Arhiva stiri iulie 2019

Marti, 09 Iulie 2019 | Formula 1 | 4 comentarii

Honda anunță un nou update pentru motorul utilizat de Red Bull: "Trebuie să îmbunătățim performanțele din calificări"

Honda va introduce un nou update pentru motor în acest an prin care speră să îmbunătățească performanțele din calificări, după ce Red Bull a obținut în Austria prima victorie din acest sezon.
Marti, 09 Iulie 2019 | Modele noi | 3 comentarii

Primele imagini și detalii tehnice pentru Mini Cooper SE: primul Mini electric are motor de 184 de cai putere și autonomie de 235 de kilometri

Mini a publicat primele imagini și informații tehnice cu Cooper SE. Primul model electric al mărcii britanice oferă un motor de 184 de cai putere și o baterie cu autonomie de 235 de kilometri.
Marti, 09 Iulie 2019 | Economic | 1 comentariu

Livrările Volkswagen au scăzut în prima parte a anului: “Ne așteptăm la un al doilea semestru puternic datorită numărului mare de comenzi din Europa”

Livrările brandului Volkswagen au scăzut la nivel global în primele 6 luni din 2019. Nemții au spus că se așteptau la această scădere, dar sunt optimiști că vor avea un “al doilea semestru puternic datorită numărului mare de comenzi din Europa.”
Marti, 09 Iulie 2019 | Economic

Dacia Sandero și Duster, în top 10 cele mai înmatriculate modele în Franța în prima jumătate a anului

Dacia Sandero ocupă locul 6 în topul celor mai înmatriculate modele din Franța în primele șase luni ale anului, în timp ce Dacia Duster ocupă poziția a nouă în același clasament.
Marti, 09 Iulie 2019 | TV: Curse auto

VIDEO: Urcarea de la Pikes Peak văzută din habitaclul lui Bentley Continental GT: britanicul a devenit cel mai rapid model de serie pe traseul din SUA

Bentley Continental GT a devenit cea mai rapidă mașină de serie pe urcarea de la Pikes Peak, traseul fiind parcurs în 10 minute și 18.4 secunde. Acum, britanicii au publicat și clipul on-board cu performanța realizată la finalul lunii trecute.
Marti, 09 Iulie 2019 | Modele noi | 4 comentarii

Citroen va lansa trei sedanuri complet noi: primul dintre ele va fi bazat pe conceptul C-xperience și va fi prezentat în 2020

Citroen a anunțat că va lansa trei sedanuri complet noi până în 2021, dintre care primul va fi un sedan de clasă mare bazat pe conceptul C-xperience.
Marti, 09 Iulie 2019 | Motorsport

Audi a lansat noul R8 LMS GT2: versiunea de competiții cântărește 1.350 de kilograme și promite 640 CP

Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul R8 LMS GT2. Versiunea dedicată competițiilor costă 338.000 de euro și mizează pe motorul V10 de 5.2 litri.
Marti, 09 Iulie 2019 | Industrie | 2 comentarii

Presă: Ford a ajuns la un acord pentru a dezvolta modele electrice pe platforma Grupului Volkswagen

Ford a ajuns la un acord pentru a dezvolta modele electrice pe platforma MEB a Grupului Volkswagen, potrivit unor informații neoficiale. Un anunț oficial ar putea fi făcut în 11 iulie.
Marti, 09 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 1 comentariu

Imagini noi cu prototipul viitorului Porsche Taycan: vehiculul electric a fost pilotat de Mark Webber la Goodwood

Porsche a publicat o serie de fotografii cu prototipul viitorului Taycan. Vehiculul electric a putut fi admirat în cadrul Goodwood Festival of Speed, iar la volanul acestuia s-a aflat Mark Webber. Versiunea de serie a lui Taycan va fi prezentată oficial în luna septembrie.
Marti, 09 Iulie 2019 | Industrie | 2 comentarii

Skoda a început producția modelului Kamiq: SUV-ul compact este asamblat la uzina din Mlada Boleslav

Skoda a dat startul producției pentru modelul Kamiq, SUV-ul său compact ce va fi asamblat în cadrul uzinei din Mlada Boleslav. Kamiq este al treilea SUV Skoda pe piața europeană, după Kodiaq și Karoq.
Marti, 09 Iulie 2019 | Modele noi | 2 comentarii

Teaser pentru un model “complet nou” de la Hyundai: prezentarea oficială va avea loc în septembrie la Frankfurt

Hyundai a publicat un teaser pentru un model “complet nou” pe care îl va lansa în Europa în această toamnă. Constructorul susține că noul model va fi prezentat oficial în luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Luni, 08 Iulie 2019 | General

Un Ford Sierra RS500 Cosworth va fi scos la licitație: prețul estimat de specialiști trece de 165.000 de euro

Un exemplar Ford Sierra RS500 Cosworth care a concurat în sezonul 1998 al British Touring Car Championship va fi scos la licitație în 28 iulie. Conform specialiștilor, modelul destinat competițiilor ar urma să scoată din conturile colecționarilor cel puțin 167.000 de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 08 Iulie 2019 | Industrie

Noua generație BMW Seria 1 a intrat pe linia de producție: hatchback-ul compact este asamblat la uzina din Leipzig

BMW a anunțat că noul Seria 1 a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Leipzig. Din noiembrie, noua generație a modelului de clasă compactă va fi produsă și la uzina din Regensburg.
Luni, 08 Iulie 2019 | Industrie

Nou record istoric pentru Seat: spaniolii au livrat peste 314.000 de mașini în primele șase luni din 2019

Seat a livrat peste 314.000 de mașini în primele șase luni din 2019, cu 8.4% mai mult decât în aceeași perioadă de anul trecut. Rezultatul este un nou record istoric pentru spanioli, care continuă trendul excelent de la începutul anului.
Luni, 08 Iulie 2019 | Industrie | 3 comentarii

Producția Dacia la uzina de la Mioveni a crescut cu 9% în prima jumătate a anului: peste 191.000 de unități

Angajații uzinei Dacia de la Mioveni au asamblat peste 191.000 de mașini noi în primele șase luni ale anului. Dintre acestea, peste 145.000 de exemplare au fost Dacia Duster.
Luni, 08 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Volkswagen accelerează planurile de electrificare: 50 de miliarde de euro pentru baterii de la furnizori din Suedia și Asia

Volkswagen vrea să întărească alianțele cu furnizorii săi și va cheltui 50 de miliarde de euro pentru achiziția de baterii pentru mașinile sale electrice. VW va cumpăra baterii din Suedia și Asia, de la companii precum Northvolt, LG Chem sau Samsung SDI.
Luni, 08 Iulie 2019 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru versiunea de circuit Porsche 911 RSR: motor boxer de 4.2 litri amplasat central și până la 515 CP

Porsche a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea îmbunătățită a lui 911 RSR. Modelul de circuit primește un motor boxer de 4.2 litri, o transmisie nouă și va putea fi urmărit în cadrul curselor care fac parte din Campionatul Mondial de Anduranță.
Luni, 08 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Bentley se “grăbește” să lanseze un model electric: “Există cerere din partea clienților, dar tehnologia actuală nu are credibilitate”

Șeful Bentley a declarat că se “grăbește” să lanseze un model electric, însă susține că tehnologia actuală încă nu are credibilitate. Potrivit lui Adrian Hallmark, această “tehnologie credibilă” nu va exista până în 2025.
Luni, 08 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Record doborât: prototipul electric Volkswagen ID R a stabilit un nou timp de referință al traseului de la Goodwood

Volkswagen ID R a stabilit un nou record all-time la Goodwood. Prototipul electric dezvoltat de nemți a avut nevoie de 39.9 secunde pentru a parcurge traseul de pe domeniul Lordului March.
Sambata, 06 Iulie 2019 | Intern

Evenimente speciale în România cu ocazia celor 60 de ani de Mini: teste de îndemânare pe circuit și expoziție în cadrul Concursului de Eleganță Sinaia 2019

Mini împlinește 60 de ani de la debut. Pentru a sărbători într-un mod cât mai plăcut frumoasa vârstă, oficialii producătorului britanic au pregătit câteva evenimente speciale. În România, ne-am întrecut pe un circuit de îndemânare cu versiuni John Cooper Works și am admirat două exemplare istorice pe Domeniul Regal de la Peleș.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru