Concepte VW

Luni, 20 Aprilie 2015 | Concepte

Volkswagen C Coupe GTE Concept prefigurează fratele mai mare al lui Passat

Volkswagen a prezentat un concept la Salonul Auto de la Shanghai care prefigurează un potenţial frate mai mare al lui Passat. El se numeşte C Coupe GTE Concept şi este o berlină hibridă plug-in cu o caroserie lungă de cinci metri.
Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Volkswagen Sport Coupé Concept GTE: germanii pregătesc un model poziţionat între Passat şi Phaeton

Volkswagen a dat frâu liber imaginației designerilor, iar ce a ieșit se numește Sport Coupe Concept GTE. Prototipul beneficiază de un tren de propulsie hibrid și anticipează un model nou în gama nemţilor.
Joi, 26 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Volkswagen CC - prima imagine teaser a conceptului care prefigurează următoarea generaţie

Volkswagen a publicat primele schiţe ale conceptului CC, programat să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Acesta prefigurează viitoarea generaţie a acestui model.
Miercuri, 28 Mai 2014 | Concepte

Volkswagen GTI Roadster Vision, un model creat special pentru jocul Gran Turismo 6, se prezintă

Volkswagen a prezentat conceptul virtual GTI Roadster Vision, realizat pentru jocul Gran Turismo 6. Nemţii vor aduce o machetă în mărime naturală al modelului în cadrul întrunirii fanilor Volkswagen, derulată la Worthersee.
Vineri, 28 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Volkswagen T-Roc Concept prezintă aspectul viitoarelor SUV-uri ale mărcii

Volkswagen va aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptul T-Roc. Exponatul prefigurează un SUV cu trei uşi, de segment B, care are şi plafon decapotabil.
Joi, 09 Mai 2013 | Concepte

Volkswagen Design Vision GTI Concept - primele imagini ale versiunii de 503 CP a lui Golf

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale ale conceptului Design Vision GTI, o versiune mai agresivă a lui Golf, echipată cu un motor 3.0 V6 twin-turbo, care livrează 503 CP.
Miercuri, 08 Mai 2013 | Concepte

Volkswagen aduce la Worthersee conceptul unui Golf GTI de 503 CP

Nemţii de la Volkswagen au pregătit un exponat special pentru întrunirea de la Worthersee din acest an. Vorbim despre conceptul Design Vision GTI, o versiune extremă a lui Golf GTI, echipată cu un motor V6 twin-turbo, care dezvoltă 503 CP.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Concepte

Volkswagen CrossBlue Coupe Concept, modelul care prefigurează noile SUV-uri ale nemţilor

La câteva ore de la apariţia primelor imagini oficiale ale noului CrossBlue Coupe Concept pe internet, exponatul Volkswagen pentru Salonul de la Shanghai, nemţii au dezvăluit primele informaţii oficiale despre acesta.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru