Concepte Audi

Marti, 02 Aprilie 2019 | Concepte

Primele schițe cu Audi AI:me: conceptul electric și autonom va fi prezentat în 15 aprilie

Audi a publicat o serie de schițe cu conceptul electric și autonom AI:me, pe care îl va prezenta oficial în 15 aprilie la Salonul Auto de la Shanghai.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Concepte

Audi va dezvălui două concepte electrice în acest an: prezentări programate la Shanghai și Frankfurt

Audi va dezvălui două concepe electrice în acest an, câte unul la Shanghai și Frankfurt, potrivit designerului-șef Marc Lichte. Oficialul susține că unul dintre cele două concepte va indica direcția de design a modelelor Audi de peste 10 ani.
Marti, 31 Iulie 2018 | Concepte

Audi PB 18 e-tron concept: primul teaser cu supercarul electric care se lansează în 23 august

Audi va lansa în 23 august conceptul unui supercar electric care a primit numele PB18 e-tron. Germanii nu au menționat dacă noul concept va avea ulterior o versiune de serie.
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Audi Elaine Concept: un Audi e-tron Sportback cu funcții autonome avansate

Audi Elain este un concept foarte asemănător cu e-tron Sportback, de la care păstrează designul și sistemul de propulsie, principala diferență fiind un nivel avansat de funcții autonome.
Luni, 11 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Audi Aicon Concept: sedan de lux electric și autonom fără volan și pedale

Audi Aicon este un concept sub forma unui sedan electric de segment D care beneficiază de funcții complet autonome, astfel că nu are volan și pedale.
Vineri, 08 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Audi pregătește două concepte electrice autonome: unul de segment D cu autonomie de 800 de kilometri și un SUV coupe de 500 CP

Audi va dezvălui săptămâna viitoare două concepte electrice autonome, printre care unul de segment D cu autonomie de până la 800 de kilometri și un SUV coupe cu 3 motoare electrice de 500 de cai putere.
Marti, 18 Aprilie 2017 | Concepte

Audi e-tron Sportback Concept: un SUV coupe electric de 500 CP cu autonomie de 500 de kilometri, lansat în producție de serie în 2019

Audi e-tron Sportback Concept anticipează lansarea în producție de serie a unui SUV coupe electric de 500 de cai putere cu o autonomie de peste 500 de kilometri.
Miercuri, 12 Aprilie 2017 | Concepte

Audi pregătește un nou concept e-tron: va avea logo-ul iluminat cu LED-uri și blocuri optice alungite (VIDEO)

Audi anunță lansarea unui nou concept e-tron pentru luna aprilie prin intermediul unui teaser video care evidențiază că celebrul logo cu patru cercuri va fi iluminat cu LED-uri.
Vineri, 28 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Audi construiește o clădire cu trei etaje pentru cele 33 de exponate ale standului său de la Salonul Auto de la Frankfurt

Audi a anunțat construcția unei clădiri cu trei etaje special pentru spațiul său expozițional de la Salonul Auto de la Frankfurt. Una dintre încăperi va fi dedicată sistemului quattro și va fi răcită la -21 grade Celsius.
Luni, 08 Iunie 2015 | Concepte

Audi va prezenta în toamnă conceptul unui crossover electric

Audi va prezenta în toamna anului curent un concept care prefigurează viitorul crossover electric al mărcii. Unele voci vehiculează denumirea Q6 pentru viitorul SAV de la Audi.
Joi, 16 Aprilie 2015 | Concepte

Audi Prologue Allroad Concept ilustrează o nouă direcţie de design pentru nemţi

Audi a prezentat la Salonul Auto de la Shanghai un nou concept din seria Prologue. El se numeşte Prologue Allroad concept şi prezintă transformarea vechiului Prologue Avant într-un SUV.
Vineri, 28 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi se pregăteşte să lanseze un crossover compact bazat pe TT

Şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi a confirmat faptul că a treia versiune de caroserie a gamei TT, un crossover, va fi lansată cel mai devreme în 2015.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi vrea să reducă la minimum numărul de butoane fizice din maşinile viitorului

Audi Prologue Concept, modelul care va dicta viitoarea direcţie estetică a mărcii germane, va inspira şi interioarele modelelor pe care le va lansa constructorul în anii următorii, fiind pregătite ecrane tactile în locul butoanelor fizice.
Joi, 20 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi Q8, o variantă mai sportivă a viitorului Q7, confirmat pentru producţie

Dr. Ulrich Hackenberg, şeful departamentului de cercetare şi dezvoltare de la Audi, a confirmat lansarea unui model de producţie numit Q8, care va fi o variantă mai sportivă a viitorului Q7.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Concepte

Audi Prologue Concept prefigurează viitorul Audi A8

Audi a prezentat conceptul Prologue, modelul care va servi drept muză pentru viitoarele maşini de serie ale producătorului german. Trăsătura cea mai importantă este noua grilă frontală trapezoidală.
Marti, 14 Octombrie 2014 | Concepte

Audi prezintă primul teaser al conceptului care îi dictează noua direcţie de design

Audi a publicat o imagine teaser a conceptului pe care îl va prezenta luna viitoare la Salonul Auto de la Los Angeles. Pentru moment, nu ştim numele exponatului, dar acesta va marca începutul unei noi direcţii de design pentru marca germană.
Marti, 09 Septembrie 2014 | Concepte

Audi va prezenta o nouă direcţie de design în noiembrie

Audi va prezenta un concept la Salonul Auto de la Los Angeles care va expune noua direcţie de design a mărcii germane. Potrivit englezilor de la Autocar, conceptul ar putea să dea naştere unui coupe cu patru uşi pe nume A9.
Joi, 15 Mai 2014 | Concepte

Audi A3 clubsport quattro concept: 525 CP pentru berlina compactă

Audi vine la Worthersee cu un concept bazat pe S3 Sedan. Exponatul se numeşte A3 clubsport quattro şi are un motor TFSI de 525 CP.
Marti, 08 Aprilie 2014 | Autoipoteze

Audi Q4 - schiţele care prezintă viitorul SUV al nemţilor

Audi va prezenta la Salonul Auto de la Beijing un concept numit Q4. Acesta prefigurează un SUV care va lupta în segmentul lui BMW X4, spun englezii de la Autocar.

Tag-uri similare

Audi, Frankfurt, modele noi Audi, Salonul Auto Frankfurt, Salon Auto Frankfurt, Frankfurt 2011, concept Audi, concepte Audi, Audi A2, vehicule electrice Audi
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru