Alianta Renault-Nissan

Luni, 08 Decembrie 2014 | Economic

Alianţa Renault-Nissan a vândut 200.000 de maşini electrice în patru ani

Renault şi Nissan au vândut împreună 200.000 de maşini cu zero emisii în doar patru ani. Nissan Leaf este, de departe, hitul Alianţei franco-japoneze.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Industrie

Renault a deschis o nouă fabrică în Algeria unde produce modelul Symbol, fratele lui Logan 2, cu piese din România

Grupul Renault a deschis prima sa uzină în Algeria, a doua cea mai mare piaţă auto din Africa. În cadrul noii uzine, unde lucrează angajaţi care au trecut prin stagii de pregătire şi la Mioveni, este produs modelul Renault Symbol, fratele cu alt design al lui Dacia Logan, asamblat cu piese din România.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Modele noi

Noua generaţie Renault Koleos se va lansa în 2016

Renault crede în continuare în potenţialul modelului Koleos şi promite o nouă generaţie în anul 2016. SUV-ul a fost confirmat oficial şi ar urma să împărtăşească aceeaşi platformă cu Nissan X-Trail.
Vineri, 04 Iulie 2014 | Tehnologie

Renault şi Nissan vor dezvolta trei platforme comune pentru toate modelele lor

renault şi Nissan vor lucra împreună la dezvoltarea a trei platforme comune. Ele vor fi destinate vehiculelor mici, medii şi mari. primul model aşteptat să utilizeze una dintre cele trei realizări este viitorul Renault Espace.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Industrie

Dacia sărbătoreşte 15 ani de mariaj cu Renault

În anul 1999 Renault scria o pagină importantă din istoria României după ce achiziţiona brandul autohton de automobile, Dacia. În prezent, decizia s-a dovedit a fi una extrem de bună, Dacia fiind o prezenţă iubită în Europa.
Luni, 30 Iunie 2014 | Tehnologie

Şeful Renault-Nissan: „Vom lansa primele maşini care se conduc singure în 2018”

Alianţa Renault-Nissan este încrezătoare în potenţialul maşinilor autonome. Carlos Ghosn, şeful conglomeratului, crede că până în 2018 vom avea deja pe străzi primele maşini care se conduc singure.
Joi, 06 Martie 2014 | General

Renault renunţă la un nou model electric: Twingo ZE

Renault a infirmat planurile pentru o viitoare versiune electrică a modelului Twingo. Deşi actualul model este capabil să primească serviciile unui motor cu zero emisii, un oficial Renault a respins ideea unui Twingo ZE.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Industrie

Renault şi Nissan vor produce maşinile în fabrici comune, pentru a economisi 4 miliarde de dolari pe an

Alianţa Renault-Nissan va aplica o întărire a parteneriatului. Cele două mărci vor uni departamentele de dezvoltare şi vor produce modele în fabrici comune pentru a economisi aproape patru miliarde de dolari pe an.
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 | Economic

Nissan: „Dacă Marea Britanie iese din UE, regândim investiţiile la uzina noastră din Regat”

Nissan se teme de o eventuală ieşire a Regatului Unit din Uniunea Europeană. Dacă scenariul se adevereşte, Carlos Ghosn, preşedintele Nissan, ameninţă cu tăierea investiţiilor la uzina sa din Marea Britanie.
Marti, 05 Noiembrie 2013 | Industrie

Alianţa Renault-Nissan şi Mitsubishi vor colabora pentru lansarea unor modele viitoare

Mitsubishi va strânge mâna Alianţei Renault-Nissan pentru un parteneriat amplu, care va presupune dezvoltarea unor modele comune, pe baza aceleiaşi platforme.
Marti, 17 Septembrie 2013 | Industrie

Carlos Ghosn: "Declinul pieţei din Europa s-a încheiat"

Carlos Ghosn, CEO-ul Alianţei Renault-Nissan, a declarat că piaţa auto din Europa a trecut de cea mai dificilă perioadă şi că există semne de redresare.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Mediu

Alianţa Renault-Nissan a vândut 100.000 de vehicule electrice

Renault şi Nissan au luat o opţiune serioasă în dominarea pieţei destinată automobilelor electrice. Cele două companii au vândut împreună 100.000 de vechiule cu zero emisii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 28 Aprilie 2013 | Industrie

Nissan Micra - noua generație va fi construită în Franța

Nissan a decis ca viitoarea generație a modelului Micra să fie construită cu ajutorul partenerului Renault. Începând din 2016, noul Nissan Micra va fi asamblat la uzina Renault Flins, Franța.
Joi, 09 Februarie 2012 | Industrie

Maroc: Renault şi Dacia au inaugurat uzina în care se vor produce Lodgy şi modelul utilitar

Renault a inaugurat astăzi uzina unde Dacia va produce noul monovolum Lodgy, dar şi un vehicul utilitar misterios, disponibil şi în variantă pentru persoane.
Joi, 01 Septembrie 2011 | Industrie

Renault ia în considerare renaşterea mărcii Alpine

Carlos Tavares, al doilea om în ierarhia Renault, a declarat că echipa sa pregăteşte întoarcerea mărcii Alpine sub forma unei divizii premium. Modelele Alpine vor da dovadă de eleganţă franţuzească şi vor avea şi o tentă sportivă.
Joi, 21 Iulie 2011 | Intern

Dacia: la Piteşti a luat naştere singura uzină de matriţe a Grupului Renault

Dacia a inaugurat ieri la Piteşti o nouă uzină, responsabilă pentru producerea de matriţe. Fabrica va furniza matriţe pentru o mare parte din modelele Alianţei Renault-Nissan.
Joi, 14 Iulie 2011 | Intern

România: Vânzările Nissan s-au dublat în primul semestru al lui 2011

Nissan şi-a dublat vânzările în România în primele şase luni ale lui 2011, reuşind să comercializeze 1.048 unităţi. Cele mai populare modele au fost Qashqai, Juke şi Navara.
Marti, 31 Mai 2011 | Industrie

Renault a anunţat succesorul lui Patrick Pelata

Carlos Tavares va conduce marca Renault din 1 iulie. Noul şef al mărcii franţuzeşti a studiat în Franţa şi a petrecut 23 de ani în cadrul companiei, după care s-a alăturat mărcii Nissan.
Luni, 02 Mai 2011 | Industrie

Carlos Ghosn promite să restaureze încrederea în marca Renault

Brazilianul Carlos Ghosn le-a promis acţionarilor Renault că va restaura încrederea în companie după ce marca a fost implicată într-un scandal de spionaj la începutul acestui an.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, Carlos Ghosn, Renault-Nissan, Alianta Renault-Nissan, Ghosn, Patrick Pelata, scandal renault
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru