Revine Opel Antara?

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 13.04.2006
In virtutea colaborarii stilistice care se deruleaza in ultimii ani intre Opel si Saturn (una din marcile americane ale celor de la GM), noul concept Saturn Prevue ne-ar putea da importante indicii in legatura cu viitoarea generatie a lui Opel Antara.

Ok, in imaginea de alaturi este un concept pe care cei de la GM l-au prezentat la Salonul Auto de la New York sub logo-ul unei marci exclusiv americane, Saturn. Saturn Prevue are insa toate sansele sa fie o alta fata a lui Opel Antara. Asta deoarece intre Saturn si Opel s-a derulat dintotdeauna o colaborare eficienta.

Exemplele la indemana sunt Saturn Sky / Opel GT sau Saturn Aura / Opel Vectra. Daca aceste zvonuri se vor confirma, va fi clar ca noua Antara va renunta la multe din liniile sportive de pe conceptul Prevue. Insa propulsorul JTD bi-turbo de de 1.9 litri (212 CP si 400 Nm) nu poate decat sa starneasca interesul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru