Arhiva stiri iulie 2019

Miercuri, 24 Iulie 2019 | Intern | 1 comentariu

Uniqa lansează o platformă digitală pentru despăgubiri Casco: aviz în 30 de minute pentru daune de cel mult 500 de euro

Compania de asigurări Uniqa a lansat o platformă digitală prin care șoferii care au asigurare Casco pot obține avizul pentru despăgubire în numai 30 de minute în cazul daunelor ușoare de până în 500 de euro.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | Industrie

Noi detalii despre SUV-ul Aston Martin: DBX va fi lansat în decembrie 2019: primele exemplare vor ajunge la clienți până în iunie 2020

Primul SUV Aston Martin va fi lansat în luna decembrie a acestui an, potrivit informațiilor din presa britanică. Primele exemplare ale modelului DBX vor ajunge la clienți până în luna iunie 2020.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | General

Mai bun decât el însuși: Jaguar XE SV Project 8 și-a doborât propriul timp de la Nurburgring

Cel mai rapid sedan de pe circuitul de la Nurburgring a devenit și mai rapid. Jaguar XE SV Project 8 și-a îmbunătățit cu 2.9 secunde propriul record stabilit în 2017 pe Iadul Verde.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | Siguranta | 9 comentarii

Airbag-urile externe pentru coliziuni laterale vor fi capabile să anticipeze accidentele: lansarea pe piață ar putea avea loc în 2023

Producătorii auto vor putea introduce airbag-uri externe pentru coliziuni laterale care vor fi capabile să anticipeze accidentele, iar lansarea pe piață a acestora este programată pentru 2023.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | Industrie

Aston Martin își reduce așteptările pentru 2019: britanicii estimează vânzări de cel mult 6.500 de unități: ținta inițială era 7.300

Aston Martin și-a revizuit o parte din estimările pentru 2019, din cauza “slăbiciunilor” mai multor piețe europene, printre care și Marea Britanie. Constructorul se așteaptă să vândă între 6.300 și 6.500 de unități în acest an, obiectivul inițial fiind de 7.300 de mașini.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | Industrie | 5 comentarii

Nissan ar putea concedia 10.000 de angajați la nivel global: japonezii reacționează la scăderea vânzărilor din SUA și Europa

Nissan va concedia 10.000 de angajați la nivel global ca urmare a scăderii vânzărilor din SUA și Europa, dar mai ales din cauza scăderii puternice a profitului, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 4 comentarii

Video. Desfășurare de forțe: prototipul viitorului Ford F-150 electric a tractat peste 450 de tone

Ford a publicat primul clip video cu un prototip al viitorului F-150 electric. Pick-up-ul pregătit de constructorul american a tractat 10 vagoane încărcate cu 42 de exemplare F-150 echipate cu motoare convenționale.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | Modele noi

Imagini camuflate cu BMW Seria 2 Gran Coupe: noul model va avea o versiune de top de 306 cai putere și va fi prezentat în noiembrie

BMW a publicat o serie de imagini sub camuflaj din faza testelor finale cu noul Seria 2 Gran Coupe, care va avea o versiune de top de 306 CP și va împrumuta numeroase tehnologii de la Seria 1.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | Industrie

Daimler confirmă: pierderi de 1.2 miliarde de euro în al doilea trimestru din 2019, după un profit de 1.8 miliarde euro în aceeași perioadă de anul trecut

Daimler a înregistrat o pierdere netă de 1.2 miliarde de euro în al doilea trimestru al anului, confirmând informațiile preliminare pe care le publicase anterior. Rezultatul negativ a fost cauzat de chemările în service legate de airbag-urile Takata, precum și problemele cu emisiile diesel pentru mai multe modele Mercedes.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul Mercedes-Benz GLE Coupe, spionat în timpul testelor: SUV-ul producătorului german va fi prezentat în cursul anului curent

Noua generație Mercedes GLE Coupe a fost spionată în timpul sesiunilor de teste de pe circuitul de la Nurburgring. Viitorul SUV coupe va primi modificări de design și tehnologii și motorizări preluate de pe GLE, SUV expus în premieră în toamna anului 2018
Miercuri, 24 Iulie 2019 | RomanianRoads | 1 comentariu

#RomanianRoads by Michelin: Proiectul în care vizităm cele mai frumoase șosele din România are ca partener principal Michelin, producătorul de anvelope cu trei uzine în țara noastră

#RomanianRoads, proiectul în care vizităm cele mai frumoase șosele din România, este susținut de Michelin. Cel mai recent demers al francezilor se desfășoară sub conceptul "Performanță de lungă durată" și vizează introducerea unor teste pentru anvelopele uzate.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | RomanianRoads | 2 comentarii

#RomanianRoads by Michelin: Explorăm cele mai frumoase șosele din România cu 7 mașini sportive de top

Va fi o lună august fierbinte la Automarket. Timp de 7 zile vom vizita cele mai frumoase șosele din România la volanul a 7 mașini sportive de top în segmentele lor. Echipa internațională de 18 jurnaliști va asigura ca povestea șoselelor noastre să ajungă în toate colțurile lumii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Iulie 2019 | Modele noi | 25 comentarii

Am văzut noul Audi Q3 Sportback înaintea tuturor: la ce trebuie să te aștepți de la cel mai nou SUV coupe compact premium

Așa arată noul Q3 Sportback, SUV-ul coupe de clasă compactă gândit de Audi. Noul model va fi disponibil începând cu toamna acestui an și promite un exterior orientat către sportivitate, un interior modern și tehnologii de ultimă generație.
Marti, 23 Iulie 2019 | TV: Filme Spion

VIDEO: Viitorul BMW M3, surprins în timpul testelor: sedanul de performanță va fi expus în toamna acestui an

Viitorul BMW M3 va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Conform primelor informații, noul M3 va fi miza pe motorul de 3.0 litri în versiuni de 480 CP și 510 CP. Nemții pregătesc și un sistem de tracțiune integrală.
Marti, 23 Iulie 2019 | Formula 1 | 17 comentarii

Ferrari se teme că riscă să fie surclasată de Red Bull: "Și-au îmbunătățit performanțele în ultimele două curse"

Ferrari a admis că există pericolul să fie surclasată de Red Bull în clasamentul general, ca urmare a progreselor obținute de echipa austriacă în ultimele curse și a victoriei obținute de Max Verstappen în Austria.
Marti, 23 Iulie 2019 | Modele noi

Volkswagen a produs un milion de exemplare Touareg: pentru a marca acest eveniment, nemții propun o ediție specială a SUV-ului de clasă mare

Uzina Volkswagen din Bratislava a produs exemplarul Touareg cu numărul un milion. Pentru a marca acest moment, nemții au decis să vină pe piață cu o ediția specială denumită "One Million".
Marti, 23 Iulie 2019 | Masini autonome

Mercedes-Benz a dezvoltat primul sistem de parcare autonomă fără supraveghere umană: tehnologia va fi testată la Stuttgart

Mercedes-Benz a dezvoltat primul sistem care permite parcarea autonomă a unei mașini fără niciun fel de supraveghere umană. Noua tehnologie a fost realizată în parteneriat cu Bosch și va fi utilizată la Muzeul Mercedes-Benz din Stuttgart.
Marti, 23 Iulie 2019 | Modele noi

Skoda a pregătit opționale noi pentru Fabia facelift: modelul subcompact poate fi echipat cu pachetele Comfort și Black

Skoda Fabia facelift poate fi comandat și cu noile pachete opționale Black și Comfort. Producătorul ceh a pregătit accesorii noi pentru caroserie și câteva echipamente suplimentare de interior.
Marti, 23 Iulie 2019 | Modele noi | 1 comentariu

Ferrari va extinde gama de modele: "Aceasta este strategia pentru a crește vânzările fără să mărim producția modelelor"

Ferrari va extinde semnificativ gama de modele cu scopul de a crește vânzările anuale fără să mărească producția fiecărui model din gamă. Prin această strategie, italienii vor păstra caracterul exclusiv al modelelor.
Marti, 23 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride | 5 comentarii

Viitoarea generație BMW Seria 5 va avea și versiune electrică: autonomia minimă va fi de 480 de kilometri

Următoarea generație BMW Seria 5 va fi lansată în 2023, iar conform unor surse apropiate companiei, modelul producătorului german va fi disponibil și într-o variantă complet electrică. Bateria ar urma să aibă o capacitate de cel puțin 60 kWh, în timp ce autonomia minimă va fi de 480 de kilometri.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru