Andy Palmer

Marti, 26 Mai 2020 | Industrie

Oficial: Tobias Moers (ex-Mercedes-AMG) este noul CEO de la Aston Martin

Aston Martin a anunțat numirea oficială a lui Tobias Moers în poziția de CEO, ca înlocuitor pentru Andy Palmer. Tobias Moers are peste 25 de ani de experiență în cadrul grupului Daimler, fiind șeful diviziei Mercedes-AMG începând din octombrie 2013.
Luni, 25 Mai 2020 | Industrie

Aston Martin pregătește schimbarea conducerii: CEO-ul Andy Palmer ar urma să fie înlocuit de Tobias Moers, șeful Mercedes-AMG

Aston Martin a confirmat că pregătește o schimbare a conducerii, după informațiile potrivit cărora CEO-ul Andy Palmer va fi înlocuit de Tobias Moers, șeful diviziei Mercedes-AMG. Constructorul britanic a spus că un anunț oficial va fi făcut la momentul potrivit.
Miercuri, 08 Aprilie 2020 | Industrie

Aston Martin vrea să devină un “Ferrari britanic”: mai puține modele, dar mai profitabile

Aston Martin plănuiește să aibă mai puține modele în gamă, dar care să aducă un profit mai mare, dorind să se inspire din modelul de business de la Ferrari, după cum a declarat CEO-ul Andy Palmer. Șeful constructorului spune că producția va fi redusă în acest an, după ce, în 2019, Aston Martin a construit 5.800 de mașini.
Vineri, 28 Februarie 2020 | Industrie

Vânzările Aston Martin au scăzut cu 10% în 2019: 5.800 de unități și pierderi de peste 100 de milioane de lire sterline pentru britanici

Aston Martin a vândut anul trecut circa 5.800 de unități, în scădere cu 10% față de 2018, un rezultat catalogat drept “dezamăgitor” de CEO-ul companiei. Britanicii au înregistrat pierderi de peste 100 de milioane de lire sterline, însă constructorul speră că vânzările vor fi revitalizate în 2020 cu ajutorul SUV-ului DBX.
Sambata, 14 Decembrie 2019 | Industrie

Confirmare oficială: Aston Martin poartă discuții cu potențiali investitori pentru “parteneriate pe termen lung”

Aston Martin a anunțat oficial că poartă discuții cu potențiali investitori pe care să-i atragă în “parteneriate pe termen lung”. Șeful constructorului britanic anunțase de curând că nu caută investitori noi, însă a confirmat interesul pentru acțiunile Aston Martin.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Industrie

CEO-ul Aston Martin: “Nu căutăm investitori noi, dar asta nu înseamnă că nu există interes”

Șeful Aston Martin, Andy Palmer, a declarat că producătorul britanic nu caută investitori noi, după ce presa a speculat că miliardarul canadian Lawrence Stroll – cel care deține echipa Racing Point din Formula 1 – ar fi interesat de un pachet consistent de acțiuni la Aston Martin. “Nu căutăm investitori noi, dar asta nu înseamnă că nu există interes,” a spus Palmer.
Luni, 26 Noiembrie 2018 | Economic

Șeful Aston Martin, despre dublarea producției până în 2025: “Bogații devin tot mai bogați și vor mai mașini tot mai personalizate”

Aston Martin țintește să-și dubleze producția anuală până în 2025, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Andy Palmer. Potrivit acestuia, clienții “bogați devin tot mai bogați” și pretențiile lor sunt și ele în creștere.
Joi, 23 August 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii despre primul model electric de la Aston Martin: viteză maximă de 250 km/h pentru RapidE și aceeași tehnologie de încărcare ca Porsche Taycan

Șeful Aston Martin a publicat o imagine cu sistemul de baterii ce va fi montat pe RapidE, primul model electric al constructorului britanic. Cu această ocazie, Andy Palmer a dezvăluit că RapidE va fi lansat la sfârșitul anului viitor și va avea o viteză maximă de 250 km/h.
Vineri, 02 Martie 2018 | Masini autonome

Aston Martin vrea un “frate mai mare” pentru supraviețuire: britanicii caută investitori pentru dezvoltarea tehnologiilor autonome

Aston Martin caută un “frate mai mare” care să ajute compania să investească în dezvoltarea tehnologiilor autonome, astfel încât să-și asigure supraviețuirea în industria auto, potrivit șefului Andy Palmer.
Marti, 27 Februarie 2018 | Industrie

Aston Martin confirmă dorința listării la bursă: britanicii au avut primul an cu profit de după 2010

Aston Martin a bifat în 2017 primul an cu profit de după 2010, iar constructorul britanic a confirmat că se gândește la o listare la bursă.
Luni, 20 Februarie 2017 | Industrie

Aston Martin nu renunță la tradiție: "Vom oferi întotdeauna cel puțin un model cu transmisie manuală"

În timp ce concurenții direcți de pe piață au renunțat complet la cutiile manuale, Aston Martin se va încăpățâna să păstreze în gamă cel puțin un model care poate fi comandat în versiune cu trei pedale.
Luni, 24 August 2015 | General

Șeful Aston Martin atacă Tesla Model S: ”Modul de performanță Ludicrous este stupid”

Andy Palmer, președintele Aston Martin, a declarat că viitorul supercar electric bazat pe Rapide nu va avea nevoie de un mod special pentru a fi performant, cum este cazul lui Tesla Model S.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 19 Mai 2015 | General

Şeful Aston Martin explică apariţia unui SUV în gamă ironizând Ferrari: "Preferăm un SUV decât să vindem şepci şi tricouri"

Într-unul dintre cele mai siropoase interviuri acordate de un CEO din industria auto în ultimii ani, Andy Palmer (Aston Martin) explică povestea şi logica viitorului SUV al mărcii, denumit DBX.
Joi, 07 Mai 2015 | Modele noi

Aston Martin: ”Noul DBX va fi un crossover care se va adresa femeilor cu vârsta de peste 30 de ani”

Aston Martin își propune extinderea gamei și țintirea unor noi clienți. Prin urmare, versiunea de serie a conceptului DBX va ținti un public feminin, aflat în căutarea unui crossover de lux.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Industrie

Şeful Daimler: "Nu vrem să preluăm conducerea Aston Martin"

Dieter Zetsche, şeful concernului Daimler, a infirmat zvonurile care anunţau o potenţială preluare a mărcii Aston Martin în urma parteneriatului tehnic semnat cu britanicii.
Marti, 02 Septembrie 2014 | General

Andy Palmer, preşedintele Nissan, părăseşte compania pentru Aston Martin

Andy Palmer părăseşte oficial Nissan după 23 de ani de activitate în cadrul companiei. Fostul preşedinte Nissan şi Infiniti va ocupa aceeaşi funcţie în interiorul Aston Martin.
Joi, 12 Iunie 2014 | Modele noi

Nissan Pulsar Nismo - un scenariu pregătit să devină realitate

Nissan nu exclude posibilitatea unui hot-hatch Pulsar Nismo, ba chiar consideră că segmentul compact este cel mai potrivit pentru un model de performanţă.
Vineri, 07 Martie 2014 | GENEVA 2014

Şeful Nissan: „Vom oferi versiuni autonome pentru fiecare model din gama noastră”

Andy Palmer, şeful Nissan, a reiterat planurile companiei de a lansa un model care se va putea conduce singur până în 2020. Astfel de versiuni autonome vor fi introduse pentru fiecare model existent în gamă.
Luni, 20 Ianuarie 2014 | Modele noi

Nissan: „Urmaşul lui 370Z va fi mai mic şi va avea un motor turbo”

Nissan lucrează deja la un urmaş pentru coupe-ul 370Z. Modelul va fi însă mai mic decât actuala sportivă şi va renunţa la motorul V6 aspirat în favoarea unuia turbo cu doar patru cilindri.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | Concepte

Nissan BladeGlider Concept, intepretarea electrică a lui Deltawing

Nissan va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo un concept numit BladeGlider. Acesta prefigurează o versiune de stradă a lui Deltawing, prototipul neobişnuit folosit de japonezi în cursele de anduranţă din 2012.

Tag-uri similare

Nissan, Nissan 370Z, Andy Palmer, Nissan coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru