford Puma ST au fost spionate în timpul testelor de pe circuitul de la Nurburgring. Versiunea de performanță a SUV-ului american va fi prezentată în acest an, iar conform surselor, aceasta va fi echipată cu motorul de 1.5 litri de 200 CP.
Joi, 28 Mai 2020 | Intern

Noutăți pentru Ford Puma: motor diesel de 120 CP și transmisie automată pentru versiunea pe benzină

Ford Puma poate fi achiziționat și cu un motor diesel de 1.5 litri și 120 CP, în timp ce motorul pe benzină de un litru și 125 CP primește o cutie de viteze automată. În plus, Ford introduce și nivelul de echipare ST-Line Vignale pentru toate motorizările.
Luni, 18 Mai 2020 | Intern

Uzina Ford de la Craiova introduce în 18 mai al doilea schimb de lucru: producția ajunge la circa 600 de mașini pe zi

Uzina Ford de la Craiova a introdus începând din 18 mai și al doilea schimb de lucru, astfel că producția ajunge la circa 600 de unități Puma și Ecosport pe zi.
Sambata, 02 Mai 2020 | Modele noi

Primul teaser pentru Ford Puma ST: versiunea de performanță a SUV-ului produs la Craiova apare în 2020

Ford a publicat un teaser video pentru Puma ST, versiunea de performanță a SUV-ului produs la Craiova, care va fi prezentată în acest an și care ar putea împrumuta motorul de 200 de cai putere de la Fiesta ST.

Tag-uri similare

Ford, Ford Puma, SUV Ford
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru