Australia

Sambata, 14 Martie 2015 | Formula 1

Australia, antrenamente 3: Hamilton, cel mai rapid. Red Bull, doar 16 tururi parcurse

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente din Australia, în care Sebastian Vettel a ocupat locul doi pentru Ferrari în faţa lui Nico Rosberg.
Vineri, 13 Martie 2015 | Formula 1

Vettel, entuziasmat după debutul pentru Ferrari în Australia

Sebastian Vettel este optimist după primele sesiuni de antrenamente din Australia datorită faptului că nu a avut nicio problemă cu noul monopost Ferrari.
Vineri, 13 Martie 2015 | Formula 1

McLaren, îngrijorată că va fi eliminată în prima parte a calificărilor

Jenson Button este îngrijorat că McLaren nu va reuşi să obţină accesul în a doua parte a calificărilor, însă Kevin Magnussen speră să-i învingă pe rivalii de la Sauber şi Force India.
Vineri, 13 Martie 2015 | Formula 1

Ricciardo rămâne cu numai trei motoare: prima unitate are o defecţiune care nu poate fi remediată

Daniel Ricciardo mai are doar trei motoare disponibile pentru sezonul 2015, după ce unitatea Renault cu care a evoluat în prima sesiune de antrenamente libere din Australia pentru Red Bull a suferit o defecţiune care nu poate fi remediată.
Vineri, 13 Martie 2015 | Formula 1

Australia, antrenamente 2: Rosberg l-a învins încă o dată pe Hamilton

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente libere de la Melbourne şi l-a învins cu numai o zecime de secundă pe coechipierul său de la Mercedes, Lewis Hamilton.
Vineri, 13 Martie 2015 | Formula 1

Australia, antrenamente 1: Mercedes a dominat sesiunea

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au dominat prima sesiune de antrenamente libere din Australia, în timp ce piloţii Sauber şi Manor nu au ieşit din garaje.
Joi, 12 Martie 2015 | Formula 1

Vettel, precaut în stabilirea unor obiective pentru cursa din Australia

Sebastian Vettel preferă să rămână precaut înaintea Marelui Premiu al Australiei, însă a dezvăluit motivele pentru care noul său monopost se numeşte "Eva".
Joi, 12 Martie 2015 | F1 TOP

Avancronică Australia - start în noul sezon de Formula 1

Cursa de la Melbourne are potenţialul de a oferi prima imagine a performanţelor echipelor, însă circuitul australian semi-permanent este recunoscut pentru numeroasele surprize produse în ultimii ani.
Marti, 03 Martie 2015 | Formula 1

Oficial: Fernando Alonso nu participă la cursa din Australia

Deşi complet refăcut după accidentul din testele de la Barcelona, Fernando Alonso nu va participa la cursa de la Melbourne după ce medicii i-au recomandat o pauză "din precauţie".
Miercuri, 20 August 2014 | General

Melbourne: doar un taximetrist din 234 testaţi a trecut un test de cunoştinţe de bază

Deoarece clienţii s-au plâns în repetate rânduri de faptul că taximetriştii din Melbourne greşesc traseele şi nu nimeresc adresele, autorităţile i-au supus la un test de cunoştinţe pe cei cu experinţă mai mică de cinci ani. Rezultatele au fost dezamăgitoare.
Luni, 04 August 2014 | Formula 1

Australia rămâne în calendarul Formulei 1 până în 2020

Circuitul Albert Park din Melbourne va găzdui prima cursă de Formula 1 a fiecărui sezon până în 2020, după ce statul Victoria a semnat un nou contract cu Bernie Ecclestone.
Joi, 27 Martie 2014 | Formula 1

Ferrari a avut în Australia doua defecţiuni misterioase la sistemele DRS şi MGU-K

Kimi Raikkonen şi Fernando Alonso au întâmpinat dificiltati la utilizarea sistemelor DRS şi MGU-K în prima cursă a sezonului din Australia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Martie 2014 | Formula 1

Red Bull explică cum se va apăra la apelul împotriva excluderii lui Ricciardo

Christian Horner a dezvăluit că apărarea celor de la Red Bull în apelul formulat împotriva excluderii lui Daniel Ricciardo din Australia se va baza pe faptul că debitul carburantului înregistrat de propriul instrument de măsurare a respectat regulamentul, chiar dacă dispozitivul nu este omologat de FIA.
Joi, 20 Martie 2014 | Formula 1

Red Bull a depus formal apelul împotriva excluderii de la Melbourne

Red Bull Racing a depus joi apelul împotriva excluderii lui Daniel Ricciardo din Marele Premiu al Australiei, iar o dată de judecată va fi stabilită până la sfârşitul acestei săptămâni.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Formula 1

Red Bull a identificat cauza pentru abandonul lui Vettel: a cedat un cilindru al motorului

Red Bull Racing consideră că abandonul lui Sebastian Vettel din Australia a fost cauzat de o defecţiune la unul dintre cilindrii motorului, acesta fiind şi motivul pentru care Lewis Hamilton s-a retras de asemenea din cursă.
Marti, 18 Martie 2014 | Formula 1

FIA: "Red Bull ar fi scăpat de excluderea din cursă dacă utiliza senzorul omologat, chiar dacă era defect"

FIA susţine că Daniel Ricciardo nu ar fi fost exclus din Marele Premiu al Australiei dacă utiliza senzorul omologat pentru verificarea debitului carburantului în motor, chiar dacă acesta arăta date eronate.
Luni, 17 Martie 2014 | Formula 1

Ferrari: "Diferenţa pe care trebuie să o recuperăm faţă de Mercedes este evidentă"

Stefano Domenicali a admis că Ferrari are o diferenţă semnificativă de recuperat pentru a ajunge la nivelul rivalilor de la Mercedes, însă este mulţumit de fiabilitatea noului monopost.
Luni, 17 Martie 2014 | Formula 1

Sutil şi Gutierrez: "Monopostul Sauber nu este suficient de rapid"

Adrian Sutil şi Esteban Gutierrez s-au plâns că monopostul Sauber nu este suficient de rapid pentru a termina cursele pe podium.
Luni, 17 Martie 2014 | Formula 1

Kvyat nu se aştepta să devină cel mai tânăr pilot care câştigă puncte în Formula 1

Daniil Kvyat a admis că nu se aştepta să obţină puncte la debutul său în Formula 1, mai ales că a devenit şi cel mai tânăr pilot care a câştigat puncte în Marele Circ, doborând astfel recordul stabilit de Sebastian Vettel.
Luni, 17 Martie 2014 | Formula 1

Ferrari şi Mercedes sugerează că Red Bull trebuia să folosească senzorii FIA pentru combustibil

Ferrari şi Mercedes consideră că echipele trebuie să aibă încredere în FIA în privinţa senzorilor pentru carburant şi sugerează astfel că Red Bull a procedat greşit când a decis să utilizeze propriul sistem de măsurare a debitului carburantului în rezervor.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Audi, Toyota, Red Bull, Porsche, Williams
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru