Chevrolet

Joi, 23 Martie 2023 | Industrie

Producția lui Chevrolet Camaro, oprită în 2024. Ar putea fi transformat în model electric

Constructorul american de automobile a anunțat că producția actualei generații Camaro va fi oprită în 2024. Fără un succesor la orizont, reprezentanții companiei anunță că, totuși, povestea acestui model legendar nu se termină aici.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Primul Chevrolet Corvette electrificat din istorie debutează cu 655 CP și tracțiune integrală

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul Corvette E-Ray sau, cu alte cuvinte, primul Corvette electrificat din istorie. Sistemul de propulsie dezvoltă 655 de cai putere.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Noul Chevrolet C8 Corvette E-Ray, cu sistem de propulsie hibrid, debutează în 17 ianuarie

Constructorul american de automobile a publicat un nou teaser cu viitorul C8 Corvette E-Ray, adică echipat cu un sistem de propulsie hibrid. Totodată, a confirmat data lansării: 17 ianuarie 2023.
Joi, 08 Septembrie 2022 | Modele noi

Acesta este noul Chevrolet Equinox EV: preț accesibil și până la 483 km autonomie

Chevrolet a publicat o serie de imagini și informații despre noul SUV cu zero emisii Equinox EV. Acesta va avea o autonomie de până la 483 de kilometri și un preț de pornire de 30.000 de dolari. Debutează în toamna lui 2023.
Luni, 01 August 2022 | Masini electrice si hibride

Un prototip al viitorului Chevrolet Corvette hibrid a luat foc în timpul testelor

Un prototip al viitorului Chevrolet Corvette E-Ray a fost distrus complet în timpul testelor. Din câte se pare, mașina respectivă a luat foc din cauza unei scurgeri de ulei.
Vineri, 29 Iulie 2022 | Modele noi

Chevrolet Seeker este un crossover proaspăt lansat în China

Chevrolet a lansat noul crossover Seeker în China. Acesta este disponibil cu un motor de 1.5 litri Ecotec care îi permite să atingă o viteză maximă de 205 km/h.
Marti, 19 Iulie 2022 | Modele noi

Noul Chevrolet Blazer EV debutează cu până la 565 CP și 515 km autonomie maximă

Chevrolet a publicat primele imagini și informații despre noul model cu zero emisii Blazer EV. Acesta va putea fi configurat atât cu tracțiune față cât și cu roți motrice spate și tracțiune integrală.
Marti, 17 Mai 2022 | Masini electrice si hibride

Un nou teaser cu interiorul viitorului model electric Chevrolet Equinox EV

Americanii de la Chevrolet au publicat un nou teaser de la interiorul viitorului model electric Equinox. Acesta urmează să debuteze în 2030 și să coste mai puțin de 30.000 de dolari.
Marti, 26 Aprilie 2022 | Industrie

Președinte GM: Chevrolet Corvette va primi o versiune electrificată în 2023

Celebrul Chevrolet Corvette va primi, anul viitor, o versiune electrificată și, ulterior, una complet electrică, a declarat, într-un interviu, președintele General Motors.
Joi, 06 Ianuarie 2022 | Modele noi

După Ford F-150 Lightning, acum și Chevrolet Silverado devine electric: 644 de kilometri autonomie

Americanii de la Chevrolet au lansat noul Silverado EV, sau cu alte cuvinte versiunea electrică a celebrului pick-up. Acesta va avea până la 673 de cai putere și o autonomie de 644 kilometri cu o singură încărcare.
Miercuri, 27 Octombrie 2021 | Modele noi

Noul Chevrolet Corvette Z06 debutează cu cel mai puternic V8, aspirat natural, montat vreodată pe un model de serie

Constructorul american de automobile a publicat primele informații și imagini cu noul Corvette Z06. Versiunea de performanță este echipată cu un motor despre care oficialii Chevrolet susțin că este cel mai puternic V8, aspirat natural, folosit vreodată de o mașină de serie.
Joi, 10 Iunie 2021 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Chevrolet Corvette. Modelul american primește și o ediție limitată la 1.000 de exemplare

Chevrolet anunță o serie de îmbunătățiri pentru celebrul Corvette. Americanii lansează și o ediție specială, limitată la doar 1.000 de exemplare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 15 Aprilie 2021 | General

Un pilot nevăzător vrea să stabilească un nou record mondial de viteză. Trebuie să depășească 322 de km/h

Dan Parker, un pilot nevăzător, vrea să stabilească un nou record mondial de viteză. Acesta va folosi un Chevrolet Corvette, al cărui motor a fost modificat să producă 800 de cai putere.
Marti, 23 Martie 2021 | RETRO

Un Chevrolet Corvette din 1967 a fost vândut cu 2.45 milioane de dolari la licitație

Casa de licitații Mecum Auctions tocmai a vândut acest Chevrolet Corvette, fabricat în 1967, cu suma de 2.45 milioane de dolari. Exemplarul cu pricina a trecut printr-un proces de restaurare care a durat 10 ani.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | General

Primul exemplar al noii generații Corvette a fost vândut la licitație pentru 3 milioane de dolari: banii vor fi donați în scopuri caritabile

Primul exemplar al noii generații Chevrolet Corvette a fost scos la licitație în SUA. Sportivul cu motor central a fost cumpărat pentru 3 milioane de dolari, iar banii obținuți vor fi donați asociației non-profit Detroit Children’s Fund.
Duminica, 22 Decembrie 2019 | General

Informații neoficiale: noul Chevrolet Corvette a parcurs circuitul de la Nurburgring în 7 minute și 28.3 secunde

Noul Chevrolet Corvette echipat cu pachetul Z51 a parcurs un tur pe circuitul german de la Nurburgring în 7 minute și 28.3 secunde, conform unor surse apropiate companiei americane. Vechea generație C7 Corvette Z51 a fost mai lentă cu aproape 5 secunde.
Joi, 03 Octombrie 2019 | Modele noi

Chevrolet a prezentat noul Corvette Convertible: 502 CP și plafon de tip hardtop care poate fi operat până la 48 km/h

Chevrolet a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Corvette Convertible. Modelul constructorului american dispune de un plafon retractabil de tip hardtop care poate fi operat până la viteze de 48 km/h.
Luni, 29 Iulie 2019 | Modele noi

Primul teaser video cu versiunea cabrio a noului Corvette: modelul va fi prezentat în toamna acestui an

Chevrolet a publicat un teaser video care anunță debutul versiunii Corvette Convertible. Modelul va fi prezentat în toamna acestui an și, conform zvonurilor, în cadrul evenimentului am putea asista și la debutul versiunii de circuit C8.R.
Vineri, 19 Iulie 2019 | Modele noi

Versiuni noi pentru proaspătul Chevrolet Corvette: americanii pregătesc o variantă cabrio, dar și sisteme de propulsie electrificate

Oficialii Chevrolet au confirmat faptul că noua generație Corvette va primi în scurt timp și o versiune cabrio. Ulterior, sub capota modelului american vom vedea și sisteme electrificate de propulsie.
Vineri, 19 Iulie 2019 | Tuning

Hennessey a prezentat Goliath 6x6: pick-up-ul tunerului american are la bază un Chevrolet Silverado și va fi asamblat în doar 24 de unități

Tunerul Hennessey a publicat primele imagini și informații referitoare la noul pick-up Goliath 6x6, o versiune specială bazată pe Chevrolet Silverado. Modelul va fi produs în 24 de unități și a fost gândit special pentru cei care iubesc ieșirile în off-road.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru