Lux hibrid: LS600h

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 13.04.2006
Divizia de lux a celor de la Toyota a facut inca un pas inaintea pozibilitatilor tehnice ale concurentei prin prezentarea lui LS 600h, o limuzina care scoate maximum din tehnologia hibrida.

New York a fost ieri gazda lansarii primei “berline de lux cu motor V8 full-hibrid”, cum le place celor de la Lexus sa-si alinte noul LS 600h. Datele tehnice nu au fost inca dezvaluite, in acest moment cunoscandu-se doar cateva date, printre care se numara dimensiunile (5151 mm lungime, 1875 mm latime, 1496 mm inaltime si 3091 mm ampatament) si acceleratia de la 0 la 100 km/h (5.5 secunde).

Motorul clasic este un V8 de 5 litri, acompaniat de un propulsor electric despre care nu se stiu prea multe pana acum. In schimb, se cunoaste faptul ca puterea maxima dezvoltata de cele doua propulsoare va trece de valoarea de 430 de cai. Transmisia este tip ECVT (prima cutie de viteze automata cu opt trepte din lume), tractiunea integrala si suspensiile pneumatice completeaza imaginea tehnica a lui LS 600h.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru