Arhiva stiri iulie 2019

Sambata, 06 Iulie 2019 | Feature | 10 comentarii

Întâlnire de gradul zero: am discutat cu șefii BMW despre hibridizarea gamei M, despre sunetul electricelor și despre soarta motorului V12

Toate modelele M vor deveni plug-in hybrid? Va mai exista un motor V12? Când vor fi lansate primele BMW-uri autonome? Cum vor suna BMW-urile electrice? Am căutat răspunsul la aceste întrebări alături de oficialii BMW, în cadrul unui eveniment desfășurat la Munchen, în cadrul căruia am fost singurii jurnaliști români invitați.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Modele noi | 8 comentarii

Informații noi despre Renault Megane RS Trophy-R: transmisie manuală cu șase trepte și 0-100 km/h în 5.4 secunde

Renault a publicat informații noi referitoare la versiunea Megane RS Trophy-R. Cel mai rapid model cu roți motrice față de pe Nurburgring va fi produs în doar 500 de unități și va oferi 300 CP. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5.4 secunde, iar viteza maximă este de 262 km/h.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Industrie | 3 comentarii

BMW trebuie să își caute un nou CEO: Harald Krüger a anunțat că va renunța la mandat în 2020

BMW este în căutarea unui nou director executiv, după ce CEO-ul Harald Krüger a anunțat că nu dorește să primească un nou mandat în 2020. Constructorul german a transmis că pe 18 iulie va discuta chestiunea succesorului lui Krüger.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Concepte

Lexus LC Convertible Prototype a fost expus la Goodwood: versiunea de serie va fi lansată "în viitorul apropiat"

Lexus a publicat primele imagini cu noul LC Convertible Prototype. Vehiculul niponilor a fost expus la Goodwood Festival of Speed, iar oficialii constructorului spun că versiunea de serie va fi lansată în scurt timp.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Masini autonome

Waymo a primit “undă verde” să transporte primii pasageri cu mașini autonome: testele vor avea loc în California

Waymo, divizia de vehicule autonome de la Google, a primit aprobarea autorităților americane pentru a începe să transporte primii pasageri cu ajutorul mașinilor “care se conduc singure”. Testele se vor desfășura în statul California, în zone alese cu atenție, iar un șofer va fi în permanență la volan.
Vineri, 05 Iulie 2019 | TV: Diverse

VIDEO: Viitoarea generație Land Rover Defender, filmată pe traseul de la Goodwood Festival of Speed: modelul britanicilor debutează în cursul acestui an

Viitoarea generație Land Rover Defender a luat parte la Goodwood Festival of Speed. Noul model a fost pilotat pe traseul de viteză de pe domeniul Lordului March. Debutul noului Defender va avea loc în cursul anului curent.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Olandezii pot rezerva deja viitorul Volkswagen e-Up!: noua generație a modelului electric va avea autonomie de peste 250 de kilometri

Noua generație Volkswagen e-Up! va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din luna septembrie. Modelul electric de oraș va fi echipat cu o baterie mai generoasă capabilă să ofere o autonomie de peste 250 de kilometri.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Drive test | 16 comentarii

Test Drive BMW X7 xDrive40i - În ape tulburi

Cu X7, BMW testează noi teritorii. Cel mai mare SUV din gama constructorului german are șapte locuri și o mulțime de tehnologii moderne. De această dată, sub capotă s-a aflat un motor pe benzină de 3.0 litri capabil să ofere 340 CP și 450 Nm. Test cu versiunea X7 xDrive40i.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Concepte | 6 comentarii

Proiect inedit: un BMW X7 a fost transformat în pick-up de stagiarii din cadrul uzinei din Munchen

12 stagiari de la uzina BMW din Munchen au pregătit un X7 pick-up. Exemplarul unicat va fi expus în cadrul evenimentului BMW Motorrad Days, iar oficialii constructorului german anunță că nu vom vedea și o versiune de serie.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Modele noi | 4 comentarii

Confirmare: Noul Jaguar XJ va fi 100% electric și va fi produs de anul viitor în Marea Britanie

Jaguar a confirmat că viitoarea generație XJ va fi 100% electrică, iar producția va începe anul viitor la uzina din Castle Bromwich, în Marea Britanie. Anunțul a venit în ziua în care actualul XJ va părăsi liniile de producție.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Industrie

Statele UE au respins introducerea WiFi ca standard pentru mașinile conectate: 21 din 28 de țări au votat împotriva propunerii Comisiei Europene

Țările Uniunii Europene au respins introducerea WiFi ca standard pentru mașinile conectate, după ce Parlamentul și Comisia Europeană reușiseră să ajungă la un acord cu privire la WiFi, în detrimentul 5G. 21 din 28 de state UE au respins propunerea Comisiei Europene, fapt ce reprezintă o victorie pentru susținătorii 5G și ce poate duce la dezbateri aprinse între industria auto și autorități.
Vineri, 05 Iulie 2019 | Modele noi | 12 comentarii

Mercedes a prezentat noile AMG A 45 și AMG CLA 45: motor de 2.0 litri în versiuni de 387 CP și 421 CP

Mercedes-AMG a publicat primele imagini și detalii referitoare la noile AMG A 45 și AMG CLA 45. Versiunile de performanță vor fi disponibile în două variante: 387 CP și 480 Nm, respectiv 421 CP și 500 Nm. Sistemul de tracțiune integrală 4Matic+ și transmisia automată cu opt trepte sunt oferite standard.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 04 Iulie 2019 | Masini autonome

BMW și Daimler au semnat parteneriatul pentru dezvoltarea de tehnologii autonome: sistemele vor fi introduse începând din 2024

Grupul BMW și Daimler au semnat oficial contractul cu privire la dezvoltarea comună a unor tehnologii autonome. Primele sisteme autonome vor apărea pe modele BMW și Mercedes-Benz în 2024.
Joi, 04 Iulie 2019 | Modele noi

Ford a dezvăluit o versiune de circuit a supercarului GT: noul Ford GT Mk II are 700 de cai putere și costă un milion de euro

Ford GT Mk II este o versiune de circuit a supercarului GT echipată cu un motor de 3.5 litri și 700 de cai putere. Modelul de curse va fi comercializat pentru circa un milion de euro, iar producția este limitată la 45 de unități.
Joi, 04 Iulie 2019 | Economic | 3 comentarii

Lamborghini se așteaptă la vânzări de peste 8.000 de unități în 2019 și anunță că nu are planuri pentru un model electric: “Clienții noștri nu sunt interesați de astfel de produse”

Lamborghini estimează vânzări de peste 8.000 de unități în acest an. Italienii spun că nu vor “să crească la infinit”, ci să consolideze performanțele obținute. Constructorul anunță că nu are planuri pentru lansarea unui model electric, deoarece “clienții nu sunt interesați de astfel de produse”.
Joi, 04 Iulie 2019 | Intern | 3 comentarii

Un nou serviciu de car-sharing în România: Spark va folosi doar mașini electrice și se lansează în 10 iulie

Serviciul de car-sharing Spark se va lansa în România în 10 iulie și va avea o flotă formată exclusiv din mașini electrice. În prezent, serviciul este disponibil în Bulgaria și Lituania.
Joi, 04 Iulie 2019 | Modele noi

Conceptul Toyota GR Supra GT4 va primi o versiune de serie pentru circuit: lansarea este programată pentru 2020

Toyota a confirmat că dezvoltă o versiune de serie pentru circuit bazată pe conceptul GR Supra GT4 prezentat în luna martie. Modelul de curse va putea fi achiziționat începând din 2020.
Joi, 04 Iulie 2019 | Economic

Vânzările Volvo, record istoric pe primele 6 luni din 2019: peste 340.000 de mașini vândute, cu XC60 în topul preferințelor clienților

Volvo a vândut peste 340.000 de mașini în prima parte a anului, reușind un record istoric la acest capitol. Ca de obicei, cel mai bine vândut model din gamă este XC60, urmat de XC40 și XC90.
Joi, 04 Iulie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Audi RS6 Avant, spionat în timpul testelor: break-ul de performanță ar putea fi lansat la Frankfurt

Noul Audi RS6 Avant a fost surprins în timpul testelor. Conform primelor informații, break-ul de performanță va fi echipat cu motorul V8 de 4.0 litri capabil să ofere până la 650 CP (versiunea Performance). Prezentarea ar putea avea loc la Frankfurt.
Joi, 04 Iulie 2019 | Economic | 2 comentarii

O nouă performanță pentru Dacia: Sandero a fost cea mai vândută mașină în Spania în luna iunie

Dacia Sandero a fost cea mai vândută mașină în Spania în luna iunie cu aproape 3.800 de unități, în contextul în care piața a înregistrat în ansamblu o scădere puternică de 8%.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru