Arhiva stiri iulie 2019

Vineri, 26 Iulie 2019 | Modele noi | 4 comentarii

BMW pregătește un nou SUV: viitorul Urban X va miza pe arhitectura cu roți motrice față a noului Seria 1

BMW nu exclude lansarea unui SUV mai mic decât actualele X1 și X2. Conform surselor, acesta va purta numele de Urban X și va miza pe platforma noului Seria 1.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Industrie | 1 comentariu

Un exemplar Bentley Flying Spur First Edition a fost vândut cu 700.000 de euro la o licitație: banii vor fi donați în scopuri caritabile

Un exemplar Bentley Flying Spur din seria de lansare First Edition a obținut 700.000 de euro în cadrul unei licitații. Banii vor fi donați fundației Elton John care luptă pentru combaterea SIDA.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Modele noi

Ford Puma ar putea primi o versiune ST: "Este o opțiune bună pentru extinderea gamei ST"

Ford analizează oportunitatea de a dezvolta o versiune ST pentru noul SUV Puma care va fi produs la Craiova. În cazul în care lansarea va fi aprobată, noul model va prelua motorul de 1.5 litri și 200 CP de pe Fiesta ST.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Industrie

Cădere liberă: Jaguar Land Rover a avut pierderi de 500 de milioane de dolari în al doilea trimestru din 2019

Grupul Jaguar Land Rover a înregistrat pierderi de aproape 500 de milioane de dolari în al doilea trimestru din acest an. Pierderile au fost de aproape două ori mai mari față de rezultatul avut în aceeași perioadă din 2018.
Vineri, 26 Iulie 2019 | RomanianRoads | 2 comentarii

#RomanianRoads by Michelin: Ford Fiesta ST se prezintă

Nu puteam avea o expediție pe cele mai frumoase drumuri din România fără un „pocket rocket”. Adică noul Fiesta ST, un hot hatch de clasă mică, gata să-ți smulgă onomatopee și să îți reamintească de pedigree-ul sportiv al modelelor Ford.
Vineri, 26 Iulie 2019 | Drive test | 13 comentarii

Test Drive Citroen C5 Aircross 1.6 PureTech 181 CP - Fotoliul bunicilor

Cu Citroen C5 Aircross, francezii duc la un nou nivel conceptul de confort. SUV-ul excelează la acest capitol, dar reușește o figură frumoasă și în ceea ce privește sistemele moderne de la interior. Test cu versiunea echipată cu motorul pe benzină de 1.6 litri de 181 CP și transmisie automată cu opt trepte.
Joi, 25 Iulie 2019 | Formula 1 | 3 comentarii

Avancronica Marelui Premiu al Germaniei: Mercedes, favorită pe circuitul pe care Vettel nu a obținut nicio victorie

Mercedes este marea favorită să obțină victoria în cursa de la Hockenheim, pe un circuit pe care Sebastian Vettel nu și-a adjudecat niciodată prima poziție în fața propriilor suporteri.
Joi, 25 Iulie 2019 | Economic | 5 comentarii

Dacia încheie în forță prima jumătate a anului: Sandero și Duster, locurile 5 și 6 la înmatriculările în Europa în luna iunie

Dacia Sandero a ocupat locul 5 în topul celor mai înmatriculate modele în Europa în luna iunie, în timp ce Dacia Duster a fost pe locul 6 la mai puțin de 2.000 de unități în spate.
Joi, 25 Iulie 2019 | Modele noi

Informații despre viitorul Audi Q5 facelift: mici modificări estetice, un interior îmbunătățit și motorizări mild-hybrid

Audi Q5 facelift va fi prezentat oficial în 2020. SUV-ul producătorului german va sosi cu o serie de modificări estetice, cu un pachet de sisteme de siguranță mult mai generos și cu un interior mult îmbunătățit. Gama de motorizări va fi preluată din oferta actualului A4.
Joi, 25 Iulie 2019 | Modele noi | 6 comentarii

Detalii despre interiorul lui Honda e: modelul electric de oraș va avea 5 ecrane, dintre care două de 12.3 inch pentru sistemul de infotainment

Modelul electric de oraș Honda e va avea la interior cinci ecrane: două de 12.3 inch pentru sistemul de infotainment, unul de 8.8 inch pentru instrumentarul de bord și două laterale pentru preluarea imaginilor de la camerele video care înlocuiesc oglinzile.
Joi, 25 Iulie 2019 | Modele noi | 3 comentarii

Ford Mustang aniversează 55 de ani: americanii au pregătit ediția specială Mustang55 și o serie de modificări pentru varianta echipată cu motorul de 2.3 litri

Ford a pregătit ediția specială Mustang55 pentru a marca într-un mod special aniversarea celor 55 de ani de la debutul muscle car-ului. Americanii propun accesorii de caroserie vopsite în negru și un interior îmbunătățit. Totodată, Ford oferă și câteva modificări pentru varianta echipată cu motorul de 2.3 litri EcoBoost.
Joi, 25 Iulie 2019 | Industrie

Nissan anunță restructurări majore: capacitatea de producție va fi redusă cu 10%, iar 12.500 de angajați vor fi concediați

Nissan va reduce capacitatea de producție cu 10% și va concedia 12.500 de angajați la nivel global din cauza scăderii vânzărilor, ceea ce va avea ca efect și o reducere cu 10% a gamei de modele.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 25 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Pregătiri pentru X5 plug-in hybrid: BMW dublează producția de baterii pentru mașini electrice la uzina din Spartanburg

BMW a anunțat dublarea producției de baterii pentru mașini electrice la uzina sa din Spartanburg (SUA). Astfel, nemții vor să pregătească intrarea în producție a versiunilor plug-in hybrid pentru modele precum noul X5 și viitorul X3.

Tesla anunță pierderi de 400 de milioane de dolari, dar mizează pe noul SUV: "Model Y va genera profituri mai mari decât Model 3"

Tesla a raportat pierderi de 408 milioane de dolari în al doilea trimestru al anului, însă susține că viitorul SUV Model Y pe care îl va produce de anul viitor va genera profituri mai mari decât Model 3.
Joi, 25 Iulie 2019 | Industrie | 2 comentarii

Profitul grupului VW a crescut cu 10% în prima parte a anului: livrările au fost în scădere ușoară, la un total de 5.4 milioane de vehicule

Grupul Volkswagen a anunțat că profitul său operațional a crescut cu 10% în prima jumătate a anului, la nivelul de 9 miliarde de euro. Livrările grupului au fost însă în scădere ușoară, la un total de 5.4 milioane de vehicule.
Joi, 25 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen țintește un nou timp de referință alături de prototipul electric ID R: nemții vor să cucerească unul dintre cele mai dificile trasee montane din China

În luna septembrie, prototipul Volkswagen ID R va încerca să stabilească un timp de referință pentru vehicule electrice pe unul dintre cele mai dificile trasee montane din China. Pe cei 11.3 kilometri, ID R va avea de înfruntat 99 de viraje. În plus, diferența de nivel dintre start și sosire este de peste 1.300 de metri.
Joi, 25 Iulie 2019 | Drive test | 13 comentarii

Test Drive Ford Focus ST 2.3 EcoBoost 280 CP - Fuga de compromis

Focus ST continuă să fie "veriga lipsă" dintre versiunile de familie ale lui Focus și extrema Focus RS. Am testat noua generație în versiunea 2.3 EcoBoost și vă spunem la ce să vă așteptați de la noul model.
Joi, 25 Iulie 2019 | RomanianRoads | 1 comentariu

#RomanianRoads by Michelin: BMW Z4 M40i se prezintă

Pentru că pregătirile pentru #RomanianRoads sunt pe ultima sută de metri, e cazul să facem cunoștință cu mașinile vedetă care ne vor fi alături pe cele mai frumoase drumuri de la noi din țară. Spargem gheața cu un adevărat spărgător de mituri: noul BMW Z4 în versiunea M40i.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | General | 1 comentariu

Renault Megane RS Trophy-R a cucerit circuitul Spa-Francorchamps: Hot Hatch-ul cu 300 CP a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul belgian

Renault Megane RS Trophy-R a devenit cel mai rapid model de serie cu roți motrice față de pe circuitul de la Spa-Francorchamps. Hot Hatch-ul francez este echipat cu un motor de 1.8 litri turbo de 300 CP și poate accelera de la 0 la 100 km/h în 5.4 secunde.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | Formula 1

Documentarul F1: Drive to Survive va primi încă un sezon: Ferrari și Mercedes se vor implica în premieră în producție

Serviciul de streaming Netflix va produce un nou sezon al documentarului F1: Drive to Survive, iar acesta va fi primul în care Ferrari și Mercedes se vor implica activ.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru