BMW-Sauber

Marti, 27 Octombrie 2009 | Formula 1

Glock negociaza cu trei echipe pentru 2010

Managerul lui Timo Glock a dezvaluit ca pilotul german se afla in negocieri cu trei echipe pentru sezonul urmator, posibilele variante fiind Renault, Sauber sau chiar noua echipa Manor.
Luni, 26 Octombrie 2009 | F1 Short

Sauber, dezamagit ca este la mana noilor echipe

Peter Sauber este dezamagit ca viitorul echipei din Hinwil in Formula 1 depinde de noile echipe acceptate pe grila de start.
Vineri, 23 Octombrie 2009 | Formula 1

BMW-Sauber se pregateste pentru ultima cursa in Formula 1

Mario Theissen face o scurta radiografie a istoriei echipei BMW-Sauber in Formula 1, in contextul in care Marele Premiu din Abu Dhabi este ultima cursa in F1 pentru constructorul BMW.
Miercuri, 21 Octombrie 2009 | F1 Short

Williams: "Jumatate de grila, impotriva echipei cu numarul 14"

Williams a reiterat faptul ca nu este singura care se ocupe unei grile de start cu 14 echipe, sustinand ca cel putin 6 team-uri aproba decizia britanicilor.
Marti, 20 Octombrie 2009 | Formula 1

Williams: "Mai multe echipe se opun unei grile cu 28 de masini"

Williams a dezvaluit ca cel putin inca o echipa este impotriva unei grile de start cu 14 echipe in Formula 1 in sezonul urmator.
Luni, 19 Octombrie 2009 | F1 Short

Kubica, multumit de podiumul realizat in Brazilia

Robert Kubica este multumit de podiumul obtinut la Interlagos, in timp ce Nick Heidfeld regreta ca a fost fortat sa abandoneze.
Duminica, 18 Octombrie 2009 | F1 Short

Kubica, precaut inaintea cursei de duminica

Robert Kubica este precaut inaintea cursei de la Interlagos intrucat a optat pentru setari de uscat, in timp ce Nick Heidfeld sustine ca nu a putut pilota corespunzator in Q1 din cauza ploii.
Sambata, 17 Octombrie 2009 | F1 Short

Programul BMW-Sauber, bulversat de vreme

Robert Kubica si Nick Heidfeld au admis ca programul obisnuit din antrenamente a fost bulversat de reprezile de ploaie, insa sunt relativ multumiti de performanta monopostului BMW-Sauber.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Formula 1

BMW-Sauber nu renunta la planurile pentru 2010

BMW-Sauber continua sa forteze patrunderea pe grila de start a sezonului 2010, echipa sperand ca Williams va accepta in cele din urma prezenta a 14 echipe in Formula 1.
Joi, 15 Octombrie 2009 | F1 Short

Klien negociaza cu trei echipe pentru 2010

Christian Klien a dezvaluit ca negociaza cu trei echipe un contract de pilot titular pentru 2010, una dintre optiunile sale fiind BMW-Sauber.
Marti, 13 Octombrie 2009 | F1 Short

Heidfeld, dezamagit de imaginea pe care o are in F1

Nick Heidfeld si-a manifestat frustrarea fata de faptul ca are o imagine negativa in Formula 1, desi considera ca in prezent este mai bun decat coechipierul sau Robert Kubica.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber astepta cu incredere cursa de la Interlagos

Robert Kubica, Nick Heidfeld si Mario Theissen sunt entuziasmati sa concureze in Brazilia, chiar daca sensul anti-orar al circuitului va provoca un stres suplimentar pentru piloti.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 08 Octombrie 2009 | F1 Short

Domenicali: "Situatia celor de la BMW-Sauber este incerta"

Stefano Domenicali a admis ca prezentei echipei cu sediul la Hinwill pe grila de start a sezonului 2010 depinde exclusiv de renuntarea la participare a uneia dintre cele patru noi echipe.
Miercuri, 07 Octombrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber ii multumeste lui Kubica

Mario Theissen i-a multumit lui Robert Kubica pentru performantele inregistrate la BMW-Sauber, iar polonezul crede ca si-a demonstrat abilitatile pe parcursul ultimilor trei ani.
Luni, 05 Octombrie 2009 | Formula 1

FOTA nu se implica in acceptarea celei de-a 14-a echipe

FOTA a decis sa nu se implice in acceptarea unei a 14-a echipe pe grila de start a sezonului 2010, decizia urmand sa fie luata individual de fiecare echipa.
Luni, 05 Octombrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, dezamagiti ca nu au terminat pe 4

Nick Heidfeld este dezamagit ca nu a reusit sa termine pe locul 4, insa este felicitat de Mario Theissen pentru modul in care a pilotat. Amandoi admit insa ca germanul a pierdut o pozitie din cauza unei probleme la ultimul pitstop.
Sambata, 03 Octombrie 2009 | Formula 1

McLaren ar putea cumpara motoarele BMW

Presa germana sustine ca McLaren intentioneaza sa cumpere divizia de motoare de F1 a constructorului BMW pentru a se desparti de Mercedes, insa echipa a negat speculatiile.
Sambata, 03 Octombrie 2009 | F1 Short

Heidfeld, multumit de locul 6 pe grila de start

Nick Heidfeld este multumit de locul 6 obtinut pe grila de start la Suzuka, in timp ce Robert Kubica spune ca nu a putut face niciun tur rapid de pista din cauza accidentelor.
Vineri, 02 Octombrie 2009 | F1 Short

BMW-Sauber, dezamagiti de vremea urata din Japonia

Robert Kubica si Nick Heidfeld regreta ca vremea i-a impiedicat sa se pregateasca corespunzator pentru calificarile din cadrul Marelui Premiu al Japoniei.
Joi, 01 Octombrie 2009 | F1 Short

Willis s-ar putea implica la echipa din Hinwill

Geoff Willis ar putea reveni in Formula 1 intr-o functie de conducere la BMW-Sauber incepand din sezonul viitor, insa Mario Theissen a refuzat sa comenteze speculatiile.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Porsche, Williams, regulament
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru