Dacia Duster

Miercuri, 20 Martie | Intern

Dacia deschide comenzile pentru noul Duster în România: start de la 18.800 de euro

Începând de azi, clienții din România pot comanda noua Dacia Duster. SUV-ul este disponibil în 3 niveluri de echipare, iar prețurile încep de la 18.800 de euro cu TVA inclus.
Miercuri, 13 Martie | General

Dacia, brand-ul cu cei mai mulți clienți fideli în Germania

Conform unui nou studiu, Dacia este brand-ul auto cu cei mai mulți clienți fideli pe piața din Germania. Procentul clienților fideli mărcii de la Mioveni din această țară este mai mare cu 20% față de media industriei auto.
Joi, 04 Ianuarie | Intern

Prețuri noua Dacia Duster în România: start de la 18.800 de euro

Constructorul de la Mioveni anunță prețurile noii generații Duster. În România, SUV-ul pornește de la 18.800 de euro, cu TVA inclus.
Miercuri, 29 Noiembrie 2023 | Modele noi

Am văzut pe viu noua Dacia Duster: 5 modificări importante + VIDEO

Automarket a fost invitată în Portugalia, acolo unde am făcut cunoștință cu noua generație Dacia Duster. Am studiat mașina din toate unghiurile, am pipăit toate materialele din habitaclu, iar acum îți aducem un articol complet, cu 5 noutăți introduse de noul Duster. Ca de obicei, ai și un video cuprinzător.
Duminica, 15 Octombrie 2023 | Tuning

Tuning german pentru Dacia Duster: jante de 20 de inch și 4 terminații pentru evacuare

Germanii de la Carpoint, prin sub-brand-ul CP Performance, au modificat o Dacia Duster. SUV-ul de la Mioveni a fost echipat cu jante de 20 de inch, iar la interior regăsim piele de înaltă calitate, cu model diamantat.
Duminica, 13 August 2023 | Economic

Dacia Duster, al treilea cel mai vândut SUV din Europa, în prima jumătate a lui 2023

Potrivit unor noi date furnizate de JATO Dynamics, Dacia Duster a fost al treilea cel mai vândut SUV pe piața europeană după primele 6 luni. Alături de Duster, Ford Puma se bucură și acesta de vânzări bune în segmentul SUV-urilor.
Vineri, 07 Iulie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitoarea generație Dacia Duster

Prototipul viitoarei generații Dacia Duster a fost surprins în teste și vestea bună este că poartă mai puțin camuflaj ca niciodată. Va intra în producție anul viitor, la uzina de la Mioveni.
Sambata, 04 Februarie 2023 | Economic

Peugeot 208 detronează VW Golf în topul celor mai vândute mașini în Europa. Dacia Sandero, pe locul doi

Vânzările de mașini noi înregistrate în 2022 au adus un nou lider în Europa: Peugeot 208. Francezul a detronat Volkswagen Golf după o domnie de 14 ani. Dacia Sandero s-a plasat pe locul doi.
Marti, 10 Mai 2022 | Economic

Ford Puma a depășit Dacia Duster ca vânzări în Europa, în primele luni

Ford Puma, modelul produs la Craiova, a reușit să depășească, în premieră, Dacia Duster la numărul de vânzări în Europa, în acest an. De la începutul anului, Ford Puma s-a vândut în peste 38.000 de unități, iar Dacia Duster s-a vândut în peste 34.000 de exemplare. Cele două mașini se află pe locurile 2 și 3 în segmentul SUV-urilor mici.
Luni, 10 Ianuarie 2022 | Modele noi

Dacia Duster Extreme - o serie limitată, cu prețuri de la 21.900 de euro

Dacia a dezvăluit seria limitată Duster Extreme, disponibilă deja la dealerii săi din toată țara. Este cel mai bine echipat Duster al momentului și vine cu o culoare de caroserie nouă.
Marti, 28 Decembrie 2021 | Industrie

Și în 2021 europenii au preferat SUV-urile: după 11 luni, Peugeot 2008 e cel mai popular model

Segmentul SUV-urilor a rămas cel mai important din Europa, după primele 11 luni ale anului. Peugeot 2008 a fost cel mai comercializat SUV european în această perioadă.
Joi, 26 August 2021 | Intern

Dacia lansează Duster Urban: preț de 13.900 de euro, doar 1.000 de unități și trotinetă electrică cadou

Duster facelift va primi o ediție specială exclusiv pentru piața din România. Disponibil din septembrie, Duster Urban va fi produs în doar 1.000 de exemplare, iar clienții vor primi cadou o trotinetă electrică cu autonomie de 30 de kilometri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 18 August 2021 | Intern

Dacia deschide comenzile pentru Duster facelift: prețuri de la 14.100 de euro

Dacia a anunțat startul comenzilor pentru Duster facelift. Pe piața din România, SUV-ul are un preț de pornire de 14.100 de euro pentru versiunea Essential Tce 90.
Vineri, 18 Iunie 2021 | Modele noi

Prima imagine cu viitoarea Dacia Duster facelift

Într-unul dintre clipurile video de promovare a noii identități vizuale Dacia, apare și un cadru cu viitorul Duster facelift. SUV-ul va debuta în a doua jumătate a anului.
Luni, 14 Iunie 2021 | Intern

Noua generație Dacia Duster va prelua designul conceptului Bigster

Viitoarea generație Dacia Duster va avea un design apropiat de cel al conceptului Bigster, potrivit informațiilor neoficiale publicate de presa franceză.
Vineri, 21 Mai 2021 | General

Dacia Duster, folosit pentru misiuni de salvare în Croația, Slovenia și Serbia

Dacia Duster este folosit, de mai mulți ani, de trei asociații de salvatori din Croația, Slovenia și Serbia. Fiecare flotă include circa 20 de mașini Dacia Duster.
Joi, 13 Mai 2021 | Intern

Dacia a produs exemplarul Duster cu numărul 2.000.000 la Mioveni

Uzina Dacia de la Mioveni a atins o producție de 2 milioane de unități pentru modelul Duster. Exemplarul cu număr 2.000.000 va ajunge în posesia unui client din România.
Joi, 21 Ianuarie 2021 | Automarket Info

AUTOMARKET INFO: Comparație între Dacia Bigster și Dacia Duster

Cine este noul Dacia Bigster? Unde se încadrează el? L-am așezat lângă actualul Dacia Duster pentru a înțelege diferențele.
Luni, 18 Ianuarie 2021 | Modele noi

INTERVIU: Dacia Bigster nu este numele final al viitorului SUV românesc

În cadrul unei conferințe de presă organizată pentru presa din România, oficialii Dacia au spus că nu au decis dacă Bigster va fi numele folosit de viitorul SUV de clasă C. De asemenea, am aflat că Dacia nu mai este mașina aleasă de cei care migrau de la vehiculele second-hand.
Vineri, 04 Decembrie 2020 | Economic

Înmatriculările Dacia au scăzut cu 32% în Franța în luna noiembrie: aproape 6.700 de unități

Dacia a înmatriculat aproape 6.700 de unități în Franța în luna noiembrie, în scădere cu 32% comparativ cu perioada similară a anului trecut. Piața franceză a înregistrat în medie un declin de 27%.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Nissan, Dacia, VW, Salon Auto, Geneva, Dacia Duster, Salonul Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru