BMW Seria 2

Luni, 04 Octombrie 2021 | Modele noi

Prima imagine neoficială cu monovolumul BMW Seria 2 Active Tourer

În toamna acestui an, după șapte ani de activitate, BMW Seria 2 Active Tourer va părăsi scena. Un înlocuitor este deja la orizont, trădat de o primă imagine neoficială publicată pe internet.
Luni, 28 Iunie 2021 | Modele noi

Noua generație BMW Seria 2 debutează în 8 iulie, cu ocazia Festivalului Vitezei de la Goodwood

Constructorul german de automobile a confirmat că noua generație Seria 2 va fi prezentată oficial în 8 iulie, în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul BMW Seria 2 Coupe, surprins în timpul testelor: modelul va fi disponibil și în variantă cu roți motrice spate

Prototipul viitorului Seria 2 Coupe a fost spionat în timpul testelor de la Nurburgring. Modelul ar urma să fie prezentat în 2021 și, spre deosebire de actualul Seria 2 Gran Coupe, va fi disponibil în versiuni cu roți motrice spate.
Marti, 07 Iulie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale despre viitoarea generație BMW Seria 2 Coupe: modelul va fi prezentat în 2021 și va fi disponibil în configurație cu roți motrice spate

BMW a demarat dezvoltarea unei noi generații Seria 2 Coupe. Conform unor surse apropiate companiei, modelul va fi disponibil în versiuni cu roți motrice spate și va avea și variantă de performanță M2 Coupe.
Marti, 03 Decembrie 2019 | Modele noi

Detalii despre viitorul BMW Seria 2 Active Tourer: monovolumul german va prelua elemente de design de pe actualul Seria 1

BMW dezvoltă o generație nouă pentru Seria 2 Active Tourer. Monovolumul producătorului bavarez va avea la bază platforma actualului Seria 1 și promite mai mult spațiu pentru toți pasagerii. Debutul este programat pentru finalul anului viitor.
Duminica, 10 Noiembrie 2019 | Industrie

BMW Seria 2 Gran Coupe a intrat pe linia de asamblare: noul model de clasă compactă este produs la fabrica din Leipzig

BMW a anunțat că noul Seria 2 Gran Coupe a intrat pe linia de asamblare a fabricii din Leipzig. Debutul comercial este programat pentru primăvara anului viitor.
Miercuri, 16 Octombrie 2019 | Modele noi

BMW a prezentat Seria 2 Gran Coupe: rivalul lui Mercedes-Benz CLA propune tehnologii moderne de interior și versiune de top cu 306 CP

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Seria 2 Gran Coupe. Modelul are la bază platforma cu roți motrice față, propune spațiu generos la interior, tehnologii moderne și o versiune de top cu 306 cai putere și tracțiune integrală.
Marti, 15 Octombrie 2019 | Modele noi

Teasere cu viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe: platformă împrumutată de la noul Seria 1 și versiune de top cu 306 CP

BMW a publicat o serie de imagini teaser cu viitorul Seria 2 Gran Coupe. Modelul va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, iar versiunea de top M235i xDrive va oferi 306 CP.
Joi, 19 Septembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație BMW Seria 2 Active Tourer: design preluat de la noul Seria 1 și fără versiune Gran Tourer cu 7 locuri

Monovolumul BMW Seria 2 Active Tourer va primi o generație nouă. Modelul va avea la bază platforma UKL cu roți motrice față disponibilă în prezent pe Seria 1. Conform surselor, nemții vor elimina varianta cu șapte locuri Seria 2 Gran Tourer.
Vineri, 19 Iulie 2019 | Modele noi

BMW a publicat o nouă imagine cu viitorul Seria 2 Gran Coupe: rivalul lui Mercedes-Benz CLA debutează în cursul acestui an

Viitorul Seria 2 Gran Coupe va fi prezentat în luna noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Până atunci, nemții ne oferă o imagine din timpul testelor cu viitorul model.
Marti, 19 Februarie 2019 | Modele noi

Informații despre viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe: noul model va fi prezentat în cursul acestui an

BMW pregătește lansarea lui Seria 2 Gran Coupe. Viitorul model dezvoltat de nemți va avea la bază arhitectura UKL a grupului german și va fi prezentat oficial în cursul anului curent. Debutul comercial este programat pentru 2020.
Joi, 06 Septembrie 2018 | Reportaj

6 ore de fotografie auto: cu Mini și BMW în fața cursanților Festivalului Internațional de Arte Vizuale

Pasionații de fotografie și-au dat întâlnire în cadrul Festivalului Internațional de Arte Vizuale VSLO 2018. În cadrul evenimentului, un grup format din 8 cursanți a avut ocazia să învețe și să experimenteze fotojurnalismul auto.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 20 Noiembrie 2017 | General

BMW X2 ar putea primi un nou motor: unitate de propulsie cu 4 cilindri și 300 de cai putere

BMW X2 va primi în următorii ani un motor nou cu 4 cilindri capabil să genereze aproximativ 300 de cai putere, potrivit unor informații neoficiale. Unitatea de propulsie va fi disponibilă ulterior și pe BMW X1, Seria 1 și Seria 2 Gran Coupe.
Vineri, 19 Mai 2017 | Modele noi

BMW M240i: acum și în varianta M Performance Edition

BMW M240i poate fi comandat și cu bunătățile oferite de BMW M Performance. Pentru cei care cred că pot da greș, nemții au lansat versiunea M Performance Edition.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Economic

BMW le dă peste nas cârcotașilor: monovolumul Seria 2 se vinde ca pâinea caldă

BMW Seria 2 Active Tourer ne demonstrează că nu trebuie să ai propulsie spate și să fii sportiv ca să fii îndrăgit de clienți. Modelul german este al treilea cel mai vândut monovolum în Europa, anul acesta.
Joi, 11 August 2016 | Modele noi

Viitorul BMW Seria 2 Gran Coupe ar putea avea tracţiune faţă şi se va lupta cu Mercedes-Benz CLA şi Audi A3

BMW Seria 2 Gran Coupe, model cu 4 uşi pregătit de constructorul bavarez, ar putea avea tracţiune faţă şi urmează să-i aibă drept rivali pe Mercedes-Benz CLA şi Audi A3.
Luni, 23 Mai 2016 | Concepte

Arc peste timp în gama BMW: 2002 Hommage Concept leagă actualul M2 de vechiul 2002 Turbo

BMW a făcut în acest weekend un arc peste timp, oferindu-ne o primă privire asupra un show car care face legătura între legendarul 2002 Turbo și actualul BMW M2.
Joi, 19 Noiembrie 2015 | Intern

Cât costă BMW Seria 2 ActiveTourer Plug-in Hybrid în România: 38.000 de euro, mai puţin decât versiunea pe benzină de aceeaşi putere

BMW Seria 2 ActiveTourer Plug-in Hybrid este disponibil în România pentru aproape 38.000 de euro şi costă cu 1.500 de euro mai puţin decât versiunea pe benzină cu o putere similară.
Duminica, 26 Aprilie 2015 | General

BMW Seria 2 va primi un nou motor diesel începând cu luna iulie

BMW se pregătește pentru un mic upgrade tehnic al modelului Seria 2, iar din luna iulie va propune un nou motor diesel pentru versiunea 225d.
Joi, 15 Ianuarie 2015 | Modele noi

Lista noilor motoare și versiuni pe care BMW le va introduce în 2015 pe modelele sale

BMW a anunțat că primăvara lui 2015 va aduce o serie de modificări importante în gama sa actuală de modele. Este vorba despre motoare și versiuni entry-level noi.

Tag-uri similare

BMW, Seria 3, BMW Seria 2, Seria 2, Magacity
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru