BMW X1

Miercuri, 03 Iunie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

BMW X1 ajunge la a doua generaţie: mai mare, mai încăpător şi cu tracţiune faţă şi integrală

BMW a publicat astăzi primele imagini şi informaţii oficiale ale noului X1, ajuns la a doua generaţie. Modelul îşi schimbă platforma, dimensiunile şi primeşte motorizări şi design reîmprospătate.
Vineri, 10 Aprilie 2015 | Industrie

Director BMW: "Menținerea plăcerii de a conduce un BMW e vitală. Mașinile noastre sunt conduse de clienți, nu de cei care fac regulile de emisii"

Directorul de Cercetare și Dezvoltare al celor de la BMW atinge într-un interviu acordat Automotive News o mulțime de subiecte interesante despre viitorul mărcilor BMW și Mini. De la viitorul X1 la Seria 1 și la (im)posibilitatea producerii unui Seria 7 electric.
Vineri, 27 Februarie 2015 | Intern

BMW xDrive Offroad Experience: o demonstrație de forță în off-road în 10 orașe din țară

BMW a demarat campania xDrive Offroad Experience 2015, programată să aibă loc în zece orașe din țară. Germanii vor demonstra capacitățile sistemului xDrive în condiții dificile de off-road.
Marti, 02 Septembrie 2014 | Modele noi

BMW se lasă inspirat de succesul Mercedes: va lansa şapte modele cu tracţiune faţă în următorii ani

BMW plănuieşte o puternică ofensivă de modele cu tracţiune faţă. Pe listă sunt viitoarele generaţii BMW X1 şi Seria 1, dar şi noutăţi ca roadsterul de mici dimensiuni BMW Z2.
Joi, 31 Iulie 2014 | Modele noi

BMW pregăteşte o avalanşă de SUV-uri: opt modele, de la X1 la X8

BMW se pregăteşte să ia cu asalt piaţa mondială a SUV-urilor. Constructorul german va lansa o puternică ofensivă 4x4, alcătuită din opt modele. Gama bavarezilor va include modele de la X1 la X8.
Joi, 20 Martie 2014 | Autoipoteze

BMW X2, un frate mai mic pentru X6 şi X4, este aşteptat în 2017

BMW intenţionează să îşi extindă gama de SUV-uri coupe cu un model mai mic decât noul X4. Acesta ar urma să se numească X2 şi să fie dezvoltat pe noua platformă cu tracţiune faţă.
Vineri, 13 Decembrie 2013 | Modele noi

BMW X1 primeşte o actualizare pentru anul 2014

BMW a anunţat că va aplica o actualizare în gama X1 începând cu primăvara anului 2014. Aceasta implică materiale, culori şi dotări noi pentru gama X1 facelift.
Luni, 20 Mai 2013 | Siguranta

SUA: un nou tip de test de siguranţă le creează probleme SUV-urilor populare europene

Testul de siguranţă Frontal Small Overlap, care simulează un impact cu un copac, lasă repetente nume mari din lista de SUV-uri compacte europene. X1, CR-V, CX-5, Tiguan, Sportage şi ix35 s-au prezentat slab, în timp ce Subaru Forester şi Mitsubishi ASX au trecut testul.
Joi, 14 Martie 2013 | Industrie

BMW ar putea lansa o nouă marcă pentru piaţa din China

BMW şi Brilliance se pregătesc pentru lansarea unei noi mărci pentru piaţa din China. Noua marcă ar putea folosi numele Zhi Nuo, iar primul model va fi bazat pe BMW X1.
Luni, 17 Decembrie 2012 | Feature

TOP 10: Cele mai economice SUV-uri vândute în România

Un SUV este bun la casa omului. Mai ales atunci când vine iarna sau creşte familia. Dar, ca să nu dăm o gaură prea mare în bugetul familiei, am vrut să vedem care sunt cele mai economice SUV-uri de pe piaţă.
Joi, 03 Mai 2012 | Modele noi

BMW X1 facelift, primele imagini şi informaţii oficiale

BMW X1 a primit un facelift pentru a-şi îmbunătăţi poziţia pe piaţă. SUV-ul compact din Munchen este disponibil alături de motorizări noi, o transmisie automată cu opt trepte şi liniile de design xLine şi Sport Line, care oferă posibilităţi suplimentare de personalizare.
Marti, 03 Aprilie 2012 | Modele noi

BMW X1 facelift - primele imagini apar înainte de lansarea la New York

BMW a anunţat că va aduce la salonul de la New York faceliftul lui X1 şi se ţine de promisiune. Crossover-ul şi-a făcut însă apariţia prematur, cu două zile înainte de lansarea oficială.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 26 Martie 2012 | Modele noi

BMW X1 facelift şi M6 Cabrio vor debuta la Salonul de la New York

BMW va expune în cadrul Salonului de la New York un facelift pregătit pentru actuala generaţie X1. Alături de acesta va debuta şi M6 Cabrio.
Marti, 24 Ianuarie 2012 | Intern

România: BMW a cucerit piaţa premium în 2011

BMW este, pentru al doilea an consecutiv, liderul pieţei premium din România. Modelele X5, X1 şi X6 au cântărit mult în obţinerea acestei victorii.
Marti, 22 Noiembrie 2011 | Modele noi

BMW a confirmat X4 şi X2

Gama de crossovere a celor de la BMW va fi mărită cu două modele noi X4 şi X2. BMW X4 va deveni o versiune SAC a lui X3, în timp ce X2 va deveni un SAC bazat pe X1.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Economic

BMW rămâne lider în segmentul premium după 9 luni

BMW îşi păstrează poziţia de lider în segmentul premium şi la finalul lunii septembrie. După 9 luni grele, în care Mercedes şi Audi au bifat de asemenea creşteri, BMW a vândut 1.23 milioane de maşini.
Joi, 04 August 2011 | Economic

BMW se laudă cu cea mai bună jumătate de an din istorie

În primele şase luni ale lui 2011 BMW a vândut mult şi a reuşit să obţină un profit cu 66% mai mare. Toţi cei trei constructori ai grupului au bifat creşteri serioase.
Sambata, 09 Iulie 2011 | Modele noi

Lexus ar putea introduce un concurent pentru Audi Q3 şi BMW X1

Lexus ar putea introduce pe piaţă un concurent pentru Audi Q3 şi BMW X1. Noul SUV de dimensiuni compacte al japonezilor va purta denumirea de CX şi va avea, bineînteles, şi o serie de versiuni hibride.
Marti, 05 Iulie 2011 | Autoipoteze

Lexus pregăteşte CX300h, rival hibrid pentru BMW X1 şi Audi Q3

Lexus plănuieşte să ofere publicului un crossover compact, botezat CX300h. Acesta va fi orientat împotriva unor modele ca Audi Q3 şi BMW X1.
Miercuri, 29 Iunie 2011 | Modele noi

BMW X1 primeşte un nou "benzinar" turbo de 184 cai putere

BMW a anunţat că va introduce pe X1 actualul motor 2.0 Twin Power Turbo şi în versiunea mai cuminte, de 184 cai putere. Acesta va fi găsit pe versiunile sDrive20i şi xDrive20i.

Tag-uri similare

BMW, productie, China, tuning, vehicule electrice, siguranta, BMW Seria 5, vanzari BMW, BMW Seria 1, Seria 5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru