Caroserie VW pentru Panamera

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 10.04.2006
Efectul celor 20 de procente pe care Porsche le detine din Grupul Volkswagen nu intarzie sa apara. Porsche Panamera, model programat pentru 2009, va dispune, se pare, de componente esentiale fabricate in uzinele celor de la Volkswagen.

Conform publicatiei germane Der Spiegel, Porsche s-a decis sa produca viitorul pachet de caroserie al modelului Panamera la Hanovra, intr-o fabrica a celor de la Volkswagen. Parteneriatul intre cei doi constructori germani pare ciudat la prima vedere, insa daca luam in calcul faptul ca Porsche a achizitionat recent 20% din grupul Volkswagen, totul devine logic.

Si totusi, cei care conduc destinele constructorului de la Zuffenhausen s-au grabit sa infirme aceste zvonuri, evitand insa subiectul “caroserie”: “Precizam ca asamblarea lui Panamera va avea loc intr-una din uzine Porsche, nu intr-o fabrica a celor de la Volkswagen”, a afirmat un oficial german. Acesta nu exclus insa posibilitatea ca VW sa colaboreze cu Porsche.

Porsche Panamera, modelul in discutie, este programat pentru lansare in 2009, pretul sau urmand a se incadra intre 70.000 de 100.000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru