Intelegere

Joi, 31 Ianuarie 2019 | Economic

Angajații Audi din Ungaria au încheiat greva: maghiarii au obținut o creștere salarială de 18%: plus de 240 de euro pe lună

Audi a ajuns la o înțelegere cu angajații săi de la uzina din Gyor, astfel că fabrica își reia activitatea după greva de o săptămână. Conform înțelegerii, maghiarii vor primi o creștere de 18% a salariului, adică aproximativ 240 de euro în plus pe lună.
Sambata, 22 August 2009 | Formula 1

Toyota va renunta la Trulli in 2010

Toyota Racing nu a ajuns la o intelegere cu Jarno Trulli in privinta prelungirii contractului, motiv pentru care pilotul italian va parasi echipa la finalul acestui sezon.
Vineri, 24 Aprilie 2009 | Economic

Chrysler se pregateste de faliment saptamana viitoare

Chrysler a anuntat ca a pregatit deja documentatia necesara pentru declararea falimentului saptamana viitoare, daca negocierile cu Fiat nu se finalizeaza pozitiv pana la 30 aprilie.
Luni, 26 Ianuarie 2009 | Industrie

Mercedes, BMW si Volkswagen nu mai vor la Detroit

Oficialii celor trei mari grupuri germane isi vor concentra atentia pe viitor asupra Salonului de la Los Angeles, in defavoarea celui de la Detroit.
Miercuri, 21 Ianuarie 2009 | Industrie

Reactiile analistilor internationali dupa acordul Fiat-Chrysler

Cei mai buni analisti ai pietei auto internationale ne prezinta riscurile si avantajele Fiat si Chrysler in urma intelegii parafate ieri.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Toyota, Fiat, Chrysler, SUA, Trulli, contract, criza
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru