Avancronica

Joi, 03 Aprilie 2014 | WRC

Avancronica Raliului Portugaliei - momentul adevărului

Raliul Portugaliei este considerat primul eveniment al sezonului de WRC care evidenţiază adevărata valoare a piloţilor. România va fi reprezentată la categoria WRC Junior de Simone Tempestini, care va concura cu un Citroen DS3 R3.
Joi, 03 Aprilie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Bahrainului - război în nocturna din deşert

Modul în care Lewis Hamilton şi Nico Rosberg se vor confrunta pentru a obţine victoria pentru Mercedes şi capacitatea celor de la Red Bull Racing de a se infiltra în lupta pentru primele poziţii vor ţine capul de afiş al Marelui Premiu al Bahrainului, care se va desfăşura în premieră în nocturnă.
Joi, 15 Noiembrie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Statele Unite: Incursiune în necunoscut

Formula 1 revine în Statele Unite după o absenţă de cinci ani în mijlocul unei lupte pasionante pentru titlul mondial între Sebastian Vettel şi Fernando Alonso.
Joi, 01 Noiembrie 2012 | F1 TOP

Avancronica F1 Abu Dhabi: Cavalerii nopţii luptă pentru titlu

Sebastian Vettel şi Fernando Alonso luptă pentru a câştiga cursa care se va încheia în nocturnă la Abu Dhabi pentru a se apropia şi mai mult de titlul mondial.
Joi, 18 Octombrie 2012 | WRC

Avancronica Raliului Italiei - Lupta pentru salvarea onoarei

Mikko Hirvonen speră să obţină prima victorie din 2012, iar Jari Matti Latvala, Petter Solberg şi Mads Ostberg luptă pentru locul trei într-un Raliu al Italiei care nu mai are nicio miză pentru Sebastien Loeb.
Joi, 11 Octombrie 2012 | Formula 1

Avancronică F1 Coreea de Sud: Îl va detrona Vettel pe Alonso?

Sebastian Vettel are ocazia de a deveni liderul clasamentului general dacă va câştiga cu cinci puncte mai mult decât Fernando Alonso în cursa din Coreea de Sud.
Joi, 04 Octombrie 2012 | WRC

Avancronica Raliului Franţei: A noua încoronare a regelui Loeb

Sebastien Loeb poate câştiga în faţa propriilor suporteri al nouălea titlu în Campionatul Mondial de Raliuri, la numai câteva zile după ce şi-a anunţat retragerea parţială din competiţie.
Joi, 04 Octombrie 2012 | Formula 1

Avancronica F1 Japonia: Alonso vs. restul lumii

Fernando Alonso speră să-şi conserve poziţia de lider la Suzuka, însă McLaren, Red Bull şi, mai ales, Lotus speră să răstoarne calculele în privinţa luptei pentru titlul mondial.
Joi, 06 Septembrie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Italia - Ultimul spectacol european al Formulei 1

Templul vitezei de la Monza găzduieşte în acest weekend ultima cursă europeană a sezonului, în care Fernando Alonso va trebui să frâneze progresele rivalilor pentru a-şi consolida poziţia de lider chiar în cursa de casă a Scuderiei Ferrari.
Joi, 23 August 2012 | WRC

Avancronica Raliului Germaniei: Cine se ridică împotriva lui Loeb, regele asfaltului?

Sebastien Loeb este principalul favorit la victorie în Raliul Germaniei, prima etapă de WRC a sezonului care se desfăşoară integral pe asfalt şi locul unde francezul a obţinut opt victorii.
Miercuri, 01 August 2012 | WRC

Avancronica Raliului Finlandei - Cel mai dificil raliu din lume îşi aşteaptă câştigătorul

Raliul Finlandei este cea mai aşteptată etapă din sezonul 2012 al Campionatului Mondial de Raliuri, în care Sebastien Loeb speră să reediteze succesul de anul trecut şi să învingă piloţii nordici.
Joi, 26 Iulie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Ungaria - Va continua Alonso marşul triumfal spre titlu?

Fernando Alonso ar putea obţine la Hungaroring a 31-a victorie din carieră în ziua în care va împlini 31 de ani, însă rivalii de la Red Bull şi McLaren sunt pregătiţi să-l impidice pe pilotul Scuderiei să-şi majoreze avansul din clasamentul general.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Iulie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Germania: Va obţine Vettel prima victorie la Hockenheim?

Sebastian Vettel speră să obţină prima victorie în faţa propriilor suporteri, însă Ferrari este pregătită să ofere o replică pe măsură, în timp ce McLaren speră să treacă peste perioada mai puţin fastă.
Joi, 05 Iulie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Silverstone - Cine se pune cu Red Bull?

McLaren promite să dea o replică pe măsură celor de la Red Bull în cursa de la Silverstone, însă Ferrari, Mercedes şi Lotus stau şi ele la pândă pentru a-şi adjudeca victoria.
Joi, 21 Iunie 2012 | Formula 1

Avancronică F1 Valencia - Schumacher sau Raikkonen?

Într-un sezon imprevizibil cu şapte câştigători în şapte curse, fanii aşteaptă o victorie supriză din partea lui Michael Schumacher sau Kimi Raikkonen în Marele Premiu al Europei.
Miercuri, 23 Mai 2012 | F1 TOP

Avancronica F1 Monaco - În căutarea celui de-al şaselea învingător în şase curse

Marele Premiu al statului Monaco are potenţialul de a oferi Formulei 1 al şaselea câştigător în şase curse, ceea ce ar reprezenta o premieră în istoria competiţiei.
Joi, 10 Mai 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Spania - Start în sezonul european

Prima cursă europeană a sezonului 2012 reprezintă o incursiune în necunoscut după ce patru piloţi de la patru echipe au câştigat primele patru etape.
Joi, 19 Aprilie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Bahrain - Luptă strânsă pentru victorie în mijlocul protestelor

Formula 1 revine în Bahrain după doi ani într-un mediu plin de ostilitate anti-guvernamentală în care McLaren şi Mercedes s-au desprins ca principale favorite la victorie.
Joi, 12 Aprilie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 China - Red Bull şi Mercedes lansează atacul la supremaţia McLaren

Red Bull şi Mercedes au ocazia să profite de penalizarea lui Lewis Hamilton pe grilă pentru a încurca planurile celor de la McLaren de a câştiga în China, care vor miza însă pe Jenson Button.
Joi, 22 Martie 2012 | F1 TOP

Avancronică F1 Malaysia - Luptă furtunoasă pentru victorie

McLaren este favorită în Malaysia, însă este ameninţată de Red Bull şi Mercedes şi va trebui să înfrunte şi furtunile prognozate în weekend pentru a-şi adjudeca victoria.

Tag-uri similare

Bahrain, avancronica, preview, feature, Raliul Mexicului, Raliul Iordaniei
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru