Marti, 28 Septembrie | Drive test

Test Drive DS 4 - Frișcă

DS 4 este un model compact care se duelează cu Mercedes-Benz Clasa A, BMW Seria 1 și Audi A3. L-am testat în Franța și am decis că este frișca ce înnobilează tortul DS.
Marti, 07 Septembrie | Audi TechTalk

O mașină pe baterii

Audi a lansat o puternică ofensivă de mașini electrice. Ea se bazează pe o platformă nouă și pe o baterie extrem de versatilă. Am dat caroseria la o parte și ne-am uitat să vedem ce este atât de spectaculos la această baterie cu care este echipat noul Audi Q4 e-tron.
 • Ford Mustang Mach-E

  Dincolo de nume
  Folosirea unui nume legendar pentru a promova revoluția electrică prin care trece industria auto în acest moment poate fi considerată cinică de către mulți. Numele Ford Mustang Mach-E a primit destulă critică în mediul online din momentul în care a fost anunțat. Dar oare numele acestei mașini o definește sau e doar un truc prin care Ford a reușit să atragă atenția asupra unui produs foarte bun?
 • Test Drive Renault Clio E-Tech

  Iertarea păcatelor
  Renault a plantat sămânța E-Tech, iar acum culege roadele. Renault Clio beneficiază de tehnologia hibridă, iar noi am vrut să vedem cât consumă și cât de bine se mișcă ansamblul E-Tech.
 • Test Drive Skoda Octavia iV

  Divergent
  A patra generație a popularei Skoda Octavia a ajuns un festival de tehnologie. Modelul modest din trecut pare ca a dispărut peste linia orizontului, iar în locul său am primit acum o mașină matură, cu absolut tot ce îți trebuie la bord. Bineînțeles, câtă vreme ești dispus să plătești pentru asta.

ŞTIRI AUTO

Michelin Homepage Banner - AutomarketAutomarket
 • Michelin a lansat CrossClimate2, cea mai avansată anvelopă all-season a francezilor

  Michelin a lansat o nouă generație a anvelopei CrossClimate. Folosind o tehnologie avansată și un profil care se va dovedi eficient și pe timp de iarnă și pe timp de vară, CrossClimate2 este cea mai avansată anvelopă all-season a francezilor.

 • Ghidul Michelin: stelele care au schimbat definitiv gastronomia

  Cine ar fi crezut că o companie producătoare de anvelope este suficient de influentă pentru a decide gloria sau decăderea unui restaurant sau bucătar celebru? Ghidul Roșu Michelin împarte stele cu zgârcenie: doar celor care se dovedesc a fi adevărați zei în bucătărie și pe farfurie.

 • Nunc est Bibendum: povestea Omulețului Michelin

  Michelin are una dintre cele mai stufoase și fascinante istorii din industria auto. Dacă săpăm și mai adânc în arhivele companiei din Clermont Ferrand, descoperim al doilea cel mai vechi logo din lume și un personaj fascinant: Bibendum.

Audi Homepage Banner - AutomarketAutomarket
 • O mașină pe baterii

  Audi a lansat o puternică ofensivă de mașini electrice. Ea se bazează pe o platformă nouă și pe o baterie extrem de versatilă. Am dat caroseria la o parte și ne-am uitat să vedem ce este atât de spectaculos la această baterie cu care este echipat noul Audi Q4 e-tron.

Renault Homepage Banner - AutomarketAutomarket
 • Bateriile și viața de dincolo

  În contextul în care numărul mașinilor electrice se așteaptă să ajungă la 100 de milioane până în 2030, constructorii de automobile trebuie să acorde o atenție sporită reciclării bateriilor care echipează vehiculele cu zero emisii din portofoliul fiecăruia. Renault este primul constructor care acționează asupra întregului ciclu de viață al bateriilor, francezii având soluții viabile pentru o sustenabilitate crescută.

 • Mașina care îți face cu ochiul

  Renault 5 Prototype este conceptul care anunță lansarea unei versiuni moderne, și 100% electrice, a celebrului model R5 din anii ‘70. Pentru a-l crea, designerii producătorului din Hexagon au studiat mașina originală din toate unghiurile și s-au străduit să-i păstreze esența intactă. Farurile sunt, dacă vrei, piesa de rezistență a acestui prototip, iar Renault ne spune acum povestea lor.

 • Mobilize: o noua marcă a Grupului Renault, pentru cei care nu vor să mai dețină o mașină

  Gigantul francez Renault a lansat o nouă marcă dedicată serviciilor de mobilitate și energie. Numele său este Mobilize și reprezintă încă un pas spre îndeplinirea obiectivului de a atinge zero emisii de carbon până în 2050.

Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru