Concepte Audi

Marti, 30 Aprilie 2013 | Modele noi

Audi confirmă Q8, un SUV-coupe bazat pe platforma viitorului Q7

Wolfgang Durheimer, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi, a confirmat intenţia de lansare a SUV-ului Q8, viitorul vârf de gamă Q al nemţilor.
Joi, 25 Aprilie 2013 | Concepte

Audi TT ultra quattro concept, surpriza nemţilor pentru Worthersee

Audi a prezentat astăzi conceptul TT ultra quattro, pe care îl va prezenta la evenimentul anual de la Worthersee. Modelul studiază ideea reducerii masei în vederea creşterii performanţelor.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Concepte

Audi Q3 Jinglong Yufeng, studiu de design bazat pe RS Q3 Concept

Audi a realizat un studiu de design bazat pe Q3, cel mai mic SUV din portofoliul său. Acesta este o iterare chinezească a lui RS Q3 Concept, fiind îmbrăcat într-o culoare exclusivă şi fiind echipat cu accesorii speciale.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Concepte

Audi A6 L e-tron Concept a debutat la Beijing

Audi va lansa o versiune cu ampatament mărit a lui A6 pe piaţa din China. Aceasta se numeşte A6 L şi este prefigurată de un concept hibrid, numit A6 L e-tron, dezvelit la Salonul Auto de la Beijing.
Vineri, 06 Ianuarie 2012 | Modele noi

Detalii suplimentare despre viitorul Audi A2

Oficialii Audi au afirmat că noul A2 va avea o caroserie mai ieftină decât cea a lui BMW i3 şi au prezentat informaţii suplimentare despre viitorul lor model.
Miercuri, 02 Noiembrie 2011 | Modele noi

Audi ar putea lansa o ediţie limitată a lui Urban Concept în 2013

Audi va oferi o ediţie limitată a lui Urban Concept în 2013, anunţă italienii de la Autoblog.it. Modelul va fi construit în doar 999 de exemplare.
Miercuri, 14 Septembrie 2011 | FRANKFURT 2011

FRANKFURT 2011 LIVE: Standul Audi, mix de performanţă şi ecologie

Standul Audi de la Frankfurt a avut numeroase premiere, care vizau fie modele de serie cu performanţe deosebite, fie concepte electrice care prefigurează viitorul mărcii din Ingolstadt.
Miercuri, 01 Iunie 2011 | Concepte

Audi A2 Concept vine la Frankfurt

Conceptul care prefigurează viitorul Audi A2 va fi prezentat la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt. Modelul va fi un vehicul electric şi va rivaliza BMW i3.

Tag-uri similare

Audi, Frankfurt, modele noi Audi, Salonul Auto Frankfurt, Salon Auto Frankfurt, Frankfurt 2011, concept Audi, concepte Audi, Audi A2, vehicule electrice Audi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru