Turcia

Luni, 11 Octombrie 2021

Formula 1: Valtteri Bottas, victorie în Turcia. Max Verstappen preia din nou conducerea în clasamentul piloților

Valtteri Bottas a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Turciei. Este prima victorie din 2021 a finlandezului. Max Verstappen a încheiat pe 2 și a preluat conducerea în clasamentul piloților după ce Hamilton a terminat pe poziția a 5-a.
Duminica, 15 Noiembrie 2020

Formula 1: Hamilton a câștigat pe ploaie la Istanbul și a egalat recordul de 7 titluri deținut de Schumacher! Perez și Vettel, pe podium

Lewis Hamilton a obținut o victorie nesperată la Istanbul și a devenit matematic campion mondial, ocazie cu care a egalat recordul de 7 titluri deținut de Michael Schumacher. Sergio Perez și Sebastian Vettel au încheiat pe podium.
Sambata, 14 Noiembrie 2020

Formula 1: Lance Stroll, pole position pe ploaie în Turcia în fața lui Verstappen! Hamilton, doar locul 6 pentru Mercedes

Lance Stroll a obținut un pole position surprinzător pe ploaie pe circuitul de la Instanbul în fața lui Max Verstappen. Lewis Hamilton a încheiat calificările doar pe locul 6, în timp ce Ferrari nu a intrat în top 10.
Vineri, 13 Noiembrie 2020

Formula 1: Verstappen, cel mai rapid în antrenamentele din Turcia. Piloții au avut probleme de aderență pe Istanbul Park: "A fost ca pe gheață"

Max Verstappen a fost cel mai rapid în cele două sesiuni de antrenamente din Turcia, însă piloții au avut numeroase probleme din cauza aderenței scăzute. "Am pilotat ca pe gheață", a explicat pilotul Red Bull.
Joi, 13 Decembrie 2012

Formula 1: Ecclestone: "Formula 1 trebuie să aibă doar 10 echipe"

Bernie Ecclestone nu este îngrijorat de închiderea HRT şi afirmă că Formula 1 ar trebui să aibă doar 10 echipe.
Vineri, 07 Decembrie 2012

Formula 1: Guvernul turc refuză să ofere fonduri pentru cursa de la Istanbul Park

Şansele Turciei de a reveni în Formula 1 anul viitor au scăzut dramatic după ce guvernul a refuzat să sprijine financiar cursa de la Istanbul Park. Speranţele se leagă acum de o revenire surpriză a Austriei.
Joi, 06 Decembrie 2012

Formula 1: Revenirea Turciei în calendar mai are nevoie doar de acordul guvernului

Organizatorii Marelui Premiu al Turciei au anunţat că circuitul de la Istanbul Park va reveni anul viitor în calendarul F1 dacă va primi acordul final al guvernului.
Marti, 04 Decembrie 2012

Formula 1: Ecclestone confirmă negocierile pentru revenirea Turciei în calendar

Bernie Ecclestone a confirmat că va "încerca" să readucă Turcia în calendarul Formulei 1 şi susţine că are "o mie de idei" pentru îmbunătăţirea competiţiei.
Luni, 22 Octombrie 2012

Formula 1: Cursa de la New Jersey, amânată pentru 2014. Revine Turcia în calendar?

Cursa inaugurală de la New Jersey programată pentru anul viitor a fost amânată pentru 2014. Turcia ar putea reveni în calendar, în caz contrar sezonul 2013 urmând să aibă doar 19 curse.
Marti, 01 Noiembrie 2011

Formula 1: Bahrain şi Coreea de Sud ar putea părăsi calendarul F1 în 2012

Bahrain şi Coreea de Sud ar putea fi eliminată din calendarul sezonului 2012 al Formulei 1, ceea ce deschide calea pentru o revenire a Turciei.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru