BMW X1 facelift şi M6 Cabrio vor debuta la Salonul de la New York

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 26.03.2012
BMW va expune în cadrul Salonului de la New York un facelift pregătit pentru actuala generaţie X1. Alături de acesta va debuta şi M6 Cabrio.

BMW nu a epuizat lista premierelor la Geneva. Constructorul german a păstrat ceva şi pentru publicul de peste Ocean, noi modele urmând să debuteze în premieră la Salonul de la New York. BMW plănuieşte să prezinte aici şi publicului american noul M6 Cabrio, varianta cu acoperiş rabatabil a coupe-ului de performanţă.

Sub capotă se va afla acelaşi propulsor V8 de 4.4 litri bi-turbo, capabil să ofere o putere maximă de 560 de cai, gestionată cu ajutorul unei transmisii M-DCT. Resursele îi vor permite decapotabilei să accelereze de la 0 la 100 de km/h în aproape 4.3 secunde.

Alături de M6 Cabrio îşi va face apariţia, de această dată în premieră mondială, şi faceliftul lui X1, o surpriză pe care nemţii o păzesc bine. Crossover-ul bavarez va fi supus unei operaţii estetice, care presupune restilizarea părţii frontale şi implicit a blocurilor optice, gata să adopte noua tipologie cu lumini LED a brandului.

Odată cu faceliftul, BMW va extinde şi versiunile de putere ale motorului 2.0 TwinPower Turbo, disponibil acum pe xDrive28i cu 245 de cai putere.

După ce îşi va face apariţia la New York, X1 facelift va ajunge şi în Europa, vânzările urmând să debuteze spre sfârşitul verii.

via l autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru