Australia

Luni, 17 Martie 2014 | Formula 1

Lotus a abandonat cu ambii piloţi, dar cei doi laudă progresele înregistrate de echipă

Romain Grosjean şi Pastor Maldonado au abandonat în prima cursă a sezonului din cauza unor defecţiuni la sistemul MGU-K, însă amândoi sunt convinşi că echipa înregistrează progrese după numeroasele probleme înregistrate în teste.
Luni, 17 Martie 2014 | Formula 1

Magnussen: "Podiumul din Australia se simte ca o victorie"

Kevin Magnussen este entuziasmat de locul trei obţinut duminică la Melbourne şi consideră că această performanţă este echivalentă cu o victorie.
Luni, 17 Martie 2014 | Formula 1

Bottas: "Puteam termina pe podium dacă nu comiteam greşeala care a dus la pană"

Valtteri Bottas este dezamăgit de eroarea comisă în Australia care a generat o pană de cauciuc şi care, în opinia sa, l-a privat de o clasare pe podium.
Luni, 17 Martie 2014 | Formula 1

Mercedes ştia de problema motorului lui Hamilton înainte de începerea cursei

Mercedes a identificat o defecţiune la unul dintre cilindrii motorului monopostului lui Lewis Hamilton înainte de startul cursei, dar spera ca problema să se remedieze de la sine.
Duminica, 16 Martie 2014 | Formula 1

Ricciardo, exclus din cursa de la Melbourne pentru încălcarea regulamentului combustibilului. Red Bull a făcut apel

Daniel Ricciardo a pierdut locul doi ocupat în Marele Premiu al Australiei după ce a fost exclus pentru depăşirea debitului maxim de curgere a carburantului în motor. Red Bull a făcut apel şi susţine că senzorii furnizaţi de FIA oferă date contradictorii, element confirmat inclusiv de forul mondial.
Duminica, 16 Martie 2014 | F1 TOP

Rosberg a câştigat cursa de debut de la Melbourne! Ricciardo şi Magnussen, primele podiumuri din carieră. UPDATE: Ricciardo, exclus din clasamentul cursei

Nico Rosberg a câştigat detaşat Marele Premiu al Australiei după ce a devenit lider la start, în timp ce Daniel Ricciardo şi Kevin Magnussen au obţinut primele podiumuri din carieră. Lewis Hamilton şi Sebastian Vettel au abandonat după primele tururi din cauza unor defecţiuni la motor.
Sambata, 15 Martie 2014 | Formula 1

Raikkonen explică accidentul prin încurcarea unor butoane de pe volan

Kimi Raikkonen a dezvăluit că accidentul din calificările de la Melbourne s-a petrecut din cauza faptului că a încurcat câteva butoane pe volan, în timp ce pentru Fernando Alonso principalul obiectiv este să termine cursa.
Sambata, 15 Martie 2014 | Formula 1

Magnussen: "O cursă pe ploaie m-ar putea propulsa pe podium"

Kevin Magnussen speră ca ploaia să-şi facă apariţia în cursa din Australia pentru a avea şanse la o clasare pe podium la debutul în Formula 1.
Sambata, 15 Martie 2014 | Formula 1

Hamilton: "Noile monoposturi, dificil de pilotat pe ploaie"

Lewis Hamilton susţine că ploaia a transformat calificările de la Melbourne într-o sesiune foarte dificilă din cauza modul în care se pilotează noile monoposturi în astfel de condiţii.
Sambata, 15 Martie 2014 | Formula 1

Ricciardo: "Nu are niciun sens să sărbătoresc, rezultatele contează doar duminica"

Daniel Ricciardo rămâne precaut după locul doi obţinut sâmbătă în calificările pentru Marele Premiu al Australiei, în timp ce Sebastian Vettel este dezamăgit de eliminarea din partea a doua a sesiunii.
Sambata, 15 Martie 2014 | F1 TOP

Hamilton îl învinge pe Ricciardo în lupta pentru pole position pe ploaie la Melbourne!

Lewis Hamilton va pleca din pole position în prima cursă a sezonului din Australia după ce l-a învins în extremis pe ploaie pe Daniel Ricciardo, care a obţinut cel mai bun rezultat în calificări din carieră la debutul pentru Red Bull Racing.
Sambata, 15 Martie 2014 | Formula 1

Australia, antrenamente 3: Rosberg a dominat sesiunea

Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere din Australia, în care Red Bull Racing nu a mai reuşit să impresioneze ca în primele două sesiuni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 14 Martie 2014 | Formula 1

Button: "Mercedes are un avans de o secundă în ritm de cursă în faţa tuturor"

Jenson Button susţine că monopostul dezvoltat de Mercedes este cu o secundă pe tur mai rapid decât toate celelalte, astfel că anticipează o victorie facilă pentru germani în Australia.
Vineri, 14 Martie 2014 | Formula 1

Lotus, bulversată de cinci defecţiuni tehnice în antrenamente

Lotus a fost bulversată de nu mai puţin de cinci defecţiuni tehnice în antrenamentele de vineri de la Melbourne, însă Romain Grosjean speră să concureze în ultima sesiune de sâmbătă.
Vineri, 14 Martie 2014 | Formula 1

Alonso: "Este imposibil să anticipăm rezultatele din calificări"

Fernando Alonso este mulţumit de debutul Scuderiei Ferrari în noua sezon, însă consideră că este imposibil să facă predicţii privind rezultatele din calificările de la Melbourne.
Vineri, 14 Martie 2014 | Formula 1

Hamilton, bucuros că a recuperat timpul pierdut în prima sesiune

Lewis Hamilton s-a declarat mulţumit de stabilirea celui mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din Australia, în timp ce Nico Rosberg a avut probleme cu sistemul electronic de frânare.
Vineri, 14 Martie 2014 | Formula 1

Vettel răsuflă uşurat: "Au fost două sesiuni foarte bune"

Sebastian Vettel a admis că a răsuflat uşurat după parcursul decent din antrenamentele de vineri din Australia, în timp ce coechipierul său Daniel Ricciardo nu se aştepta la o revenire atât de rapidă.
Vineri, 14 Martie 2014 | Formula 1

Australia, antrenamente 2: Mercedes în frunte. Red Bull a parcurs cel mai mare număr de tururi

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au fost cei mai rapizi în a doua sesiune de antrenamente libere din Australia, în timp ce Red Bull Racing s-a evidenţiat prin cel mai mare număr de tururi parcurse.
Vineri, 14 Martie 2014 | Formula 1

Australia, antrenamente 1: Alonso, cel mai rapid. Niciun tur pentru Hamilton. Red Bull revine în forţă

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Australia, care a marcat o revenire în forţă a celor de la Red Bull după defecţiunile din teste. Lewis Hamilton nu a efectuat niciun tur cronometrat.
Joi, 13 Martie 2014 | Formula 1

Regula 107% va fi ignorată în calificările din Australia

Piloţii care nu vor respecta regula 107% în calificările din Australia vor primi acordul de a lua startul în cursă, însă limita de 100 de kilograme de carburant în cursă va fi respectată.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Audi, Toyota, Red Bull, Porsche, Williams
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru