Jaguar XF

Joi, 26 August 2021 | Modele noi

Jaguar XE și XF R-Dynamic Black: 204 CP și o serie de elemente vopsite în negru

Jaguar XE și XF (inclusiv XF Sportbrake) au primit nivelul de echipare R-Dynamic Black. Acestea pot fi deja comandate pe piața din Marea Britanie și includ, printre altele, mai multe elemente de caroserie vopsite în negru.
Vineri, 09 Octombrie 2020 | Tehnologie

Jaguar Land Rover lansează un sistem activ pentru eliminarea sunetelor neplăcute din habitaclu: tehnologia este disponibilă pe Velar, XF și F-Pace

Jaguar Land Rover a introdus un sistem activ pentru eliminarea sunetelor nedorite pe modelele Range Rover Velar, Jaguar XF și Jaguar F-Pace. Tehnologia a fost dezvoltată împreună cu specialiștii de la Silentium și este capabilă să scadă nivelul zgomotului de la interior cu până la 3-4 dB.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Modele noi

Jaguar XF primește un facelift: sistem de infotainment de 11.4 inch, motor pe benzină de până la 300 CP și diesel mild-hybrid de 204 CP

Jaguar XF a primit un facelift cu numeroase îmbunătățiri la interior, inclusiv un sistem de infotainment de 11.4 inch. Clienții pot alege un motor pe benzină de până la 300 CP sau un diesel mild-hybrid de 204 CP.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Jaguar ar putea înlocui XE și XF cu un model electric: vânzările celor două sedanuri sunt foarte slabe

Jaguar analizează posibilitatea de a înlocui sedanurile XE și XF cu un model electric ca urmare a vânzărilor slabe înregistrate de cele două modele, potrivit presei britanice.
Marti, 03 Octombrie 2017 | General

Record mondial doborât: un Jaguar XF Sportbrake a tras un schior cu o viteză medie de 189.07 km/h

Graham Bell este un fost schior olimpic care și-a unit forțele cu Jaguar pentru a stabili un record mondial. Acesta a fost tras de un XF Sportbrake cu o viteză medie de 189.07 km/h.
Miercuri, 15 Februarie 2017 | Modele noi

Motoare noi pentru Jaguar XE, XF și F-Pace: gama de propulsoare Ingenium include acum noi unități de 2.0 litri, diesel și benzină

Jaguar extinde opțiunile de propulsie pentru modelele XE, XF și F-pace. Modelele britanicilor vor primi două motoare noi pe benzină și un diesel. Toate fac parte din noua gamă de motoare Ingenium.
Luni, 25 Aprilie 2016 | Modele noi

Chinezilor le plac mașinile mari: Jaguar, BMW, Audi și Mercedes au lansat modele cu ampatament mărit

Majoritatea constructorilor auto premium au lansat în cadrul Salonului Auto de la Beijing variante cu ampatamnt mărit ale unor modele destul de generoase. BMW X1, Audi A4, Jaguar XF și Mercedes Clasa E au crescut în dimensiuni.
Miercuri, 13 Ianuarie 2016 | Modele noi

Jaguar XF prinde curaj și pe zăpadă: englezii oferă și tracțiune integrală pentru a putea rivaliza cu xDrive și quattro

Jaguar oferă tracțiune integrală pe noua generație a modelului XF. Din păcate, ea este oferită pentru început doar alături de o motorizare diesel.
Vineri, 09 Octombrie 2015 | Intern

Prețuri noul Jaguar XF în România: rivalul lui BMW Seria 5 pleacă de la 46.500 de euro.

Jaguar a dezvăluit oficial prețurile noului XF pe piața din România. Rivalul lui BMW Seria 5 și Audi A6 este disponibil cu trei motoare diesel și cu trei unități benzină.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Mașina Anului 2016 în Europa: 40 de modele au fost incluse în competiție

Candidații ediției 2016 ai titlului de Mașina Anului în Europa au fost anunțați. Lista preliminară are 40 de modele, dar va fi scurtată în două etape până să fie anunțați finaliștii.
Marti, 24 Martie 2015 | Modele noi

Jaguar XF: imagini oficiale cu a doua generație a berlinei premium britanice

Jaguar a publicat primele imagini oficiale cu noua generație a berlinei XF. Noul model este mai spațios, mai ușor și mult mai avansat tehnologic față de actuala generație. Prezentarea oficială va avea loc la Salonul Auto de la New York la începutul lunii aprilie.
Marti, 24 Martie 2015 | Modele noi

Range Rover pregăteşte lansarea celui mai luxos model fabricat vreodată de marcă

Englezii de la Range Rover vor prezenta luna viitoare cel mai luxos model creat vreodată de ei. Din moment ce varianta Autobiography a fost deja lansată, ne aşteptăm la o nouă denumire pentru vârful gamei Range Rover.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 Martie 2015 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul noii generații Jaguar XF, rivalul lui BMW Seria 5

Jaguar a publicat astăzi primele imagini care anunță lansarea noii generații XF. Modelul britanic este dezvoltat pe o platformă nouă și promite motoare noi din gama Ingenium.
Marti, 09 Decembrie 2014 | Modele noi

Jaguar XF primeşte o nouă generaţie în aprilie 2015

Jaguar va aduce la Salonul Auto de la New York noua generaţie a modelului XF. Prezentarea acestuia va avea loc în aceeaşi perioadă a anului în care debutează comercial fratele său mai mic, XE.
Vineri, 14 Iunie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (11)

Automarket vă oferă şi astăzi o mulţime de creaţii din lumea tuningului. Avem pentru voi un kit proaspăt dedicat actualului lamborghini Aventador, un Golf de 900 de kilograme şi 1000 de cai putere, dar şi o mulţime de modele BMW.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | Modele noi

Jaguar XF primeşte un diesel care consumă doar 4.9 litri/100 km

Jaguar oferă câteva îmbunătăţiri discrete pentru actualul XF. Pe lângă noutăţile estetice şi tehnologice îşi face loc şi un nou motor diesel de 2.2 litri.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Modele noi

Jaguar va dezvolta un model mai mic decât XF

Jaguar intenţionează să atace segmentul lui BMW Seria 3 cu un model care va fi oferit în mai multe versiuni de caroserie.
Marti, 20 Noiembrie 2012 | Modele noi

Jaguar XFR-S, anunţat de un teaser foto

"Cel mai rapid şi mai puternic sedan din istoria Jaguar", aşa cum îl anunţă constructorul britanic, va fi lansat săptămâna viitoare la Los Angeles. Noul XFR-S va avea sub capotă un V8 de 550 CP.
Marti, 30 Octombrie 2012 | Modele noi

Jaguar a proiectat o ambarcaţiune drept accesoriu pentru XF Sportbrake

Echipa de design a celor de la Jaguar a creat o ambarcaţiune specială pentru XF Sportbreak. Din păcate, barca de 6.1 metri lungime nu va intra niciodată în producţie sub tutela Jaguar.
Joi, 30 August 2012 | Modele noi

Jaguar XFR Speed Pack - ediţie specială la Salonul de la Moscova

Jaguar va expune la Moscova ediţia specială XFR Speed Pack. Alături de aceasta îşi vor face apariţia şi primele versiuni cu tracţiune integrală ale modelelor XF şi XJ.

Tag-uri similare

Fiat, Jaguar, Mercedes CLS, Jaguar XF, XJ, break, premium, motor V8, motor diesel, Jaguar XFR
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru