Montoya: “Kimi merge la Ferrari”

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 14.04.2006
Columbianul de la McLaren nu se dezminte si afirma ca Raikkonen este cu un picior la Ferrari. In acest caz, cine pleaca de la echipa italiana?

Publicatia franceza Auto Hebdo a reusit sa scoata de la Juan Pablo Montoya ceea ce presa din toata lumea sugereaza de cateva luni bune. Intr-un interviu acordat acestei reviste, columbianul a afirmat, referindu-se la viitorul colegului sau de echipa de la McLaren, Kimi Raikkonen: “Este clar. Kimi merge la Ferrari”.

In plus, Montoya a continuat in stilul caracteristic: “De ce aveti rezerve in privinta destinatiei lui Raikkonen? El merge la Ferrari. Am vazut ca presa l-a anuntat la Toyota, la Renault, la BMW, insa nu exista decat un singur Kimi si acesta va merge la Ferrari. Punct!”

Zvonurile devin din ce in ce mai credibile, dupa ce Jean Todt a dat apa la moara carcotasilor intr-o discutie despre Kimi Raikkonen si Fernando Alonso: “Chiar daca talentul acestora este sensibil egal, eu il prefer pe Raikkonen. Intamplarea nefericita pe care am avut-o in 2001 cu Alonso, cand el si managerul lui n-au respectat un acord semnat, ne-a ajuns. Fidelitatea si respectarea contractelor sunt cele mai importante elemente pentru mine.”

In prelungirea acestor scurgeri de informatii, managerul lui Michael Schumacher, Wili Weber, a anuntat faptul ca a fost contactat pentru discutii de Flavio Briatore, boss-ul Renault.

Este o informatie reala sau doar o strategie a germanului de a grabi negocierile cu echipa italiana? Ramane de vazut in urmatoarele saptamani, cand ne asteptam la comunicate oficiale din partea echipelor implicate in aceste schimburi.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru