Feedback

Ferrari

Luni, 30 Martie

Formula 1: Ferrari, în favoarea unui sezon cu final în luna ianuarie: "Putem avea Mari Premii de numai două zile"

Ferrari susține că echipele ar fi de acord cu un sezon care să aibă Mari Premii de numai două zile și să se încheie în luna ianuarie, ca urmare a pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.
Joi, 26 Martie

Formula 1: Leclerc anticipează o nouă luptă echilibrată cu Vettel: "Lipsa unui contract pentru sezonul 2021 nu îl va destabiliza"

Charles Leclerc consideră că Sebastian Vettel va fi la fel de puternic în acest sezon ca și anul trecut, în ciuda faptului că germanul nu are încă un contract valabil pentru sezonul 2021.
Marti, 10 Martie

Formula 1: Ferrari speră să înceapă noul sezon cu dreptul: "Vom încerca să aducem un zâmbet pe fețele oamenilor din Italia"

Ferrari speră să înceapă noul sezon cu un rezultat prin care să aducă zâmbetul pe fețele oamenilor din Italia, țară aflată integral în carantină din cauza epidemiei de coronavirus Covid-19.
Vineri, 06 Martie

Formula 1: FIA reacționează la revolta echipelor din Formula 1: "Nu am putut demonstra că Ferrari a încălcat regulamentul"

FIA susține că a ajuns la un acord confidențial cu Ferrari în privința motorului întrucât nu a putut demonstra că echipa italiană a încălcat regulamentul tehnic.
Miercuri, 04 Martie

Formula 1: Revoltă în Formula 1: 7 echipe amenință că vor da FIA în judecată după un acord confidențial cu Ferrari în privința performanțelor motorului

Șapte echipe din Formula 1 susțin că vor da în judecată FIA după ce forul mondial a ajuns la un acord confidențial cu Ferrari în privința performanțelor motorului.
Vineri, 28 Februarie

Formula 1: Ferrari susține că va finaliza "foarte curând" negocierile cu Vettel pentru un nou contract: "Am început discuțiile"

Ferrari a început negocierile cu Sebastian Vettel pentru semnarea unui nou contract și anticipează că discuțiile vor fi încheiate pozitiv "foarte curând".
Vineri, 28 Februarie

Formula 1: A doua zi de teste de la Barcelona: Vettel rămâne cel mai rapid, Hamilton a avut defecțiuni tehnice la motor

Sebastian Vettel a încheiat pe prima poziție a doua zi de teste de pe circuitul de la Barcelona, în timp ce Lewis Hamilton s-a retras prematur la boxe în urma unei defecțiuni tehnice la motorul Mercedes.
Joi, 27 Februarie

Formula 1: Vettel, cel mai bun timp în dimineața celei de-a doua zile de teste de la Barcelona: programul echipelor, bulversat de ploaie

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în dimineața celei de-a doua zile de teste de pe circuitul de la Barcelona, în care piloții Mercedes, Red Bull și Ferrari au ieșit în decor.
Sambata, 22 Februarie

Formula 1: Șeful Ferrari și-a pierdut optimismul după primele teste de la Barcelona: “Ceilalți sunt mai rapizi decât noi”

Șeful Ferrari s-a declarat îngrijorat după primele teste de la Barcelona, înaintea noului sezon de Formula 1. “Ceilalți sunt mai rapizi decât noi,” a spus Mattia Binotto, menționând că este mai puțin optimist decât în perioada testelor de anul trecut.
Miercuri, 12 Februarie

Formula 1: Ferrari a prezentat noul monopost de Formula 1 pentru sezonul 2020: "Vettel rămâne prima opțiune pentru 2021, Hamilton nu este o prioritate"

Ferrari a publicat primele imagini cu noul monopost cu care va încerca să lupte cu Mercedes pentru titlul mondial în Formula 1 în 2020 și a anunță că Sebastian Vettel este principala opțiune pentru 2021 în detrimentul lui Lewis Hamilton.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru