Arhiva stiri iulie 2019

Marti, 02 Iulie 2019 | Modele noi

Noi imagini camuflate cu Porsche Taycan: primul model electric al mărcii va fi prezentat în septembrie

Porsche a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu Taycan, primul său model electric, pe care îl va prezenta oficial în luna septembrie.
Marti, 02 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 20 comentarii

Noi detalii și imagini oficiale pentru modelul electric de oraș Honda e: motorul dezvoltă 150 de cai putere și 300 Nm

Honda a anunțat că modelul electric de oraș Honda e va beneficia de un motor care va dezvolta 150 de cai putere și un cuplu de 300 Nm. Anterior, japonezii au transmis că Honda e va avea o baterie de 35.5 kWh cu autonomie de 200 de kilometri și tracțiune spate. Versiunea de serie va fi prezentată oficial până la sfârșitul anului.
Marti, 02 Iulie 2019 | Modele noi | 3 comentarii

Primele imagini și informații despre noul Audi S8: versiunea de performanță a lui A8 primește un motor pe benzină V8 de 4.0 litri și 571 CP

Noul Audi S8 este echipat cu un motor pe benzină V8 de 4.0 litri și 571 de cai putere, în timp ce cuplul maxim este de 800 Nm. În plus, suspensia activă predictivă face parte din dotările standard.
Marti, 02 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 3 comentarii

Grupul BMW accelerează planurile de electrificare: gamă de cel puțin 13 modele electrice până în 2023

Grupul BMW plănuiește să aibă 25 de modele electrificate până în 2023, cu doi ani mai devreme decât termenul stabilit inițial. Dintre acestea, cel puțin 13 modele vor fi electrice.
Luni, 01 Iulie 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Dacia Duster Black Collector: ediție specială disponibilă în Franța în numai 500 de unități

Dacia a lansat ediția specială Black Collector pentru SUV-ul Duster, care va fi disponibilă pe piața franceză în numai 500 de unități.
Luni, 01 Iulie 2019 | Siguranta | 5 comentarii

Pentru protecția pietonilor: noile modele de mașini electrice produse după 1 iulie, echipate cu un dispozitiv care generează zgomote

Toate modelele noi de mașini electrice produse după 1 iulie trebuie echipate cu un dispozitiv care emite sunete la viteze de până la 19 km/h, cu scopul de a avertiza pietonii.
Luni, 01 Iulie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M2 CS, surprins în timpul testelor: modelul de performanță cu peste 440 CP va fi lansat în 2020

BMW M2 CS a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Modelul va fi lansat în primăvara anului viitor, iar motorul pe benzină de 3.0 litri pregătit de nemți va oferi peste 440 CP. Clienții vor putea opta și pentru o cutie manuală cu șase trepte.
Luni, 01 Iulie 2019 | Industrie | 1 comentariu

Cea mai rapidă mașină de serie pe Pikes Peak: Bentley Continental GT a parcurs celebra urcare în 10 minute și 18 secunde și a doborât vechiul record cu 8 secunde

Bentley Continental GT a devenit cea mai rapidă mașină de serie pe traseul Pikes Peak, după ce a parcurs celebra urcare în 10 minute și 18 secunde, cu 8 secunde mai rapid decât vechiul record. În urmă cu un an, Bentley obținea și recordul pentru cel mai rapid SUV de serie cu ajutorul lui Bentayga.
Luni, 01 Iulie 2019 | Masini autonome

Japonezii își unesc forțele: Mazda, Toyota, Subaru și Suzuki investesc în dezvoltarea de servicii de mobilitate cu mașini autonome

Mazda, Toyota, Subaru și Suzuki vor investi împreună în Monet, serviciul de transport cu mașini autonome care a fost înființat de Toyota și SoftBank ca alternativă la platformele de ride-sharing precum Uber. Toyota deține 35% din acest joint-venture, în timp ce Mazda, Subaru și Suzuki vor primi 2% din acțiuni în schimbul unei investiții de circa 530.000 de dolari. Pe lista investitorilor se mai numără Honda, Isuzu și Daihatsu.
Luni, 01 Iulie 2019 | Intern | 2 comentarii

Consiliul Concurenței a lansat Monitorul Prețurilor pentru carburanți: utilizatorii pot afla online prețurile practicate de benzinării

Consiliul Concurentei a lansat aplicația Monitorul Prețurilor pentru carburanți, care permite utilizatorilor să verifice online prețurile la benzină, motorină și GPL la benzinăriile aflate în apropiere.
Luni, 01 Iulie 2019 | Concepte

Primele teasere cu Bentley EXP 100 GT: conceptul britanic va fi expus în 10 iulie și marchează centenarul companiei

Bentley a publicat primele teaser cu viitorul concept EXP 100 GT. Prototipul va avea emisii zero și va fi echipat cu tehnologii avansate de conducere autonomă. Prezentarea este programată în 10 iulie.
Luni, 01 Iulie 2019 | Economic | 1 comentariu

Constructorii anticipează o scădere a vânzărilor de mașini în Europa cu 1% în 2019: principala cauză este ieșirea Marea Britanii din UE

Constructorii auto din Europa anticipează că vânzările de mașini noi vor scădea în acest an cu 1%, ca urmare a incertitudinilor legate de ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 01 Iulie 2019 | Duster connected by Orange

Elveția dintre Carpați: test de conexiune cu Dacia Duster Connected by Orange

Duster, vedeta necontestată a actualei game Dacia, este în continuă expansiune atât din punct de vedere tehnic, cât și tehnologic. Noi am luat cea mai nouă versiune, Connected by Orange, și am testat nu doar mașina, ci și conexiunea la internet în trei locuri foarte frumoase din România. Așa că am pus la cale un "test" ușor atipic.
Luni, 01 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Jaguar Land Rover ar putea produce mașini electrice în Marea Britanie: pe listă sunt viitorul XJ și un nou SUV

Jaguar Land Rover se pregătește să prezinte planurile privind producția de mașini electrice în Marea Britanie, potrivit unor informații neoficiale. La uzina din Castle Bromwich ar urma să fie construite viitoarea generație XJ, doar cu versiuni electrice, și un nou SUV.
Luni, 01 Iulie 2019 | General

Aniversare în aer liber: Citroen sărbătorește centenarul mărcii în cadrul Goodwood Festival of Speed

Citroen sărbătorește centenarul mărcii cu un stand special în cadrul Goodwood Festival of Speed. Fanii mărcii vor putea admira o serie de modele care au făcut istorie în industrie, dar și prototipurile moderne Ami One și 19_19 Concept.
Luni, 01 Iulie 2019 | Mediu | 15 comentarii

Noi dezvăluiri din scandalul Dieselgate: Audi a folosit patru dispozitive pentru trucarea emisiilor pentru motoarele diesel V6 de 3.0 litri

Audi a utilizat patru versiuni distincte de dispozitive pentru trucarea emisiilor pentru motoarele diesel V6 de 3.0 litri, potrivit presei germane. Dispozitivele au echipat modele Audi până la începutul anului 2018.
Luni, 01 Iulie 2019 | Intern | 3 comentarii

Recall pentru Suzuki Swift în România: airbag-urile laterale se pot declanșa la “închiderea mai puternică a portierelor spate”

Reprezentanța Suzuki în România a anunțat autoritățile de la noi că va chema în service peste 2.000 de unități Swift pentru remedierea unei probleme la airbag-urile laterale. Un defect de fabricație poate duce la declanșarea airbag-urilor dacă trântești ușa mai tare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru