Craiova

Luni, 07 Decembrie 2020 | Intern

Informații neoficiale: Ford a luat în calcul producția unui model electric la Craiova, dar a ales uzina de la Koln

Ford a decis ca primul model electric dezvoltat pe platforma MEB a Grupului Volkswagen să fie produs din 2023 în Germania, deși inițial a luat în calcul varianta uzinei de la Craiova, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Intern

Ford România va renunța la o parte dintre angajații cu contracte pe perioadă determinată: decizia a fost luată din cauza cererii scăzute pentru mașini

Ford România a anunțat că va renunța la unii dintre angajații cu contracte de muncă pe perioadă determinată, ca urmare a cererii scăzute de mașini de pe piețele din Vestul Europei.
Marti, 28 Aprilie 2020 | Industrie

Vești bune pentru angajații Ford de la Craiova: producția va fi reluată gradual din 4 mai

Ford a anunțat că producția fabricii de la Craiova va fi reluată gradual începând din data de 4 mai. Măsura se aplică tuturor uzinelor din Europa. Ford susține că va lua măsuri suplimentare de protecție a angajaților în contextul pandemiei.
Marti, 21 Aprilie 2020 | Intern

Ford Puma a depășit vânzările lui Ecosport: peste 18.000 de unități în Europa în primele trei luni ale anului, dintre care 80% sunt versiuni hibride

Ford Puma s-a comercializat în peste 18.000 de unități în Europa în primele trei luni ale anului, dintre care 80% sunt versiuni hibride. SUV-ul a depășit astfel vânzările generate de Ecosport, celălalt model produs la uzina de la Craiova.
Marti, 08 Octombrie 2019 | Intern

Ford a început în 8 octombrie producția SUV-ului Puma la uzina de la Craiova: angajații vor lucra în trei schimburi

Ford a anunțat că a început în 8 octombrie producția SUV-ului Puma la uzina de la Craiova, acolo unde a angajat încă 1.700 de persoane care vor lucra în trei schimburi.
Vineri, 29 Martie 2019 | Intern

Ford a produs un milion de motoare 1.0 EcoBoost la uzina din Craiova: performanța a fost atinsă în șapte ani

Ford a atins pragul de un milion de motoare EcoBoost de 1.0 litri produse la uzina din Craiova la șapte ani de la lansarea acestei unități de propulsie.
Joi, 28 Martie 2019 | Modele noi

Ford ar putea prezenta SUV-ul Puma în 2 aprilie: noul model ar urma să fie produs la Craiova alături de Ecosport

Ford ar putea prezenta în 2 aprilie noul SUV Puma care ar urma să fie produs la uzina de la Craiova alături de Ecosport, potrivit unor surse citate de presa internațională.
Joi, 15 Noiembrie 2018 | Intern

Ford are dificultăți să găsească încă 1.700 de muncitori pentru uzina de la Craiova: americanii solicită ajutor de la autoritățile locale

Ford a solicitat sprijin din partea autorităților locale din județul Dolj pentru a găsi încă 1.700 de muncitori pentru uzina de la Craiova, care va produce un nou model începând din 2019.
Sambata, 20 Octombrie 2018 | Intern

Ford a început investițiile pentru al doilea model pe care îl va produce la Craiova: "Avem nevoie de infrastructură"

Ford a început investițiile pentru adaptarea uzinei de la Craiova pentru a produce un al doilea model începând din 2019, însă insistă că are nevoie de modernizarea infrastructurii rutiere.
Joi, 12 Octombrie 2017 | Intern

Un nou start: Fabrica Ford din Craiova a produs astăzi primul exemplar EcoSport european

Fabrica Ford din Craiova a dat astăzi startul producției noului EcoSport, un SUV de clasă B care înlocuiește defunctul B-Max, model scos la vatră de constructorul american din cauza comenzilor în scădere.
Joi, 16 Februarie 2017 | Intern

Fabrica Ford de la Craiova se pregătește pentru Ecosport: uzina primește aproape 200 de roboți pentru adaptarea producției

Ford a început adaptarea uzinei de la Craiova pentru începerea producției lui Ecosport, programată pentru toamna acestui an, iar una dintre măsuri este instalarea a 190 de roboți multifuncționali în secția de Caroserii.
Vineri, 06 Martie 2015 | Intern

Ford Craiova reduce programul de lucru pentru a evita concedierile

Oficialii Ford România au anunţat că au reuşit să evite concedierea a aproximativ 170 de persoane în urma implementării unui program redus de lucru la uzina din Craiova.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 05 Septembrie 2014 | Intern

Noul Ford Mondeo a fost prezentat în avanpremieră în România

Noul Ford Mondeo a fost prezentat în premieră în România cu ocazia Raliului Iaşiului, eveniment susţinut de către Ford România prin dealerul Ati Motors Holding.
Luni, 17 Februarie 2014 | Intern

Presa germană: Ford Fiesta ar putea fi produs şi în România din 2017

Nemţii de la Bild au publicat un zvon care anunţă o viitoare restructurare a fabricii Ford din Koln. Schimbarea va afecta şi fabrica Ford din Craiova, care ar putea să preia o parte din producţia de Fiesta, începând cu anul 2017. Reprezentanţii Ford au confirmat că intenţionează să poarte discuţii cu sindicaliştii din Germania.
Luni, 21 Octombrie 2013 | Feature

Săptămâna 1.0 Ecoboost: test de consum cu cel mai în vogă motor Ford

Automarket a pus la treabă de-a lungul unei săptămâni celebrul motor turbo de un litru produs de Ford în linia modernă Ecoboost. Iar la final am avut parte de o surpriză.
Miercuri, 08 Mai 2013 | Intern

Autostrada Craiova - Piteşti: Astăzi se depun ofertele de construcţie pentru prima autostradă privată din România

Guvernul va primi astăzi propunerile de construcţie în regim de concesiune a segmentului de autostradă care va lega Craiova de Piteşti, informează Incont.ro.
Luni, 22 Aprilie 2013 | Intern

Primarul Craiovei: "Au fost începute procedurile de concesiune ale autostrăzii Craiova-Piteşti"

Olguţa Vasilescu, Primarul Municipiului Craiova, a anunţat astăzi că au fost începute proceduriel de concesiune ale autostrăzii care va lega Craiova de Piteşti. Lucrările ar putea începe în decursul anului viitor.
Marti, 19 Martie 2013 | Intern

CNADNR: Tariful de concesiune va înlocui rovinieta pe anumite sectoare de drum

Reprezentanţii CNADNR ne-au dat detalii exclusive despre viitorul tarif de concesiune, care va fi aplicat doar pe anumite segmente de drum din România.
Marti, 30 Octombrie 2012 | Intern

Ford: "Uzina de la Craiova este cea mai integrată dintre cele pe care le avem în Europa"

Vicepreşedintele Ford Europa a anunţat într-o vizită făcută la uzina de la Craiova că producătorul american va continua investiţiile şi că aceasta a devenit "cea mai integrată uzină Ford din Europa".
Miercuri, 27 Iunie 2012 | Intern

REPORTAJ: Restart în Bănie - Craiova a revenit pe harta producătorilor auto mondiali cu noul Ford B-Max

Am fost la Craiova pentru a vedea cum România reporneşte a doua uzină auto a ţării. Lăsând la o parte show-ul pus în scenă de organizatori, Craiova reintră pe harta marilor producători auto.

Tag-uri similare

Ford, Romania, productie, Salon Auto, Frankfurt, Salonul Auto, fabrica, Craiova, Ecoboost, imprumut
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru