Formula E

Marti, 23 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Nissan și grupul Jaguar Land Rover: tehnologie de Formula E pe mașini de stradă

Nissan și grupul Jaguar Land Rover încearcă să țină pasul cu evoluția rapidă a industriei de mașini electrice. Fiind producători cu echipe în Formula E, aceștia se folosesc de tehnologiile mașinilor de curse pe mașinile lor de stradă.
Joi, 28 Septembrie 2023 | Reportaj

REPORTAJ: Am fost piloți de Formula E pentru o zi, pe circuitul de la Le Mans

Atunci când cei de la Nissan ne-au lansat provocarea de a intra în culisele Formulei E, pe legendarul circuit de la Le Mans, nu aveam cum să refuzăm. Așa că ne-am făcut bagajele și am zburat spre Franța, unde am parcurs câteva dintre antrenamentele piloților de Formula E, în cadrul unui eveniment premergător sezonului 10.
Vineri, 09 Decembrie 2022 | Motorsport

OFICIAL: Cupra intră în Formula E alături de ABT Sportsline

Spaniolii de la Cupra tocmai și-au anunțat intrarea în Formula E alături de ABT Sportsline. În 2023, monoposturile electrice vor fi pilotate de Robin Frijns și Nico Muller.
Vineri, 09 Decembrie 2022 | Motorsport

Maserati prezintă primul său monopost electric de Formula E

Maserati a dezvăluit oficial primul său monopost electric cu care va concura în Formula E din sezonul 2023. Echipa italiană revine oficial în cursele cu monoposturi după o pauză de 7 decenii.
Sambata, 05 Noiembrie 2022 | Reportaj

REPORTAJ: Întâlnire cu noile anvelope pentru mașini electrice Hankook iON

Am călătorit în Austria pentru a vedea și a testa noile anvelope Hankook iON. Pneurile vor echipa noile monoposturi din Formula E și au dat naștere unei game dedicate mașinilor electrice.
Vineri, 28 Octombrie 2022 | Modele noi

Un DS4 unic pentru Jean-Eric Vergne, dublu campion mondial de Formula E

DS Automobiles va reînnoi parteneriatul pe care îl are cu pilotul Jean-Eric Vergne, dublu campion mondial de Formula E și fost fost pilot de Formula 1. Momentul este marcat cu un exemplar unicat DS 4, configurat chiar de francez.
Marti, 04 Octombrie 2022 | Interviu

Interviu cu Nick Heidfeld, fost pilot de Formula 1: "Cel mai trist a fost că nu am câștigat un Grand Prix"

În cadrul unui eveniment care s-a desfășurat la Timișoara, românii au putut să vadă, în premieră, un monopost de Formula E îndeaproape. Pe lângă asta, noi am avut ocazia să-i luăm un scurt interviu pilotului, nimeni altul decât Nick Heidfeld, germanul care a activat 11 ani în Formula 1.
Miercuri, 21 Septembrie 2022 | Intern

Monopostul de Formula E Mahindra Racing și pilotul Nick Heidfeld, prezenți la Timișoara

Monopostul de Formula E al echipei Mahindra Racing și fostul pilot de Formula 1 Nick Heidfeld, vor fi prezenți în 24 septembrie la Timișoara în cadrul evenimentului The Drive to Win.
Luni, 16 Mai 2022 | Motorsport

McLaren va concura în Formula E din sezonul 2023. Echipa va prelua Mercedes

McLaren a anunțat oficial că va concura în seria electrică Formula E din 2023. Echipa britanică va prelua Mercedes-EQ, care va părăsi competiția la sfârșitul sezonului actual.
Luni, 11 Aprilie 2022 | Modele noi

Maserati: Primele imagini cu viitorul model electric GranTurismo Folgore

Constructorul italian de automobile a publicat o serie de imagini cu prototipul viitorului GranTurismo Folgore. Primul model cu zero emisii, din istoria companiei, va debuta în versiune de serie în 2023.
Miercuri, 12 Ianuarie 2022 | Industrie

Maserati revine în motorsport. Va concura în Formula E din 2023

Constructorul italian de mașini de lux a anunțat că revine, oficial, în motorsport. Maserati va concura în Formula E începând din sezonul 2023. Astfel, marca italiană va concura, pentru prima dată din 1957, într-o categorie cu monoposturi.
Duminica, 05 Decembrie 2021 | Concepte

Nissan Ariya Single Seater, concept inspirat de monoposturile din Formula E

Constructorul nipon a publicat imagini cu un concept al unui monopost de curse inspirat de competiția electrică Formula E. Mașina se numește Ariya Single Seater Concept și are tehnologie preluată de pe modelul de serie cu același nume.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 August 2021 | Masini electrice si hibride

Mercedes va părăsi Formula E în 2022: “Experiența dobândită ne va ajuta în producția electricelor de serie”

Mercedes-Benz a anunțat că va părăsi Formula E în august 2022, după trei sezoane în competiția destinată monoposturilor 100% electrice.
Miercuri, 31 Martie 2021 | General

Formula E va avea un nou Safety Car: Mini Electric Pacesetter

Anumite curse din calendarul 2021 al campionatului de Formula E vor beneficia de o versiune modificată a lui Mini Electric cu rolul de Safety Car.
Joi, 25 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Mini prezintă teaser-ul unui hot hatch electric, dedicat circuitului

Mini surprinde cu o fotografie teaser a unui model electric dedicat performanței. Hatchback-ul dispune de o instalație de lumini, ceea ce sugerează că ar putea fi vorba despre un Safety Car dedicat campionatul de Formula E.
Luni, 30 Noiembrie 2020 | Motorsport

Back in Business: Audi anunță intrarea în Raliul Dakar cu o mașină electrică cu motor TFSI ca range extender și se pregătește din nou de Le Mans

Divizia de motorsport a celor de la Audi va renunța la finalul sezonului 2021 la Formula E în favoarea participărilor în Raliul Dakar și apoi în anduranță. În ambele cazuri vorbim de mașini hibride cu sistem de propulsie avansat.
Marti, 04 Februarie 2020 | Motorsport

Formula E a publicat imagini cu noul monopost: debutul este programat pentru sezonul 2020-2021

Competiția de monoposturi electrice Formula E a prezentat o serie de imagini cu monopostul care va fi utilizat începând din sezonul 2020-2021.
Joi, 29 August 2019 | Motorsport

Porsche a prezentat noul monopost de Formula E 99X Electric: nemții vor debuta în competiția de electrice în sezonul 2019-2020

Porsche 99X Electric, monopostul electric cu care constructorul german va concura în ediția 2019-2020 a Formulei E, a fost prezentat oficial. Echipa Porsche din acest an va fi formată din piloții Neel Jani și Andre Lotterer.
Marti, 16 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Fotografii noi cu prototipul lui Porsche Taycan: vehiculul electric a fost pilotat de Neel Jani pe circuitul stradal din New York

Porsche a publicat imagini noi cu prototipul viitorului Taycan în timpul unor demonstrații realizate pe traseul cursei de Formula E din New York. Versiunea de serie va fi prezentată în luna septembrie.
Luni, 22 Aprilie 2019 | Motorsport

Porsche continuă testele cu viitorul monopost de Formula E: nemții vor debuta în competiția de electrice în sezonul 2019-2020

Porsche a publicat o serie de imagini realizate în timpul testelor cu viitorul monopost de Formula E. Nemții au testat în Spania alături de piloții Neel Jani și Brendon Hartley. Porsche va debuta în Formula E începând cu sezonul 2019-2020.

Tag-uri similare

McLaren, Whitmarsh, Formula E, Formula Electrica
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru