Dacia Duster

Luni, 22 Ianuarie 2018 | Industrie

Dacia Duster, regele SUV-urilor din Polonia în 2017: modelul românesc a depășit Qashqai, Tucson și C-HR pe una dintre cele mai mari piețe din Europa

Dacia Duster a fost cel mai vândut SUV din 2017 în Polonia, una dintre cele mai mari piețe auto din Europa, după cum arată statisticile publicate de autoritățile poloneze.
Duminica, 24 Decembrie 2017 | Industrie

Strategia Dacia: "Nu vom lansa modele de nișă. Vânzările vor crește pentru că oamenii vor mașini mai ieftine"

Dacia anticipează că vânzările sale vor crește natural pe măsură ce oamenii caută mașini mai ieftine și afirmă că nu intenționează să lanseze modele de nișă.
Miercuri, 20 Decembrie 2017 | Economic

Dacia Sandero este pe val în Europa: creștere de 30% la înmatriculări în noiembrie. Duster a crescut cu 7.5%

Peste 15.000 de europeni au înmatriculat Dacia Sandero în luna noiembrie, în creștere cu aproape 30%, în timp ce Dacia Duster a fost ales de aproape 13.000 de cetățeni din UE, în creștere cu 7.5%.
Miercuri, 13 Decembrie 2017 | Siguranta

Noua generație Dacia Duster a obținut 3 stele la testele de siguranță Euro NCAP

Noua generație Dacia Duster a fost evaluată de Euro NCAP în cadrul celei mai recente sesiuni de teste de siguranță, iar modelul produs la Mioveni a obţinut trei stele.
Joi, 23 Noiembrie 2017 | Intern

Prețurile noului Dacia Duster: SUV-ul de la Mioveni poate fi comandat începând cu 12.350 de euro cu TVA

Cu ocazia testului internațional, Dacia a publicat și lista de prețuri pentru noua generație Duster. SUV-ul de la Mioveni poate fi comandat pe piața locală începând cu 12.350 de euro cu TVA.
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | Intern

Producția Dacia a scăzut cu aproape 3% în primele 10 luni ale anului: Duster, singurul model cu mai multe unități

Dacia a produs aproape 260.000 de unități la uzina de la Mioveni în primele 10 luni ale anului, în scădere ușoară față de anul trecut, în contextul în care Duster este singurul model care a înregistrat o creștere a numărului de unități livrate.
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Modele noi

După noul Dacia Duster, facem cunoștință cu noul Renault Duster: modificări estetice, aeratoare noi la interior și motorizări ușor diferite

Noul Duster primește siglă Renault pentru piețele pe care nu există marca Dacia. Odată cu sigla, SUV-ul oferă și câteva modificări estetice exterioare și interioare, dar și un motor pe benzină de 2.0 litri.
Joi, 12 Octombrie 2017 | Economic

Grupul Renault a vândut 10 milioane de mașini accesibile: 47% sunt sub brandul Dacia

Grupul Renault a atins pragul de 10 milioane de mașini accesibile vândute începând din 2004. Dintre acestea, 47% poartă sigla Dacia.
Luni, 09 Octombrie 2017 | Intern

Producția Dacia a scăzut ușor în primele 9 luni ale anului: Duster asigură 62% din producție, Logan își continuă declinul

Uzina Dacia de la Mioveni a produs aproape 232.000 de unități în perioada ianuarie-septembrie 2017, dintre care 143.000 de unități au fost Duster. Dacia Logan s-a produs în numai 25.000 de unități.
Luni, 02 Octombrie 2017 | General

Dacia Duster Sport, ipoteze de design: când designerii își imaginează un ipotetic Duster GT

Designerul maghiar X-Tomi a realizat o randare a unui ipotetic Dacia Duster GT, care beneficiază de bare de protecție sportive, jante de mari dimensiuni și elemente negre de caroserie.
Marti, 26 Septembrie 2017 | Modele noi

VIDEO: Așa arată interiorul noului Duster în versiunea de echipare de bază

Ecran central inlocuit de un modul Radio-CD și climatizare manuală care păstrează cele trei butoane rotative, dar într-o versiune modificată și mai simplă. Acestea sunt caracteristicile principale ale interiorului noului Duster în versiunea sa de echipare de bază.
Vineri, 15 Septembrie 2017 | Modele noi

Despre noul Duster cu Yves Caracatzanis, președintele Dacia: "Poziție de condus mai bună, izolare fonică îmbunătățită. Duster își va bate toți rivalii în off-road"

Noul Duster a evoluat la exterior, a fost revoluționat la interior, iar experiența la volan va fi o surpriză plăcută. Aceasta este opinia directorului general Dacia despre SUV-ul românesc,model lansat în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Noul Dacia Duster, lansat la Frankfurt: design revizuit, interior nou și motorizări cunoscute

Dacia a prezentat noua generație Duster. Modelul a fost expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt și vine cu un design revizuit, cu un interior nou și cu motorizări cunoscute.
Miercuri, 30 August 2017 | FRANKFURT 2017

Strict Secret: noul Dacia Duster s-a dezbrăcat de secrete la Paris în fața Automarket

Automarket a avut ocazia de a admira liniile noii generații Duster și de a discuta cu designerii care s-au ocupat de SUV-ul de la Mioveni în cadrul uni eveniment ultrascret care a avut loc acum două luni la Paris.
Miercuri, 30 August 2017 | FRANKFURT 2017

Noul Dacia Duster este aici. Galerie foto cu a doua generație a SUV-ului românesc

După o așteptare îndelungată, Dacia a publicat primele imagini și informații ale noii generații Duster. Modelul vine cu un design care nu se îndepărtează foarte mult de limbajul estetic al brandului românesc.
Miercuri, 30 August 2017 | FRANKFURT 2017

Laurens van den Acker, Director de Design Renault: "Atunci când vezi noul Duster pe stradă, înțelegi cât de mult s-a schimbat"

Dacia a prezentat astăzi oficial noua generație a SUV-ului Duster, unul dintre cele mai de succes modele ale gamei. Automarket a avut ocazia de a discuta în avanpremieră cu designerul-șef al Grupului Renault despre liniile noului Duster.
Marti, 29 August 2017 | FRANKFURT 2017

Teaser bizar pentru a doua generație Dacia Duster: SUV-ul de la Mioveni debutează în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Dacia a pregătit un teaser video care anunță debutul noii generații Duster. SUV-ul constructorului de la Mioveni va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 09 August 2017 | Modele noi

VIDEO și FOTO: Noul Dacia Duster, surprins în teste de un cititor Automarket

Mai avem o lună de așteptat până la Salonul Auto de la Frankfurt, evenimentul la care dacia va lansa noua generație Duster. Până atunci, vedem mașina camuflată în teste așa cum a fost surprinsă de un cititor Automarket.
Luni, 07 August 2017 | Industrie

Gama completă: după prima generație Logan și Sandero, Renault va produce în Iran și actualul Logan și noul Duster

Renault va deschide o nouă fabrică în Iran unde va produce noua generație Duster, dar și Symbol, numele sub care este comercializată a doua generație Logan în țările din regiune.
Vineri, 21 Iulie 2017 | Modele noi

Noua generație Dacia Duster nu va avea versiune cu 7 locuri: "Nu este în planuri, puteți să uitați de asta"

Dacia a confirmat oficial că noua generație Duster nu va avea versiune cu 7 locuri, întrucât aceasta ar pierde o parte dintre capabilitățile de 4x4.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Nissan, Dacia, VW, Salon Auto, Geneva, Dacia Duster, Salonul Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru