China

Duminica, 12 Aprilie 2015
Lewis Hamilton a obţinut victoria în Marele Premiu al Chinei în faţa coechipierului său de la Mercedes, Nico Rosberg, şi a rivalului său de la Ferrari, Sebastian Vettel, la capătul unei curse tactice decisă de strategiile identice pentru schimbarea pneurilor.
Joi, 06 Februarie

Formula 1: Formula 1 nu renunță la cursa din China: "Dacă va fi amânată, vom încerca să o reprogramăm la sfârșitul sezonului"

Formula 1 va încerca să găsească o dată alternativa pentru Marele Premiu al Chinei dacă etapa programată în 19 aprilie va fi amânată din cauza coronavirusului.
Duminica, 14 Aprilie 2019

Formula 1: Hamilton a câștigat cursa din China după ce l-a depășit la start pe Bottas! Leclerc, locul 5 după ordine de echipă în favoarea lui Vettel

Lewis Hamilton a câștigat cursa de la Shanghai după ce l-a depășit pe Valtteri Bottas în primul viraj, în timp ce Charles Leclerc a ocupat doar locul 5 după ce a primit ordine de echipă să-l lase în față pe Sebastian Vettel și a pierdut încă un loc după strategiile la boxe.
Sambata, 13 Aprilie 2019

Formula 1: Bottas, pole position în China în fața lui Hamilton! Vettel și Leclerc ocupă a doua linie a grilei de start

Valtteri Bottas va pleca din pole position în cursa de la Shanghai după ce l-a învins cu numai 0.023 secunde pe coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton, în timp ce Sebastian Vettel a câștigat duelul cu Charles Leclerc pentru locul trei.
Duminica, 15 Aprilie 2018

Formula 1: Ricciardo a câștigat cursa din China după patru depășiri pe final! Bottas și Raikkonen, podium după un acroșaj între Vettel și Verstappen

Daniel Ricciardo a câștigat cursa de la Shanghai pentru Red Bull după ce a efectuat patru depășiri spectaculoase pe final datorită unei strategii inspirate la boxe. Valtteri Bottas și Kimi Raikkonen au completat podiumul, în timp ce Sebastian Vettel și Max Verstappen s-au acroșat pe circuit.
Sambata, 14 Aprilie 2018

Formula 1: Vettel va pleca din pole position în cursa din China! Raikkonen pe locul 2, în fața lui Bottas și Hamilton

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp în calificările de la Shanghai și va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de coechipierul său Kimi Raikkonen, în timp ce Mercedes a ocupat următoarele două locuri prin Valtteri Bottas și Lewis Hamilton.
Vineri, 13 Aprilie 2018

Formula 1: Hamilton, cel mai rapid în antrenamentele din China. Pilotul Mercedes, urmat în clasament de Raikkonen și Bottas

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în primele două sesiuni de antrenamente libere de la Shanghai și a fost urmat în clasament de Kimi Raikkonen și Valtteri Bottas.
Joi, 12 Aprilie 2018

Formula 1: Avancronica Marelui Premiu al Chinei: Hamilton anticipează o cursă echilibrată cu Vettel după împăcarea cu Verstappen

Lewis Hamilton anticipează o luptă echilibrată cu rivalii de la Ferrari în cursa de duminică de la Shanghai. Britanicul s-a împăcat cu Max Verstappen după controversele de la finalul cursei din Bahrain.
Duminica, 09 Aprilie 2017

Formula 1: Hamilton, victorie fără emoție în China! Vettel și Verstappen au completat podiumul

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Chinei în fața lui Sebastian Vettel și Max Verstappen într-o cursă animată în special în prima parte după startul pe pneuri intermediare.
Vineri, 07 Aprilie 2017

Formula 1: Antrenamentele din China, ruinate de vreme: Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune. A doua sesiune a fost abandonată

Max Verstappen a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere din China, în care piloții au ieșit pe circuit doar circa 30 de minute. A doua sesiune a fost abandonată din cauza vremii.
Duminica, 17 Aprilie 2016

Formula 1: Marşul triumfal al lui Rosberg continuă cu o victorie în China. Vettel şi Kvyat au completat podiumul într-o cursă plină de evenimente

Nico Rosberg a dominat autoritar cursa din China, care a fost presărată cu numeroase incidente şi dueluri în pluton în urma cărora Sebastian Vettel şi Daniel Kvyat au completat podiumul.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru