Clasa C

Luni, 23 Mai 2022 | Industrie

Echivalentul electric al lui Mercedes-Benz Clasa C ar putea fi lansat în 2024

Potrivit celor mai recente informații, constructorul german de automobile va lansa un echivalent cu zero emisii pentru Clasa C. Acesta ar putea debuta în 2024 ca un rival pentru Tesla Model 3, BMW i4 și Polestar 2.
Marti, 26 Aprilie 2022 | Modele noi

Mercedes-AMG anunță o nouă versiune de performanță pentru Clasa C

Divizia de performanță Mercedes-AMG a publicat un teaser video cu ceea ce pare a fi o nouă versiune pentru Clasa C. Potrivit zvonurilor, ar putea fi vorba despre înlocuitorul actualului C 43.
Miercuri, 27 Octombrie 2021 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz Clasa C primește versiune plug-in hybrid cu 100 km autonomie electrică

Noua generație Mercedes-Benz Clasa C poate fi comandată acum și în versiune plug-in hybrid. Denumită comercial C300 e, aceasta dispune de 313 cai putere și poate parcurge până la 100 de kilometri în modul 100% electric.
Joi, 19 August 2021 | Modele noi

Mercedes prezintă Clasa C All-Terrain: gardă la sol mai mare și tracțiune integrală în standard

Mercedes-Benz a dezvăluit noul Clasa C All-Terrain, o versiune derivată din actualul break de clasă medie. Modelul dispune de o gardă la sol mai mare cu 40 de milimetri și tracțiune integrală în echiparea standard.
Miercuri, 17 Martie 2021 | Industrie

Mercedes a început producția noului Clasa C la uzina din Bremen

Mercedes-Benz a anunțat startul producției pentru noua generație Clasa C în cadrul uzinei din Bremen. Ulterior, modelul va fi asamblat și în China și Africa de Sud.
Marti, 23 Februarie 2021 | Modele noi

Acesta este noul Mercedes-Benz Clasa C: design apropiat de Clasa S și motorizări electrificate

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații cu privire la noua generație Clasa C. Pentru a respecta noile standarde de emisii, gama de motorizări este electrificată și compusă numai din unități cu patru cilindri.
Luni, 30 Martie 2020 | Modele noi

Video. Viitorul Mercedes-Benz Clasa C, spionat în timpul testelor de iarnă: modelul ar putea fi lansat în octombrie

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa C a fost surprinsă în timpul testelor de iarnă desfășurate în zona de nord a Europei. Conform unui raport apărut în 2019, modelul de clasă medie ar urma să fie prezentat în luna octombrie.
Joi, 12 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Mercedes-AMG C53: modelul german va miza pe noul propulsor de 2.0 litri introdus de nemți pe AMG A45

Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa C va fi disponibilă și în versiune AMG C53. Conform surselor, modelul va fi echipat cu același motor de 2.0 litri cu patru cilindri disponibil în prezent pe Mercedes-AMG A45.
Luni, 10 Februarie 2020 | Modele noi

Video. Viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa C, surprinsă la Nurburgring: modelul de clasă medie ar putea debuta în cadrul Salonului Auto de la Paris

Mercedes-Benz pregătește lansarea noii generații Clasa C. Modelul de segment mediu a fost surprins în timpul unor teste desfășurate pe circuitul de la Nurburgring. Conform surselor, prezentarea noii generații Clasa C ar urma să aibă loc în luna octombrie.
Luni, 03 Februarie 2020 | Industrie

Mercedes pregătește peste 30 de lansări până în 2022: modele electrice, generații noi pentru Clasele C și S, dar și hibrizi AMG

Mercedes pregătește peste 30 de lansări (modele noi și update-uri pentru modelele actuale) până în 2022, potrivit informațiilor apărute în presa britanică. Pe listă se află 5 modele electrice, generații noi pentru Clasele C și S, hibrizi AMG, dar și o versiune de producție pentru hypercarul Project One.
Sambata, 10 August 2019 | Industrie

Presa germană: Daimler riscă o amendă de un miliard de euro pentru trucarea emisiilor diesel

Daimler ar putea primi o amendă de un miliard de euro pentru trucarea emisiilor diesel, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Autoritățile ar fi descoperit dispozitive ilegale pe un număr de 280.000 de vehicule Clasa C și Clasa E.
Joi, 14 Martie 2019 | Modele noi

Viitorul Mercedes-Benz Clasa C, spionat în timpul testelor: modelul de segment mediu va fi prezentat în 2020

Mercedes-Benz Clasa C, modelul care an de an reușește performanțe excelente în materie de vânzări, va primi o generație nouă în 2020. Conform primelor informații, nemții pregătesc mici modificări estetice și un interior mult mai modern.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Reportaj

O nouă șansă pentru tehnologia diesel? Prim contact cu hibrizii plug-in diesel-electric care își fac loc în gama Mercedes-Benz Clasa C și Clasa E

O scurtă călătorie până la Stuttgart ne-a făcut cunoștință cu cele mai noi versiuni hibride plug-in de pe Clasa C, Clasa E și Clasa S. Bonus: am testat primul hibrid electric-hidrogen din lume, experimentul GLC F-Cell.
Duminica, 27 Mai 2018 | Industrie

Autoritățile germane suspectează Mercedes de trucarea testelor pentru emisii: 600.000 de unități Clasa C și Clasa G ar putea fi rechemate în service

Autoritatea Federală de Transport din Germania suspectează că Mercedes a utilizat un dispozitiv pentru trucarea emisiilor pe 600.000 de unități Clasa C și Clasa G, care ar putea fi rechemate în service, potrivit unor informații neoficiale.
Sambata, 19 Mai 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație Mercedes-Benz Clasa C: interior modern, tehnologii de ultimă oră și versiune All Terrain

Noua generație Mercedes-Benz Clasa C este așteptată în 2021. Nemții vor pregăti un interior mult îmbunătățit, tehnologii moderne, dar și o versiune All Terrain. Aceasta din urmă ar putea prelua soluțiile pe care azi le întâlnim pe Clasa E All Terrain: gardă la sol mai mare, protecții suplimentare și tracțiune integrală standard.
Joi, 29 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Fără versiune electrică pentru Mercedes-Benz Clasa C: nemții vor lansa un sedan de clasă medie în gama EQ

Oficialii Mercedes-Benz spun că nu vom vedea un Clasa C 100% electric. Nemții vor să lanseze un sedan de clasă medie electric sub brandul EQ. Debutul este programat pentru 2022.
Marti, 13 Martie 2018 | Intern

Mercedes cheamă în service peste 1.700 de mașini în România: posibile defecțiuni electrice care pot declanșa airbagul șoferului

Mercedes a anunțat că mai multe dintre modelele sale din segmentele compact și mediu vor fi chemate în service în România pentru defecțiuni electrice care pot duce la deschiderea airbagului șoferului.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Tehnologia diesel moare, dar nu se predă: Mercedes Clasa C și Clasa E vor fi disponibile în versiuni plug-in hybrid diesel-electric

Mercedes va lansa versiuni plug-in hybrid cu motorul diesel de 2.0 litri pe Clasa C și Clasa E, care vor oferi autonomii electrice de până la 50 de kilometri.
Miercuri, 14 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Găsiți diferențele: actualizare subtilă estetică și tehnologică pentru Mercedes-Benz Clasa C

În locul unui facelift adânc, Mercedes-Benz a ales varianta unui upgrade subtil la nivel estetic și tehnologic pentru mijlocul vieții actualei generații Clasa C.
Miercuri, 03 August 2016 | Modele noi

Constructorii se adaptează: viitoarea generaţie Mercedes Clasa C va fi mai uşoară, va consuma mai puţin şi va emite mai puţine noxe

Mercedes va utiliza mai mult aluminiu la construcţia viitoarei generaţii Mercedes Clasa C, cu scopul de a reduce masa, consumul de carburant şi emisiile de noxe.

Tag-uri similare

Mercedes-Benz, Clasa E, Clasa C, Vito, Viano, BCR Open Romania, parteneriat Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru