Arhiva stiri aprilie 2006

Vineri, 14 Aprilie 2006 |

Montoya: “Kimi merge la Ferrari”

Columbianul de la McLaren nu se dezminte si afirma ca Raikkonen este cu un picior la Ferrari. In acest caz, cine pleaca de la echipa italiana?
Vineri, 14 Aprilie 2006 |

Seria 3 e Masina Anului 2006

Unul din premiile care se acorda pentru Masina Anului a fost decernat Seriei 3 de la BMW. Este vorba de distinctia World Car of the Year, premiul de casa al Salonului Auto de la New York.
Joi, 13 Aprilie 2006 |

Revine Opel Antara?

In virtutea colaborarii stilistice care se deruleaza in ultimii ani intre Opel si Saturn (una din marcile americane ale celor de la GM), noul concept Saturn Prevue ne-ar putea da importante indicii in legatura cu viitoarea generatie a lui Opel Antara.
Joi, 13 Aprilie 2006 |

Lux hibrid: LS600h

Divizia de lux a celor de la Toyota a facut inca un pas inaintea pozibilitatilor tehnice ale concurentei prin prezentarea lui LS 600h, o limuzina care scoate maximum din tehnologia hibrida.
Joi, 13 Aprilie 2006 |

Definitia exclusivismului: Ferrari 575 Zagato

Aveti in fata prima fotografie oficiala a singurului model Ferrari 575GTZ existent. Povestea lui e una fascinanta.
Joi, 13 Aprilie 2006 |

Revenirea la Rabbit

Americanii se simt speciali. In timp ce noi avem Golf, ei vor avea Rabbit, un nume care a facut celebru primele generatii ale modelului german peste ocean. Ne consolam la gandul ca Europa a facut cunostinta cu Golf 5 inca de acum doi ani si jumatate, in timp ce in State ajunge abia acum, la cateva luni dupa versiunea GTI. Vorbim, totusi, de tara tuturor posibilitatilor!
Miercuri, 12 Aprilie 2006 |

Cum se spune “Rover” in chineza?

Drepturile de proprietate intelectuala asupra brandului Rover sunt disputate de doua companii din China. Avand in vedere faptul ca acestea detin si drepturile pentru fabricarea modelelor Rover, putem spune ca chinezii forteaza serios intrarea pe pietele importante ale lumii.
Miercuri, 12 Aprilie 2006 |

Acesta e noul Carens!

Coreenii de la Kia au facut publice primele fotografii ale noii generatii al MPV-ului Carens.
Miercuri, 12 Aprilie 2006 |

Vine 8C Competizione!

Dupa indelungi discutii in interiorul Grupului Fiat, conceptul Alfa Romeo 8C Competizione a primit unda verde pentru productia de serie. Fanii marcii pot rasufla usurati.
Miercuri, 12 Aprilie 2006 |

Wrangler 4x4 usi

Primul Wrangler cu patru usi a fost lansat astazi, in prima zi a Salonului Auto de la New York. De acum, puteti porni in expeditie cu toata familia fara probleme!
Miercuri, 12 Aprilie 2006 |

Conti GTC: finete sub cerul liber

Una dintre atractiile Salonului de la New York va fi, in mod cert, noul Continental GTC lansat in premiera mondiala de Bentley. Nu trebuie decat sa spunem ca face parte din aceeasi familie cu Continental Flying Spur. Restul vine de la sine.
Marti, 11 Aprilie 2006 |

Un altfel de Aston Martin

Colaborarile dintre constructorii auto si alti producatori din diferite domenii isi consuma inca un episod. De aceasta data, actorii pricipali sunt Aston Martin si Nokia iar rezultatul final este o adevarata bijuterie numita Nokia 8800 Aston Martin Edition
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 11 Aprilie 2006 |

Coreenii, intre ei

Kia si Hyundai vor colabora pentru asamblarea unui model pe aceeasi platforma. Hyundai Elantra si Kia Cerato isi asteapta cu interes urmasii!
Marti, 11 Aprilie 2006 |

Refresh pentru E-Klasse

A venit randul lui E-Klasse sa isi primeasca urmasii. Noua generatie a modelului german va fi lansata la Salonul de la New York, modificarile fiind mai mult tehnice decat estetice.
Luni, 10 Aprilie 2006 |

Cine-l mai opreste?

Sebastien Loeb (Kronos Citroen) a castigat in acest weekend a treia etapa consecutiva in WRC, campionul mondial en-titre aflandu-se astfel la doar trei victorii de recordul absolut detinut de Carlos Sainz. Urmatoarele trei etape se anunta insa pline de suspans, Marcus Gronholm fiind hotarat sa profite de avantajul numit macadam pentru a reveni in lupta pentru titlul mondial.
Luni, 10 Aprilie 2006 |

Caroserie VW pentru Panamera

Efectul celor 20 de procente pe care Porsche le detine din Grupul Volkswagen nu intarzie sa apara. Porsche Panamera, model programat pentru 2009, va dispune, se pare, de componente esentiale fabricate in uzinele celor de la Volkswagen.
Luni, 10 Aprilie 2006 |

Modus primeste 5 trepte auto

Versiunea 1.5 dCi a modelului francez va fi echipata cu o cutie automata cu cinci rapoarte. Pentru ca sofatul in oras sa fie si mai usor decat pana acum.
Luni, 10 Aprilie 2006 |

Un Patriot la New York

Jeep va prezenta in premiera mondiala versiunea de serie a conceptului Patriot. Denumirea nu se va schimba, fiind considerata una perfecta pentru target-ul constructorului american. Gazda lansarii va fi Salonul Auto de la New York.
Luni, 10 Aprilie 2006 | | 2 comentarii

Portocala mecanica

Stiati ca portocaliul se potriveste de minune cu un CL adus la 650 de cai? Ei bine, cei de la FAB Design stiu asta si ne-o arata practic.
Vineri, 07 Aprilie 2006 |

Record mondial la consum

Stiati ca un VW Golf 1.6 TDI poate consuma doar 4.5 litri de motorina la suta de kilometri? Un cuplu englez a reusit sa demonstreze acest lucru intr-un tur al lumii care a stabilit un nou record mondial la consumul de combustibil.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru