Fuel Cell

Marti, 07 Septembrie 2021 | Concepte

Hyundai cochetează cu hidrogenul: conceptul Vision FK are 680 CP și autonomie de 600 km

Hyundai a dezvăluit Vision FK, un concept echipat cu un sistem de pile de combustie pe bază de hidrogen. Prototipul dezvoltă 680 de cai putere și promite o autonomie de peste 600 de kilometri.
Vineri, 21 Mai 2021 | Tehnologie

Șeful VW nu crede în viitorul tehnologiei fuel cell pentru mașinile pe hidrogen

Șeful grupului VW, Herbert Diess, consideră că mașinile alimentate cu hidrogen care utilizează tehnologia fuel cell nu reprezintă “viitorul mobilității fără emisii”.
Joi, 13 Mai 2021 | Tehnologie

BMW vrea să lanseze anul viitor un X5 propulsat cu hidrogen

BMW are planuri privind o producție limitată a modelului X5 care să folosească tehnologia fuel-cell. Viitorul vehicul ar urma să fie lansat în 2022.
Luni, 05 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Stellantis va lansa utilitare alimentate cu hidrogen sub brandurile Peugeot, Citroen și Opel

Stellantis pregătește o utilitară electrică alimentată cu hidrogen, care va dispune și de un pachet de baterii, aceasta urmând să fie lansată până la sfârșitul anului sub brandurile Peugeot, Citroen și Opel.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Industrie

Colaborare: Hyundai și Ineos vor să dezvolte tehnologia fuel cell pentru mașinile alimentate cu hidrogen

Grupurile Hyundai și Ineos au anunțat că vor să dezvolte împreună tehnologia pilelor de hidrogen pentru mașinile electrice. Viitorul model Ineos Grenadier ar putea să beneficieze de sistemul fuel cell disponibil pe SUV-ul Hyundai Nexo.
Joi, 13 August 2020 | Industrie

Nikola vrea să dezvolte tehnologia fuell cell alături de Hyundai: asiaticii ar fi respins două propuneri de colaborare până acum

Americanii de la Nikola Motors și-au exprimat dorința de a colabora cu Hyundai privind dezvoltarea mașinilor alimentate cu hidrogen, însă sud-coreenii ar fi respins, până acum, două propuneri de parteneriat. În ciuda refuzurilor, șeful Nikola este în continuare dornic să lucreze cu Hyundai, dar surse din cadrul companiei asiatice spun că o eventuală colaborare ar fi “o relație complicată”.
Luni, 23 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota vrea să dezvolte un vehicul comercial alimentat cu hidrogen: autonomie estimată la 600 de kilometri

Toyota a anunțat că vrea să dezvolte un vehicul comercial care să fie alimentat cu hidrogen, a cărui autonomie este estimată la 600 de kilometri. Constructorul spune că tehnologia Fuel Cell este potrivită pentru vehiculele comerciale de mari dimensiuni.
Miercuri, 14 August 2019 | Masini electrice si hibride

Bosch: “În 10 ani, 20% dintre mașinile electrice vor fi propulsate de pile de combustibil”

Bosch estimează că, în circa 10 ani, una din 5 mașini electrice va fi propulsată de pile de combustibil, această tehnologie fiind văzută drept o soluție mai bună pentru creșterea autonomiei.
Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Bentley nu crede în viitorul electricelor pe baterii și caută alte soluții: “Tehnologia celulelor de hidrogen ar putea să devină o variantă practică”

Tehnologia actuală a bateriilor îi descurajează pe oficialii Bentley să lanseze un model electric în perioada următoare, deși acest lucru nu a fost exclus definitiv. Constructorul caută alte soluții pentru viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat și spune că tehnologia fuel-cell ar putea să devină o variantă practică.
Marti, 11 Decembrie 2018 | Tehnologie

Hyundai și dezvoltarea tehnologiei Fuel Cell: asiaticii vor să producă anual 500.000 de vehicule alimentate cu hidrogen până în 2030

Hyundai a anunțat că vrea să accelereze dezvoltarea tehnologiei Fuel Cell și intenționează să producă 500.000 de mașini alimentate cu hidrogen pe an până în 2030.
Vineri, 18 August 2017 | Tehnologie

Electric, dar fără baterii: SUV-ul Hyundai pe hidrogen vine în 2018 și va avea o autonomie de 800 de kilometri

Hyundai a dezvăluit ieri la Seul un SUV electric care folosește hidrogen în loc de baterii pentru a produce energie electrică. Acesta nu are încă un nume oficial, dar se lansează în 2018 și va oferi o autonomie de 800 de kilometri cu un singur plin.
Joi, 19 Ianuarie 2017 | Masini electrice si hibride

Alimentarea cu hidrogen nu se predă: 5 mari constructori formează o alianţă pentru promovarea tehnologiei

În ciuda vânzărilor slabe, maşinile alimentate cu hidrogen au un viitor: BMW, Daimler, Toyota, Honda şi Hyundai au format un consiliu pentru promovarea acestei tehnologii împreună cu alte companii din domeniu.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 29 Mai 2016 | Tehnologie

Tesla ia peste picior mașinile electrice pe hidrogen: "Sunt o mare păcăleală"

Unul dintre înalții oficiali Tesla susține că tehnologia pilelor de combustie care folosesc hidrogen pentru a genera energie electrică nu se susține din punct de vedere energetic: "E nevoie de multă energie pentru a produce hidrogenul de care au nevoie mașinile de acest tip".
Miercuri, 12 August 2015 | Modele noi

Toyota Mirai a ajuns în Europa. Modelul alimentat cu hidrogen e disponibil deocamdată în doar trei țări: Germania, Anglia și Danemarca

Vești bune pentru cei care cred într-un viitor al modelelor electrice alimentate cu hidrogen. Toyota a anunțat că primele exemplare ale lui Mirai, primul model de serie de acest tip, au ajuns în Europa.
Joi, 27 Septembrie 2012 | Modele noi

Hyundai ix35 Fuel Cell va intra în producția de serie

Hyundai a anunțat că va produce în serie modelul ix35 alimentat cu hidrogen. primele unități vor fi disponibile pentru achiziție în sistem leasing la finalul acestui an.
Duminica, 09 August 2009 | Mediu

Succes in primele teste pentru Toyota Highlander pe hidrogen

Inginerii de la Toyota au testat in California viitorul sau SUV pe hidrogen, botezat Highlander. In urma acestor teste, modelul a inregistrat o autonomie de 690 de kilometri.

Tag-uri similare

Toyota, hibrid, hidrogen, Fuel Cell, Highlander
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru