Portocala mecanica

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 10.04.2006
Stiati ca portocaliul se potriveste de minune cu un CL adus la 650 de cai? Ei bine, cei de la FAB Design stiu asta si ne-o arata practic.

Artistii de la FAB Design au considerat ca SL 600 este prea fad pentru gustul lor, astfel ca au incercat sa repare pe cat posibil aceasta impresie. Principala schimbare e reprezentata de adoptarea unei variante de caroserie special studiata pentru acest proiect, modelul primind acum o infatisare care il apropie de artele martiale. Jantele de 20 de inch contribuie si ele la aspectul general.

La interior, totul suna perfect: Un V12 bi-turbo de 650 de cai si 1120 Nm dezvoltati intre 1.800 si 3.600 rpm asteapta doar o cheie pentru a-si confirma cifrele. La interior domina portocaliul, pielea Alcantara, fibra de carbon si toate celelalte materiale de acest gen fiind gandite pentru a domina o atmosfera colorata la propriu.

Comentarii (2)

  • andries marian
    super protptip
    mise pare ca este o masina sport sau ma insel eu dupa fotografie mai docmentativa
    0 0
  • nasp
    asa este ///////
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru