Marussia confirmă prezenţa la Jerez cu noul monopost

de Daniel Popescu
Miercuri, 22.01.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marussia a dezvăluit că va participa la sesiunea de teste de la Jerez cu noul monopost pentru sezonul 2014 al Formulei 1.

Esential 10 echipe vor fi prezente la Jerez cu noile monoposturi pentru sezonul 2014
1 este numarul echipelor care nu vor participa la testele de la Jerez: Lotus
Marussia completează tabloul echipelor participante în prima sesiune de teste premergătoare noului sezon al Formulei 1, care va avea loc pe circuitul de la Jerez în perioada 28-31 ianuarie.

Echipa deţinută de constructorul rus omonim a dezvăluit miercuri pe contul său oficial de pe reţeaua de socializare Twitter că va fi prezentă la Jerez cu noul monopost pentru sezonul 2014. Cel mai probabil, lansarea propriu-zisă a noului monopost va avea loc chiar în debutul sesiunii de evaluare, aşa cum vor proceda numeroase alte echipe.

"Da, pentru cei care ne întreabă dacă vom fi prezenţi la Jerez săptămâna viitoare, vom fi acolo. Abia aşteptăm să vedem noul MR03 pe circuit! Plănuim să ne apucăm direct de treabă prin teste şi vom utiliza toate elementele noi.

Evident, suntem abia la început, dar dorim să le mulţumim celor de la Ferrari pentru sprijinul acordat cu noul tren de rulare", a precizat echipa, referindu-se la faptul că din acest an va utiliza motoare furnizate de Scuderia.

10 dintre cele 11 echipe de pe grila de start au confirmat astfel prezenţa pe circuitul de la Jerez pentru teste, în timp ce Lotus va fi singura absentă. Britanicii au anunţat anterior că vor lansa monopostul după testele de la Jerez şi că vor fi prezenţi la sesiunile din Bahrain din luna februarie.

LANSĂRI MONOPOSTURI 2014:

▶ 24 ianuarie: McLaren;

▶ 25 ianuarie: Ferrari

▶ 26 ianuarie: Sauber

▶ 27 ianuarie: Toro Rosso

▶ 28 ianuarie: Red BullMercedesWilliams, Force India, Marussia şi Caterham.

TESTE DE IARNĂ 2014:

▶ 28-31 ianuarie: Jerez;

▶ 19-22 februarie: Bahrain;

▶ 27 februarie - 2 martie: Bahrain.

Via Marussia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru